izjava da je Bogdanović već sad bolji od Belinelija i Grina je prilično hrabra... Marko je jedan od podcenjenijih igrača tamo, ja sam oduvek mislio da on može biti na ovom nivou, sećam se kako je sa 19-20 godina gotovo sam nosio (20ppg) Fortitudo u EL. Mislim da tu preterujete, nije baš Bogdan "uhvatio Boga za tregere" ovom sezonom, štaviše, pitanje je može li se nazvati i najboljim bekom Evrope u svom godištu (obzirom kako igraju npr. Aleks Đentile i Evan Furnije).
Nenade, ukoliko bi otišao ovog leta Bogdan bi sigurno dobio veliku lovu... Koliko god Partizan imao failove u poslednje vreme, u njegovom slučaju nema sumnje da se radi o prvoklasnom proizvodu, možda i u rangu Pekovića. Ako se ne varam, Bojan Bogdanović je po odlasku iz Cibone u Fener dobio ugovor 2.5 mil. za tri sezone, a igrao je sam u raspadnutoj Ciboni sa skorom 0-10 u EL. Mislim da su Bogdanove partije u ovom trenutku iznad toga, i to mora da vredi... Bar ja tako mislim.
Opet, najbolji scenario je da ostane u Partizanu još jednu godinu, odvede nas na f4 sa Bertansom, Žoom, plejmejkerom crncem i Marićem (

) na centru, i onda fino u SAD, po jednu "đinobili karijeru"