ako sam dobro preracunao za sada su u trouglu buducnost,partizan,cibona,svi su dobijali jedne druge kuci,a ako to uradi i buducnost onda bi u eventualnom trouglu imali sve tri ekipe po 2 pobede i dva poraza,pa bi odlucivala medjusobna kos razlika. za sada partizan ima +12,cibona -2, a buducnost -10.
znaci partizan moze da izgubi do 11 razlike u pg i da i dalje bude najbolji u trouglu.ne znam sta se gleda(verovatno ukupna kos razlika) ako bi izgubili sa 12,onda i buducnost i partizan imaju 0,i da lije treci partizan ili buducnost.u slucaju poraza od 13 razlike partizan je 4,buducnost treca,a u slucaju 14 razlike verovatno se isto gleda bolja kos razlika partizana i cibone,a sa porazom od 15 i vise partizan je peti na tabeli u eventualnom trouglu. u sustini mislim da partizan ima dobre sanse da u eventualnom trouglu,cak i pored poraza bude najbolji,tj treci, a uslucaju pobede u pg sigurno ste 3.
opet naravno cibona upravo igra produzetak u zg sa mzt-om,i imaju jos i buducnost i cibona,a i vi teskih utakmica,tako da je sve moguce...