Autor Tema: FK Crvena zvezda 2013/14  (Pročitano 492045 puta)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2013/14
« Odgovor #405 poslato: Avgust 16, 2013, 10:55 »
http://www.zurnal.rs/2013/08/16/stojanovic-otpisao-cikica-zvezda-ga-ne-pusta-u-svajcarsku/index.html

jos jednom pokazujemo kakvi smo prema svojoj deci  :udaraozid: :udaraozid: :udaraozid:
nemamo krilo,a decko ne moze da udje ni u 25.pri tom je izuzetno talentovan igrac,istina sa jako losim fizikalijama,jos je kao dete.ali opet  setimo se mesija kakav je bio mrsav i slab kada je debitovao,ili blize nama modrica i sl.ovako samo zapostavljamo nase klince,pa se cudimo sto jedan cavric iz banata ne zeli da dodje u zvezdu,nego radje bira ofku.pa decko logicki razmislja da nikada ne bi dobio sansu i da bi propao u zvezdi.a sada kada se relativno pokazao u ofki(ima on jos puno da se dokazuje,decko nije odigrao jos ni 30utakmica u prvoj ligi) i pokazao svoj talenat,mi maltene nemamo para da ga dovedemo.iako bi on sada dosao(uz sve to je decko zvezdas,sto i izjavljuje za novine,a i pre nego sto je postojala kombinacija sa zvezdom je to izjavio),jer zna da ako ga skupo plate da ce da ga guraju.a samo pre godinu smo mogli za dz da ga dovedemo...

sa ovakvim nacinom rada i ponasanja prema mladim igracima,bolje od ovoga nismo ni zasluzili...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #406 poslato: Avgust 16, 2013, 11:24 »
Pecnik je daleko najbolji Zvezdin igrac, po onome sto sam ja do sada video, a gledao sam dovoljno

Mislim da bih se složio... barem je najveći potencijal.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #407 poslato: Avgust 17, 2013, 08:23 »
 izvukosmo nekako tri boda protiv jegodinaca, tesko ce ovo da ide nema kondicije nema koncepcije sve na juris ...
« Poslednja izmena: Avgust 17, 2013, 08:23 Blefer »
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #408 poslato: Avgust 17, 2013, 10:24 »
Ninković je već sada pokazao da i ovako poluspreman pojačanje...

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #409 poslato: Avgust 18, 2013, 07:01 »
Kakva DOMINACIJA!    :clap:

Kockice se slažu... Nine je Bogotac, paker i kreativac kakav nam je falio još od Robija (igrača, a ne trenera!). Pečnik iz utakmice u utakmicu pokazuje da je evropski kvalitet. Koje zalaganje, koji pregled igre! Jednom rečju, majstor!
Kapiten danas dvaput UKLIZAO!!! Kad se nisam šlogiro!

Aca Tenk odigrao gotovo bez greške 90 minuta, a Veške iznenadio sve prisutne kad je krenuo u dribling ULEVO!
Još kad srednji odbrambeni dvojac bude operisan od naših klinaca - Krnete i Lazića - a umesto njih budemo gledali Martinovića, Omegu i ARAUHA! Biće to mnogo, mnogo dobro.

Nakon duuuužeg vremena, ja sam ponovo optimista. Svidja mi se ova nova Zvezda, a i igrači su, izgleda, shvatili čiji sveti dres nose!

Bari - Tokio, NEGO ŠTA!    :palac:

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #410 poslato: Avgust 18, 2013, 01:01 »
Slozio bih se sa 3letom, pogotovo za Nineta: ljudi, ono kod drugog gola, kada je trznuo (brat Pantela bi rekao "zamanuo"  :smeh3: ) i pobacao trojicu iz poteza, ono nisam video dugo, dugo godina na tom stadionu. Dobro je da smo napokon poceli sa dva napadaca. I Dauda i Onjilo su se zaista trudili, posle i Mrdja (dva puta je bas dobro pucao, steta sto nije usla). Sa druge strane, odbrana nam je smehotresna, i pravo je cudo sto smo primili samo jedan gol. Bajkova "reakcija" kod gola je tek za pricu...

Inace, lepo je znati da sudije citaju navijacke transparente. Cudno je samo kako to da tolerisu najgrdje uvrede na sovinistickoj i svakoj drugoj osnovi a bas juce resise da cuvaju "dignitet" sudijske organizacije. Bedno. Nikada nisam bio u tom fazonu, ali sam juce strcao niz pola tribine kako bih Mazicu porucio sta sam imao kada je namerno kasnije izasao na poluvremenu.

Jedina losa stvar je sto je bilo neocekivano malo publike, tek nesto jace od 10.000. Bice bolje.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #411 poslato: Avgust 18, 2013, 01:56 »
Slozio bih se sa 3letom, pogotovo za Nineta: ljudi, ono kod drugog gola, kada je trznuo (brat Pantela bi rekao "zamanuo"  :smeh3: ) i pobacao trojicu iz poteza, ono nisam video dugo, dugo godina na tom stadionu. Dobro je da smo napokon poceli sa dva napadaca. I Dauda i Onjilo su se zaista trudili, posle i Mrdja (dva puta je bas dobro pucao, steta sto nije usla). Sa druge strane, odbrana nam je smehotresna, i pravo je cudo sto smo primili samo jedan gol. Bajkova "reakcija" kod gola je tek za pricu...

Inace, lepo je znati da sudije citaju navijacke transparente. Cudno je samo kako to da tolerisu najgrdje uvrede na sovinistickoj i svakoj drugoj osnovi a bas juce resise da cuvaju "dignitet" sudijske organizacije. Bedno. Nikada nisam bio u tom fazonu, ali sam juce strcao niz pola tribine kako bih Mazicu porucio sta sam imao kada je namerno kasnije izasao na poluvremenu.

Jedina losa stvar je sto je bilo neocekivano malo publike, tek nesto jace od 10.000. Bice bolje.

10 000 malo?

Pa posle "sjajnih"partija i svega ostalog što se dešavalo oko kluba ovo je fantazija+godišnji odmori ,prenos i Bir fest!Aloooo

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #412 poslato: Avgust 18, 2013, 02:01 »
Sve to isto je vec godinama pa je na ovakvim utakmicama bivalo i preko 20.000.

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #413 poslato: Avgust 18, 2013, 02:04 »
Sve to isto je vec godinama pa je na ovakvim utakmicama bivalo i preko 20.000.

U sred sezone kupanja?Godišnjih odmora?Sve je to dobro ostatak društva nekadašnje "velike četvorke"bi dalo levo jaje da im je 10 k malo... :cigara:

Nego jel sad konačno gotov prelazni rok što se nas tiče?Šta je sa Darkom Lazovićem?

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #414 poslato: Avgust 18, 2013, 05:11 »
Sezona kupanja je bila i pre tri nedelje (IBV) i pre nedelju dana (Cernomorec) pa je protiv tih evropskih giganata doslo 30 i 40 hiljada.

Sto se prelaznog roka tice, koliko znam traje do 31. avgusta. Mozda dovedu jos nekoga. A Darko Lazovic se i dalje oporavlja od povrede sa poslednjeg derbija.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #415 poslato: Avgust 19, 2013, 12:25 »
Crnogorci, kakav je taj neki Vukcevic iz Buducnosti koji se pominje kao potencijalno pojacanje CZ? Ukoliko sam dobro razumeo on je zadnji vezni? Da li iko zna nesto vise o njemu?

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #416 poslato: Avgust 19, 2013, 12:54 »
  klinci Ožegović i karaklajić idu kod Lalatovića u Voždovac na pozajmicu što znači sigurni bodovi :aplauz:
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #417 poslato: Avgust 19, 2013, 01:38 »
Crnogorci, kakav je taj neki Vukcevic iz Buducnosti koji se pominje kao potencijalno pojacanje CZ? Ukoliko sam dobro razumeo on je zadnji vezni? Da li iko zna nesto vise o njemu?

9 od 10 komentara na RSB forumu tvrde da je veći promašaj od Vešovića, pa ti vidi!

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #418 poslato: Avgust 19, 2013, 01:43 »
Nije mi taj forum bas respektabilan izvor jer kao sto i sam znas ima tamo gomila narucenih komentara i veoma svesno plasiranih dezinformacija. Ali da neke struje u klubu i dalje imaju ambicije da preko menadzerskih poluigraca i crnogorske mafije pune dzepove - ne sumnjam ni najmanje.

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #419 poslato: Avgust 19, 2013, 01:49 »
Komentari su bili od običnih forumaša koji su ga gledali - većina ih je iz Podgorice, koliko se sećam.