Autor Tema: KK Partizan 2013/14  (Pročitano 498652 puta)

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2013/14
« Odgovor #2415 poslato: April 11, 2014, 07:32 »
Kako Musli smotan oduševi me svaki put....vec mu tri put ispada lopta ...Koliko ovaj Domerkant ima godina leba ti?!Njega se sećam još dok sam jeo guščija govna i srao u gaće a nije da sam u cvetu mladosti!

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2416 poslato: April 11, 2014, 07:47 »
Mi kao forsiramo igru unutra,a Musli ce nedje svoje ruke u cvor zamotat... kakva je to sirovina,samo u ivericu valja... A i vise su mi prepizdjela njegova slobodna.Jebe mi se sto je visok,sto je onako smotan,posle toliko godina igranja kosarke onako bacati loptu na kos  :udaraozid:

I kakva asistencija Aroja  :o
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2417 poslato: April 11, 2014, 08:20 »
Aroyo nije ubacio valjda ništa ali je zato podelio nekoliko brutalnih asistencija,Bogdan je u žešćem kanalu..

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2418 poslato: April 11, 2014, 09:18 »
Bogdan opet...ajde da cekamo...  :zbunjen:
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2419 poslato: April 11, 2014, 09:29 »
Pa kad ga kreten drži u igri bez ikakve potrebe. Nije dovoljno iscrplje posle EP-a i svih utakmica ove sezone.

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2420 poslato: April 11, 2014, 09:40 »
BEz Bogdana nemate sta traziti protiv Cedevite. Vujosevic je bez ikakve kontrole, upropastice vas.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2421 poslato: April 11, 2014, 09:58 »
Mislim da nece biti toliko ozbiljno,mozda pauzira utakmicu-dvije i to je to. Bar se nadam.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2422 poslato: April 11, 2014, 10:00 »
Nije ovo ništa možda utakmica pauze ....

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2423 poslato: April 12, 2014, 04:21 »
Jel zna neko koju to marku patika ima Pavlović?

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2424 poslato: April 12, 2014, 08:01 »
Jel zna neko koju to marku patika ima Pavlović?

SIMOD

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2425 poslato: April 13, 2014, 03:44 »
Zavrsismo jos jednu sezonu u Evroligi. Definitivno uspjesnu,cak i odlicnu,ako se uzme u obzir sta nas je sve snalazilo. Vidjelo se koliko dobre kosarke smo propustili prosle godine neprobojem u top 16. Ipak je 14 EL meceva korisnije i ljepse za vidjet,koliko god to bilo opterecujuce. Uvijek cu izabrati prolaz dalje, jer je valjda u tome poenta a ne oce li se igraci preopteretit i oce li se imat za put na gostovanje.

Neka dublja analiza cijelog tima je poprilicno nezahvalna jer se isti mijenjao tokom sezone. Nestala su tri igraca i to poprilicno bitna,a dosla 3 'nova',doduse dvojica su vec igrali u nasem sistemu pa i nisu pali sa marsa. Ono dje je najvise skripalo je svakako centarska linija. Ipak,s obzirom na ogranicenost nasa, sad vec 3 drveta, ja bih mjesto plejmejkera oznacio kao najproblematicnije. Moguce da Bogdan ne bi eksplodirao kao sto jeste da mu se lopta nije dala ovoliko (to mi je odlicno poznato sa basketa  :D ) ali se na ovom primjeru najbolje pokazalo da klasican bek NE MOZE biti plej,niti moze ikad odraditi taj posao kao igrac kome je to primarna pozicija. Da posluzi moze,ali mi cijelu sezonu odigrasmo tako. Posledice su lako vidljive. Dugo postavljanje napada (prenosenje lopte nije bio problem), staticnost istog, ocajan protok lopte ka centrima (ovo je jedan od razloga zasto su bili ovako blentavi), los kontranapad osim u situacijama kad Bogdan povuce sam za sebe, o pik igri da se ne govori. Mozda djeluje blesavo,ali najvecu stetu smo dozivjeli sa povredom Vestermana usred sezone (vecu nego li Bertansa i Milosavljevica). Da smo usli u sezonu bez njega,nasli bi drugog,ovako jebi ga.

Skok nije bio na nivou na koji smo navikli. Narocito defanzivni.U nekim utakmicama nam je to i presudilo. Ranije se bar znalo da pod nasim kosem kupimo apsolutno sve. Za skok u napadu i nema nekih zamjerki (mada nisam gledao statistiku).

Dakle,sto se tice centarske linije, Musli i Gagic ne vrijede kucanja. Steta sto im se,kako je sezona odmicala priblizio i Milutinov.Koji je k njemu,to ne bih znao. Dalje,Lovernj odigrao odlicnu sezonu (najbolji skakac prva 24 meca EL,nije mala stvar) iako u drugom dijelu dosadasnjeg toka sezone krizira (nije ni cudo kad je pod ovakvim opterecenjem).

Kinzi odlican, vec sam pisao o njemu, jebem li ga,jednostavno se nisu poklopili interesi njega  i KKP,sta da se radi. Bertans poceo zaista silovito. Sa ovakvim sutem on apsolutno nista ne mora vise da radi,ako mu ne stane,ja sam prezadovoljan. Pavlovic solidan,sa velikim potencijalom za apgrejd. Sigurno ima jos masu toga sto bi nam moglo koristiti,nadam se da cemo imati benefite od njega na f4 i u zavrsnici Superlige. Ko zna oce li biti tu iduce sezone.

Bogdan,sta reci za njega... san snova sezona,ovo ni on ne bi umio pozeljet ovako. Oscilacije zadnjih mjesec-dva su,ne normalne, nego obavezne,ja bih se zabrinuo da je i dalje ubacivao po 20+. Tepic se unormalio,cak je i koristan...ko bi rekao. Neka ostane na ovom sadanjem nivou i ok je.

Ko mi je tu jos ostao...Dalo,jebem li ga,ako ne dobije minutazu sigurno ce biti beskoristan,ako je dobije mozda ce biti koristan a mozda i ne. Andric sasvim lijepo koristio minute,moguce da je iduca sezona njegova. Ko ostade...Salic...ako on pored ove trojice ne moze da dobije ni minut,onda mora da je ili totalni panj ili ga Dule ne podnosi.Treceg ne moze bit.

I za kraj,ova dvojica ranjenika. Nadam se da ce se vratiti sa boljim sutem. Za divno cudo,obojica su sezonu poceli suterski odlicno,ali ne sumnjam da bi to posustalo kasnije.Dakle,u tako ocajnoj situaciji,ovo je jedna od ljepsih strana.Po Bertansu vidimo zasto. Prakticno iduce sezone dobijamo dva odlicna 'pojacanja' sa njima, to ce znaciti mnogo. Zna li neko u kojoj fazi rehabilitacije je Vesterman a u kojoj kapiten? U svakom slucaju, nedostajali su nam mnogo i imali bi zaista realne sanse za prolaz u 8 da su bili tu.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2426 poslato: April 13, 2014, 04:23 »
Vrteći film u nazad nekoliko godina ne mogu da se setim kada je Partizan imao goru centarsku liniju?

Uglavnom je to do sada bio zaštitni znak Partizana da je jak pod košem a da se bekovi manje više šlepaju...ove sezone je sve okrenuto...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2427 poslato: April 13, 2014, 05:38 »
faul,u neku ruku si u pravu da bi imali dosta vece sanse za plasman u top8 da su svi bili tu.opet da su svi bili tu i da nije bilo povreda ne bi bilo pojacanja koja su ovako dosla.moyda bi i dosao jedan igrac,ali i tepic i pavlovic ne bi dosli.a sasvim verovatno da kinsi ne bi bio ni doveden da bertans nije bio povredjen...

opet da ste imali jedan tim od pocetka,bez povreda,bez mnogih problema i trzavica,vece bi bile sanse za napredovanjem,i za boljom formom.pa bi verovatno sansa za neki bolji rezultat bila veca,opet pitanje koliko bi bilo realno sa takvim timom uci u 8,po meni ne bi bilo. jer npr racunaj tim bez kinsija i pavlovica,a sa betransom,milosavljevicem i vestermanom u postavi mislim da bi prava mera bila top16.ali sigurno bi bili nezgodniji protivnik,sa manje ubedljivo izgubljenih uytakmica i sa jos nekom pobedom verovatno.
opet sve je ovo sbbkbb...
« Poslednja izmena: April 13, 2014, 08:24 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2428 poslato: April 13, 2014, 05:46 »

ŠBBKBB... na ajd da i ja opalim jednom...

Vesterman, Dalo
Bogdan, Milosavljević
Bertans, Andrić
Lovernj
Musli, Gagić, Milutinov

Ovaj tim, da je na okupu od početka sezone bi igrao TOP 8, a u najgorem slučaju bi se klali do zadnjeg kola kao  Galata i Lokomotiva...

Pavlović u trenutnoj formi ne može da zamijeni Gagija, to je valjda svima jasno... oko Bertansa je valjda svima već jasno... on, da ga nije povreda zadesila, bi bio naš najbolji strijelac ove sezone... a i ovaj povratak obećava, barem što se tiče njegove karijere...
Vesterman, i kad nije bio poenterski raspoložen, naša igra sa njim na parketu je izgledala daleko bolje i ljepše za oko, nego što je sada to slučaj...

Ova priča je u svakom slučaju besciljna, ali eto...

« Poslednja izmena: April 13, 2014, 05:48 VolimPFC »
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2429 poslato: April 13, 2014, 05:49 »
Definitivno bi tim sa Bertansom,Vestermanom i Milosavljevicem bio bolji od ovoga sa Pavlovicem i Tepicem. U pravu si da Kinzi ne bi ni bio dovodjen da je Bertans bio tu pa zato sad ovako racunam. Doduse,nije ovo preferans pa da sabiramo stihove,ali eto radi nekog poredjenja.

Sto se tice sansi za top8, nama su trebale pobjede kuci protiv Galatasaraja i Lokomotive. Sa njima bi mi bili na 6 pobjeda kao i ove dvije ekipe. Ne vidim zasto to ne bi bilo realno da smo funkcionisali i napredovali kako je trebalo.

Opet kazem,odigrasmo cijelu sezonu bez pleja i centarske linije, ovo sto smo izvukli je vise nego dobro,jebi ga. Mada,najbitniji dio sezone tek slijedi pa cemo vidjeti.