Autor Tema: FK Crvena zvezda 2013/14  (Pročitano 491555 puta)

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2013/14
« Odgovor #525 poslato: Septembar 02, 2013, 02:50 »
Naravno objektivne sprske sudije se nikada ne slažu kada je oštećen protivnik Zvezde.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #526 poslato: Septembar 02, 2013, 07:13 »
Pošto maleni i veliki jsd seljojber nastavljaju da lupaju, postaviću kratak video sa utakmice Zvezda-Jagodina. Idite na 0:51 i pogledajte vašeg "mrdju", ali ovoga puta u dresu Jagodine! Lik sa brojem 19 ne da je u ofsajdu nego je mogao još i ćebe da prostre da se odmori ko čovek. Ide centaršut, a on je u ofsajdu barem metar i po. Ali, šta se dogadja? Uleće "iz pozadine" Gogić (br. 25) i lagano poentira.

Na moje pitanje, da li je ovo ofsajd, svi ozbiljni srtručnjaci su mi odgovorili, neće da može jerbo br.19 nije uticao na akciju. Nije uticao do mojega, ali neka im bude.

E, sad, genijalci iz kukuruzovine, uporedite ove dve situacije. Mrdjin "ofsajd" i ovu OFSAJDČINU!

Kako, molim? Nisam čuo? Aha, "srpske sudije" - e onda je sve OK. Na potezu od Babušnice do Donje Jajine, naročito. Još samo da im uvedu struju...

P.S: Još uvek čekamo ramkenjsovu djačku knjižicu na uvid... čisto da ne ispadnemo uštogljeNJi.  (uštogljeNJi ??? )

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=uyWIAB7MIgY[/youtube]
----------------------------------------------------------
Sponsored by "Head and Shoulders" shampoo
« Poslednja izmena: Septembar 02, 2013, 07:14 nyc »

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #527 poslato: Septembar 02, 2013, 10:02 »
Koje proseravanje, neverovatno. U skladu sa vec vidjenim decenijskim manirom kukanja, jajarenja i zakukavanja kako su se sve svetske sile urotile protiv nas "postenih" armejaca. I to nema ni trunke postenja, sramotna kradja protiv Novog Pazara moze da prodje bez problema. Ne daj boze da neko od tih "poznavalaca" fudbala rec kaze o nedosudjenom penalu za Zvezdu u Krusevcu; o ovome sto Nenad prica, a sto je po svim pravilima morao da bude crveni karton. O identicnoj situaciji na Partizan - Rad koja nije ni svirana (?!)...itd. To nema veze, naravno. Ali ce o ovoj situaciji zato da se kenja i raspreda danima. Sitne duse, tugaljivo jajarenje.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #528 poslato: Septembar 02, 2013, 11:18 »
Naravno objektivne sprske sudije se nikada ne slažu kada je oštećen protivnik Zvezde.
naravno realnu sliku moze da nam pruzi samo objektivna grobarska javnost  :smeh3: :smeh3: :smeh3:

PS.pod terminom fudbalske sudije nisam ni milsio samo na nase,nego uopste sudije,bez obzira odakle su.ali ne ipak ce grobari to bolje da objasne...  :udaraozid:
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #529 poslato: Septembar 02, 2013, 11:20 »
Naravno, Grobari su u kolektivnoj paranoji u poslednjih 6 godina. :smeh1:

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #530 poslato: Septembar 02, 2013, 11:33 »
  velika stvar da li je bio ofsajd ili ne kad nas šumadinci ne bi dobili još tri dana, ko je gledao prethodna dva gostovanja CZ i ovo od subote sve mu je jasno :)
« Poslednja izmena: Septembar 02, 2013, 01:52 Blefer »
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #531 poslato: Septembar 02, 2013, 01:00 »
Koje proseravanje, neverovatno. U skladu sa vec vidjenim decenijskim manirom kukanja, jajarenja i zakukavanja kako su se sve svetske sile urotile protiv nas "postenih" armejaca. I to nema ni trunke postenja, sramotna kradja protiv Novog Pazara moze da prodje bez problema. Ne daj boze da neko od tih "poznavalaca" fudbala rec kaze o nedosudjenom penalu za Zvezdu u Krusevcu; o ovome sto Nenad prica, a sto je po svim pravilima morao da bude crveni karton. O identicnoj situaciji na Partizan - Rad koja nije ni svirana (?!)...itd. To nema veze, naravno. Ali ce o ovoj situaciji zato da se kenja i raspreda danima. Sitne duse, tugaljivo jajarenje.

Nije indentična situacija pošto igrač u ofsajdu u ovom slučaju nije išao na loptu, već ju je propustio  ;)

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #532 poslato: Septembar 02, 2013, 01:13 »
Procitaj pazljivije sta sam napisao pa onda komentarisi. Radi se o situaciji kada poslednji igrac odbrane rusi igraca. U Kragujevcu je igrac Radnickog dobio samo zuti karton iako je po svim pravilima morao da dobije crveni. U Beogradu Volkovu nije ni sudjen prekrsaj.  ;)

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #533 poslato: Septembar 02, 2013, 01:17 »
Taj detalj nisam video, mislio sam da si komentarisao situaciju sa pasivnim ofsajdom u utakmici protiv Rada.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #534 poslato: Septembar 02, 2013, 01:25 »
E pa eto, onda mozes lepo da se koncentrises na taj detalj pre Zvezde.

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #535 poslato: Septembar 02, 2013, 01:35 »
Okači snimak pa da vidimo  :)

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #536 poslato: Septembar 02, 2013, 02:00 »
Nemam snimak niti znam gde bih ga nasao. Ali pogledaj reprizu pregleda kola na Areni pa ces i sam videti. I voditelj i gost (mislim da je trener N. Pazara) su se krstili i levom i desnom.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #537 poslato: Septembar 02, 2013, 06:57 »

Nije indentična situacija pošto igrač u ofsajdu u ovom slučaju nije išao na loptu, već ju je propustio  ;)

A baš sam pre neki dan napisao u DPK kako znam ljude koji govore INDENTIČNO.   :smeh3:

E, moj školarac...

Nego, kad će ocene, a?

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #538 poslato: Septembar 02, 2013, 07:35 »
Oćeš i Vukovu diplomu  :smeh3: :smeh3: :smeh3:

Van mreže Losmi

• Starosedelac
  • Ugled: +1/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #539 poslato: Septembar 02, 2013, 08:44 »
Ne samo na mondu, nazalost. Fascinantno je koliko ljudi prica o fudbalu a nema pojma o toj igri.

Sieg-Heil, slažem se...
Nemaš pojma...
Ko što reče E.Ž. centaršut, lopta putuje najviše sekundu i po prema penaltiku...
Na nju kreću svi, najbliži Mrđa i Padalica, znači ključ i poenta cele situacije je da je MRĐA AKTIVAN  jer se nalazi najbliže lopti ... pomoćni MORA DA PODIGNE, nema šrta on tu da misli ko će šutirati, dal će šutirati i kako će šutirati... i sve to u sekundu-dve mora da se reši...

Ofsajd SAMO I JEDINO ne bi bio da Mrđa izlazi iz 16, tj beži od lopte a Padalica ide ka lopti mein führer...

nece da bude da si u pravu. Moram da ti repliciram, prosao sam kroz ovo igrajuci fudbal 15 godina i gledajuci isti jos toliko.
Dakle, da je lopta dirala Mrdju pomocni je morao da mase, ali posto nije onda nema potrebe za tim.

imas milion takvih situacija kad se postavi linija odbrane tima koji se brani, a jedan igrac iz protivnicke ekipe im se namerno pomeri za korak unazad kako bi isprovocirao da neko iz odbrambene linije izadje ka njemu i poremeti odbrambenu koncepciju. Taj koji smeta u stvari ne ide prema golu, nego u suprotnom pravcu, a ovi koji su u dozvoljenoj situaciji krecu prema golu i na centarsut.

ovde nije takva situacija, jer je odbrana postavljena konfuzno. Ali nema govora o ofsajdu jer Padalica u momentu centarsuta nije bio najblizi golu Radnickog.
Partizan ima Duška Radovića, a Zvezda Acu Lukasa