Autor Tema: FK Crvena zvezda 2013/14  (Pročitano 492084 puta)

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2013/14
« Odgovor #315 poslato: Avgust 01, 2013, 12:43 »
Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović odlučio je da napravi nekoliko promena u ekipi za utakmicu protiv Černomoreca! Svakako najveća razlika u odnosu na okršaj sa Islanđanima je to što u samom špicu napada neće biti Abiole Daude, koji se nije proslavio u pomenutom dvomeču protiv IBV, a njegovo mesto zauzeće Filip Kasalica.
Prema saznanjima MOZZART Sporta šansu da zaigra od prvog minuta dobiće Vukan Savićević, koji će najverovatnije na Kasalicino mesto, dakle, na poziciju krilnog napadača.
To su praktično i jedine izmene u odnosu na prvu utakmicu sa Vestmanejom, pošto se do skora povređeni Nikola Mijailović vraća u prvih 11 i zauzeće mesto uz levu aut liniju.
Na golu će, očekivano, biti Boban Bajković, dok će štoperski par činiti Lazić i Krneta. Iako je iz Kine stigao sertifikat za Novaka Martinovića, koji je na taj način stekao pravo da zaigra u crveno-belom drersu, Stojanović će ipak šansu ukazati pomenutom tandemu. Desni bok, takođe očekivano, pokrivaće Marko Vešović.
Najveći posao na sredini terena trebalo da odrade Kovačević, kao zadnji vezni, odnosno nešto istureniji Milijaš, te Miloš Ninković, koji će se često priključivati najisturenijem igračima - Pečniku, Vukanu Savićeviću i Kasalici.
Brzonogi napadač lako bi mogao da bude i najveći adut Slaviše Stojanovića, jer bi njegova brzina trebalo da dođe do izražaja prilikom kontri i polukontri, kojih će sigurno biti...
Još jednom da podsetimo, prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Černomoreca i Crvene zvezde na programu je u četvrtak od 18.15 po našem vremenu.

...Kasalica u spicu? Ne znam, videcemo kako ce se snaci, ali mi zaista nije jasno zasto Dauda ne igra. Nije iskljuceno da hoce da ga prodaju...svasta.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #316 poslato: Avgust 01, 2013, 07:00 »
ovaj obaloslonovčanin je odličan igrač... šteta što ga Partizan ne dovede, mogu zamisliti Kovinjala u prenosi kada bi spojio pasove i izgovrio Đemba Đemba Đa Đeđe :2guns:

Ako ništa, samo zbog ovoga ga vredi dovesti...  :clap:

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #317 poslato: Avgust 01, 2013, 07:03 »
Ja se odusevim kad gledam protivnike nasih timova. Cak i prosjecne ekipe izgledaju kao barselone protiv nasih jada.

Ovi djeluju svemirski. Milina za gledat. Bar uljepsavamo evropski fudbal :D
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #318 poslato: Avgust 01, 2013, 07:53 »
Sudija pozdravi familiju...

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #319 poslato: Avgust 01, 2013, 07:55 »
Što? Zato što je Vešović glup?

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #320 poslato: Avgust 01, 2013, 08:02 »
Tezina mi je bilo gledati zasto penal,samo sam prebacio da vidim oce li ga dati.

Nasi igraci su GLUPI. To se vidjelo sinoc,to se vidi danas,vidjelo se prije nedelju dana,prije petnaest...

Ovo sa kartonima i penalima postaje cist amaterizam i bezobrazluk. Stat na kraj ovome jednom zauvijek,ili batalit ovaj sport.Kao degenerike da gledam u picku materinu...
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #321 poslato: Avgust 01, 2013, 08:16 »
Vukan i Dauda, povremeno Nine. Ostalo lose. Ovi Crnomorci me nisu nimalo odusevili, cak ne mislim da je nemoguce da ih prodjemo. ALI ne smemo vise sebi da dozvolimo da ovakve utakmice igramo sa poletarcima u odbrani. Da li je moguce da se zahebavaju sa stoperima toliko vremena i da na kraju opet ovo dozvole. A penal je bio izuzetno glup, ali cist.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Losmi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #322 poslato: Avgust 01, 2013, 11:06 »
nedostatak koncentracija i klasicna glupost u nasem stilu. Onako se zaleteti na protivnickog igraca moze samo retard.
Ovi su izvikana ekipa, nista posebno, ali 3:1 je visoka prednost s obzirom na losu Zvezdinu odbranu koja tesko moze sacuvati mrezu.
Partizan ima Duška Radovića, a Zvezda Acu Lukasa

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #323 poslato: Avgust 02, 2013, 02:13 »
Ja se odusevim kad gledam protivnike nasih timova. Cak i prosjecne ekipe izgledaju kao barselone protiv nasih jada.

Ovi djeluju svemirski. Milina za gledat. Bar uljepsavamo evropski fudbal :D
ja ne videh taj svemirski fudbal o kome pricas.oni niti su nas stisli,niti pokazali neku tehnicku superiornost,niti su imali neke sanse.ljudi su samo znali da iskoriste greske koje smo napravili(opet i to treba znati)...

kao sto gore rekoh ne videh da su pokazali ta samom terenu da su ne znam sta bolji.zato je tuzno kad ovako izgubis.a opet takav poraz nije slucajan,i pun mi je kurac vise pravdanja,te sudija,te nesreca,te u revansu povedamo sa 1-0,promasimo sansu za 2-0 i oni izjednace i ispadnemo.pa opet prica,e da smo iskoristili fantasticnu sansu,bilo bi drugacije,malo nam je falilo i sl.a kao sto rekoh sve to nije slucajno,i kako sejemo tako i zanjemo.zato pravimo idostke greske,protivnik nam ni iz cega,bez igre daje golove,a mi za gol moramo dobrano da se oznojimo.sudija nas jebucka(nista strasno,ali na sitno)-jer kasalica dobije zuti kada je bio odgurnut,i ono nikada ne bih svirao kao penal,ali zuti nije ni u snu.a za slicnu(ruku na srce ipak drasticniju situaciju) oni dobijaju penal,iako ne mora da se svira.opet niko nije nama kriv sto smo retardi,pa se onako ulazi u igraca kome lopta je vec pobegla,i dajes povoda sudiji da svira penal.jos si gost,i lakse mu da svirne za domacina,kad vec moze,ali i ne mora.
i zato je puno bolje puci 5-0 da se ne lazemo i ne foliramo,kao malo nam je falilo.falilo nam je svemirski mnogo...

vukan danas najbolji,milijas pojma nema,sto pre ga se treba resiti.dauda solidan,ninkovic pokazuje da stvarno zna fudbala,ali fudbal je kolektivni sport i malo moze jedan igrac da uradi.

danas smo inace porazeni zbog idiotskih poteza uprave-gde 2 meseca ne mogu da se dogovore ko ce od stopera da bude doveden.sto svaklo gura neku svoju kombinaciju,svi bi da se ugrade i sl.i onda kada se na kraju nekako dogovore to je pred samu utakmicu,dovode na gomilu stopere.pri cemu ni jedan nije dominantan stoper,koji ce sigurno zatvoriti nazad,i pored koga mladi stoperi mogu da uce i stasavaju. takodje smo i izgubili zbog nejasne odluke trenera da ostavi u igri stoperski par krneta-lazic.morao je da igra bar jedan od iskusnijih dovedenih igraca-ili martinovic ili omega.pa omega mesec dana trenira sa ekipom,ako nije mogao za to vreme malo da se uigra,onda stvarno.takodje mogao je i martinovica,bolje bi opet bilo(svojevremeno je gaj iz aviona igrao utakmicu sa milanom,pa doktorski odigrao). prosto nije smeo da ostavi mlad stoperski par,jer je svima bilo jasno da smo tu najtanji,a sto rece moj ortak ti dva klinca na stoperu ne stavljas ni u srpskoj ligi ili zoni,a kamoli za evropske utakmice. samim tim jako jeftini golovi,koji su ni iz cega primljeni....

u klubu vlada javasluk,svako vuce na svoju stranu,nema sloge,nema strategije i plana-jedni bi da podmlade ekipu,bez obzira na rezultat,da igramo sa jeftinim igracima i to je to.drugi bi da se pravi tim za titulu,a mi kao uvek bez plana i strategije,smo negde na pola,ni tamo ni vamo.pa niti imamo jeftin i mlad tim,niti imamo tim za titulu...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #324 poslato: Avgust 02, 2013, 08:07 »
Ja sam prokomentarisao onih 10ak minuta kad su vam dali dva gola,samo to sam i gledao :)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #325 poslato: Avgust 02, 2013, 08:49 »
Ja sam prokomentarisao onih 10ak minuta kad su vam dali dva gola,samo to sam i gledao :)
ma jebi se.sledeci put nemoj uopste da nas gledas  :cigara:

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #326 poslato: Avgust 02, 2013, 09:07 »
Ne bi vjerovao,ali ja palim TV,onaj istrcava na golmana,pokusaj loba,vas kao izbacuje,ja taman psujem,e u picku materinu,kad ovaj vrace i gol  :smeh3:  5 min kasnije drugi  :smeh4: Gledao sam jos 5 u nadi da cu vidjet treci,pa sam onda otisao  :D

Van mreže Svetinja

• Administrator
  • Matori član
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #327 poslato: Avgust 02, 2013, 09:57 »
Nije zvezda bez sansi.
Uopste!
Ovi nisu jaci od zvezde
Puna marakana i sve je moguce

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #328 poslato: Avgust 02, 2013, 03:42 »
http://www.mondo.rs/a602918/Sport/Fudbal/Ninkovic-Kako-se-skupljamo-dobri-smo.html

vidi se da je nine vec razocaran ovakvim nacinom sklapanja ekipe,a realno i kako ne bi bio...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #329 poslato: Avgust 05, 2013, 08:36 »
  pored neiskusnog štoperskog tandema nama je strahovita rupa u odbrani Vešović koji blage veze sa fudbalom nema ali mora da igra po svaku cenu
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine