Autor Tema: KK Partizan 2013/14  (Pročitano 500345 puta)

Van mreže deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2013/14
« Odgovor #1935 poslato: Januar 27, 2014, 10:17 »
I nije problem ako ne uzmemo nijedan trofej, institucija ih ima na pretek, nego je problem što ovakva priča ne liči na brend koji je KKP stvarao godinama (decenijama).
« Poslednja izmena: Januar 27, 2014, 10:17 deda »

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1936 poslato: Januar 27, 2014, 10:19 »
Kako dovedoše Tepića kad se povredio Leo?
Hoćeš da kažeš da i on ne košta ništa?

Naši igrači su osigurani, tako da tokom njihovih povreda osiguravajuće društvo im isplaćuje platu. Tako da je Leova plata preusmerena na Tepića, tako će se i Milosavljevićeva preusmeriti na pojačanje kada se već dovede...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1937 poslato: Januar 27, 2014, 10:20 »
Tepić igra za džabe, i ima otvoren ugovor, da može da ode kad hoće. Zato je i doveden.
Gomila bivših igrača je spremna da nas tuži, zato i nikoga ne dovodimo, jer bi se onda pokrenula lavina tužbi. IMamo pare za pojačanje, a nemamo za zaostale dugove...

Ovo je početak naše propasti...
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1938 poslato: Januar 27, 2014, 10:24 »
To za Tepića (da igra bez ikakvihp rimanja) je napisao administrator zvanične stranice aba lige, ali sad da li je istnina ili ne, to lično ne znam. Zvuči previše neverovatno...

Van mreže Tufi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1939 poslato: Januar 27, 2014, 10:25 »
Ajde bre koji vam je kurac, pocetak kraja i slicne stvari ?

Teska je situacija, ali idemo dalje nema predaje do kraja. Mi sa ovakvom rotacijom nismo favoriti ni protiv Crnokose, ali sta da se radi.

Ponavljam, treba momcima do kraa sezone dati podrsku i onda krajem Juna vidjeti dje se grijesilo a grijesilo se.

VOLIM PARTIZAN !!!
Duhom INSTITUCIJE, protiv prostitucije!!!

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1940 poslato: Januar 27, 2014, 10:27 »
Meni ne, čovjek se raspada igrački... navijači Lijetuvosa su masovno zahvaljivali Bogu kad ih je ovaj napustio... to je realnost...
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1941 poslato: Januar 27, 2014, 10:28 »
onda idemo beton liga i sve iz pocetka, ni prvi ni posledni, polako vracati dugove, nikako traziti smicalice da se oni izbrisu, ipak te pare su ljudi sazluzili, ja neznam kakvo je stanje, al ako smo gnili onda treba izaci pred javnost i kazati usrali smo motku, dugujemo a nemozemo isplatiti, idemo iz pocetka

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1942 poslato: Januar 27, 2014, 10:35 »
Ajde bre koji vam je kurac, pocetak kraja i slicne stvari ?

Teska je situacija, ali idemo dalje nema predaje do kraja. Mi sa ovakvom rotacijom nismo favoriti ni protiv Crnokose, ali sta da se radi.

Ponavljam, treba momcima do kraa sezone dati podrsku i onda krajem Juna vidjeti dje se grijesilo a grijesilo se.

VOLIM PARTIZAN !!!

Pa ko spori podršku igračima?     Ja ću 23. Marta da odem u Moraču da oderem glas i dlanove, rizikujem batine od varvara i policije, pa makar došli sa juniorskim timom...

Ovo što ja pričam je realnost...

Tim bez Bertansa, Lea, Gagija, sada i Tepića... još se u ovakvim okolnostima Dule popičkara sa Bogdanom, i pojma nemamo šta je posrijedi... pojačanja ni na vidiku...
Treba da se radujem? skačem od sreće? pa normalno da ću da kritikujem i mračim kad sijaset stvari nije u redu...

Za podršku su rezervisane utakmice i tribina. Ovo je samo forum...

Van mreže deda

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1943 poslato: Januar 27, 2014, 10:35 »

Naši igrači su osigurani, tako da tokom njihovih povreda osiguravajuće društvo im isplaćuje platu. Tako da je Leova plata preusmerena na Tepića, tako će se i Milosavljevićeva preusmeriti na pojačanje kada se već dovede...
To nisam znao.

Van mreže deda

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1944 poslato: Januar 27, 2014, 10:36 »
onda idemo beton liga i sve iz pocetka, ni prvi ni posledni, polako vracati dugove, nikako traziti smicalice da se oni izbrisu, ipak te pare su ljudi sazluzili, ja neznam kakvo je stanje, al ako smo gnili onda treba izaci pred javnost i kazati usrali smo motku, dugujemo a nemozemo isplatiti, idemo iz pocetka
+1

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1945 poslato: Januar 27, 2014, 10:40 »
kako smo krenuli, dogodine samo ce AXA ili Loyd prihvatit da nas osiguraju, ovi drugi nemaju dovoljno love da nas podmire  :eek:

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1946 poslato: Januar 27, 2014, 10:56 »
Jel i Tepić teze povređen?Sreća što je Bogdanovića poterao kako vas je krenulo.....kad se vraća Bertans?
« Poslednja izmena: Januar 27, 2014, 10:57 ladja »

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1947 poslato: Januar 27, 2014, 11:54 »

Slažem se, neće biti smak sveta ni ako bude moralo da se odradi tako nešto, jako je bitno imati klub na zdravim osnovama.

Ali još smo daleko od toga, ako se dokopamo EL preživljavanje će se nastaviti  :)

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1948 poslato: Januar 28, 2014, 12:11 »
Jel i Tepić teze povređen?Sreća što je Bogdanovića poterao kako vas je krenulo.....kad se vraća Bertans?

Zadnja loža valjda, što se tiče Tepića. 

Bertans se vraća sredinom Marta, barem je tako sam rekao.
« Poslednja izmena: Januar 28, 2014, 12:11 VolimPFC »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1949 poslato: Januar 28, 2014, 02:12 »

To nisam znao.
meni je to vise nego sumnjivo...partizan nema dinara,ali eto placa osiguranje.pri tom prica se pojavila ovih dana kada su povrede postale ovako masovne.a pri tom godinama se iz krugova ljudi bliskih klubu ili iz kluba sire cesto lazne price o zvezddinim ogromnim parama,a partizanovi budzeti se godinama smanjuju...meni se i ovo cini kao deo te price.
sto se tice tepica,koliko sam na nekom zvezdaskom forumu procitao,to je navidno rekao tegeltija u nekoj njegovoj emisiji.a smem da se kladim da je to laz,da igra za dz...

sto se tice kritika na racuna rada u partizanu-godinama iz kluba ide prica da je svaka kritika posledica zavere protiv partizana,da to rade oni koji buse partizan i sl.i iskreno kod mnogih navijaca partizana se ta prica primila,pa se svaka kritika smatra napadom na klub,busenjem,podmetanjem noge i sl glupostima...
« Poslednja izmena: Januar 28, 2014, 02:15 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...