Autor Tema: KK Partizan 2013/14  (Pročitano 499221 puta)

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
Odg: KK Partizan 2013/14
« Odgovor #2445 poslato: Maj 01, 2014, 11:18 »

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2446 poslato: Maj 04, 2014, 09:23 »
https://www.youtube.com/watch?v=HK0kzubdV9Y

https://www.youtube.com/watch?v=5p2aB6fD_WQ

P.S. Velika kultura "nacionalnog blaga" Francuske Lovernja se može vidjeti u drugom videu na 2:18..

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2447 poslato: Maj 04, 2014, 09:31 »
to se desava, meni nije jasno zasto je samo on iskljucen

Van mreže Deneb

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2448 poslato: Maj 04, 2014, 10:28 »
opet nisu se postovala pravila koja glase da svaki igrac sa klupe koji samovoljno udje na teren, automtski se iskljucuje, prosle godine nije Nelson iskjucen kad je bila frka sa Bertom, a na ovom snimku se vide bae 2-3 igraca koji su utrcali sa klupe.

al ciganska posla, gazda u publici pa udri na partizan, partizna je celu utakmicu imao ocajno sudjenje, celo vreme se svira u korist hibridnog podmlatka

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2449 poslato: Maj 04, 2014, 10:29 »
trebalo je da iskljuce bar i dundjerskog(pa ovome ovde sto sam video,posto nisam gledao prenos),ali takodje ovakvo ponasanje i gestikulacija ka publici bas i nije za desava se,nego za osudu i kaznu,da igraci nauce da tako ne smeju da se ponasaju...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Deneb

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2450 poslato: Maj 04, 2014, 10:32 »
trebalo je da iskljuce bar i dundjerskog(pa ovome ovde sto sam video,posto nisam gledao prenos),ali takodje ovakvo ponasanje i gestikulacija ka publici bas i nije za desava se,nego za osudu i kaznu,da igraci nauce da tako ne smeju da se ponasaju...

ma ne kaki nenade, vi cigani nasli da pricate o kulturi

trebali su da iskljuce svi igraci koji su usli sa klupe to je PRAVILO, al za fmp pravila ne vaze, ni za orginal (lani) ni za ovaj klon (danas)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2451 poslato: Maj 04, 2014, 10:52 »
denebposto vasi igraci ne znaju sta je kultura,a samim branjenjem takvih postupaka ni vi to ne znate, jebi ga ocigledno moramo nekada mi da vas ucimo ...

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2452 poslato: Maj 04, 2014, 10:54 »
kada nas ucis kulturi nemoj da psujes  :smeh3:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2453 poslato: Maj 04, 2014, 10:55 »
to u nasem srpskom jeziku nije psovka nego uzrecica  :cigara: ;)

Van mreže Deneb

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2454 poslato: Maj 04, 2014, 11:05 »
denebposto vasi igraci ne znaju sta je kultura,a samim branjenjem takvih postupaka ni vi to ne znate, jebi ga ocigledno moramo nekada mi da vas ucimo ...

obicno dajes odgovore, al nesto ne uleces da vas sudije stite ko bele medvede ??

i pre par dana i veceras sudije duvaju za Limenke, izgleda vucic i tamo naredio

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2455 poslato: Maj 04, 2014, 11:16 »
verovatno je to u pitanju...a mozda se i sudie setile da im je pun k...(pip) duleta vujosevica koji im j..(pip) sve zivo i mrtvo,vuce za ruku,stipa i sl,a za sve to cesto nisu smele ni da ga izbace sa meca i daju mu dve tehnicke. pa su mozda sada videli priliku da mu vrate...

a ne znam da li stalno spominjanje mutanta,pantera,limenki i sl stvari,shvatas kao terapiju da se oslobodis stresa i kompleksa ili sta  :zbunjen:

PS.nisam gledao danas utakmicu,a fakticki ni derbi nisam ljudski odgledao pa tesko i mogu da pricam o sudjenju.
« Poslednja izmena: Maj 04, 2014, 11:20 NenadBG »

Van mreže Deneb

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2456 poslato: Maj 05, 2014, 08:31 »
verovatno je to u pitanju...a mozda se i sudie setile da im je pun k...(pip) duleta vujosevica koji im j..(pip) sve zivo i mrtvo,vuce za ruku,stipa i sl,a za sve to cesto nisu smele ni da ga izbace sa meca i daju mu dve tehnicke. pa su mozda sada videli priliku da mu vrate...

a ne znam da li stalno spominjanje mutanta,pantera,limenki i sl stvari,shvatas kao terapiju da se oslobodis stresa i kompleksa ili sta  :zbunjen:

PS.nisam gledao danas utakmicu,a fakticki ni derbi nisam ljudski odgledao pa tesko i mogu da pricam o sudjenju.

ja samo govorim ono sto je, a vi ako ste se ubedili da je drugacije, moze se pricati, al slabo da to ima veze sa mnom

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2457 poslato: Maj 05, 2014, 10:23 »
   sta bi sa onim navijačima partizana koji su se oduševljavali kad njihovi igrači pokažu da imajum uda pa isprebijaju protivničke igrače u mnogobrojnim tučama u zadnjih desetak godina.Sećam se kako je veličano prošle godine kad je mlađani Bogdan prebio igora rakočevića to je bilo u redu. Sad kad su se uloge malo promenile kuknjava :zbunjen: na sve strane, ne priliči to pravim gorbarima :nono:   naučite da budeti veliki i u porazu!
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Deneb

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2458 poslato: Maj 05, 2014, 10:46 »
   sta bi sa onim navijačima partizana koji su se oduševljavali kad njihovi igrači pokažu da imajum uda pa isprebijaju protivničke igrače u mnogobrojnim tučama u zadnjih desetak godina.Sećam se kako je veličano prošle godine kad je mlađani Bogdan prebio igora rakočevića to je bilo u redu. Sad kad su se uloge malo promenile kuknjava :zbunjen: na sve strane, ne priliči to pravim gorbarima :nono:   naučite da budeti veliki i u porazu!

tuca je tuca i tu nema zamerke, svako ko se bavio sportom primio i dao, svako ko se bavio sprotom imao je trenutak kad mu se roletne spuste na oci i razum  ide na 5minuta pauze, pa reagira kako nikad u realnom zivotu nece, brat Pero ja sam igrao preko 100 utakmica sa onim tvojim Ohridjanima i retko koja nije zavrsila sa masovnom tucom, pa nam nije smetalo nakon utakmice da zajedno odemo na jelo i pice. Meni se ne dopada sudski kriterijum , gde se ne tera br 53 Zelznika il igraci koji uskoce sa klupe, a medjusebno coskanje dba igraca je nesto sto je neradvojno od sporta, jebem ti igraca koji bezi i krije se.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2459 poslato: Maj 05, 2014, 11:04 »
   sumnjam da ćeš od bilo kojeg iskrenog navijača KKCZ da pročitaš izjavu kojom hvale sudije tipa    VojinovićJovčić,Belošević,Nešković,Glišić,Juras i njegova gospođa  To što oni sad duvaju za druge gazde ne znači da su dobre sudije već samo potvrđuje onu tezu koju smo mi godinama zastupali a toj e da su to obični poltroni koji se lako okrenu ka novim moćnicima.Kad se promene neke stvari u Srbiji opet će oni duvati za onog koji je najači to im je jednosavno u opisu posla 
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine