2-2. Kako smo igrali, ovo je jos i dobar rezultat, ne smemo da zaboravimo da je Bajkovic u tri navrata skidao zicere. Meni stvarno ne ide u glavu da nasa uprava dovede 14 igraca a da mi i dalje imamo uzu odbranu kroz koju moze neometano da prodje Ikarbus sa linije 16 Karaburma – Novi Beograd. Svaki prekid je borba za goli zivot. Usli smo potpuno bezvoljno u mec, to nije licilo ni na sta, bez obzira na rani gol Daude, posle jos jednog Pecnikovog sjajnog poteza (uopste mi nije jasno kako taj igrac nije uspeo napolju). Posle 2-0 (kriminalna greska protivnickog centarhalfa) je tek krenulo razvlacenje po terenu. A tek izmene su posebna prica. Uvodi Luku Milunovica a vadi Daudu umesto Kasalice koji se nije video na terenu. Zatim umesto da ojaca sredinu on uvodi Onjila koji je decko ocigledno zalutao na Marakanu. Ali da primis gol u nadoknadi iz prekida sa igracem vise, pa to je stvarno sramota. Sta su oni radili na Tari dve nedelje, za sta su se to spremali, Boga pitaj. Jer za ovu utakmicu sasvim sigurno nisu.Ostaje nejasno sta treba da se dogodi da bi nasi igraci bili motivisani da igraju fudbal. Jer ako to nije jubilej stadiona, legende kluba i 40.000 ljudi koji prave sjajnu atmosferu zaista ne znam sta jeste. A da cirkus bude potpun pobrinuo se sudija koji je opet citao transparente na severu. Prvo, mislim da navijaci nije trebalo da jubilej stadiona prljaju Tomislavom Karadzicem. Zvezda je mnogo iznad te dzukele. A drugo, nisam ni znao da je Tomislav Karadzic sveta krava i da je donet zakon o zastiti njegovog lika i dela pa da se utakmice imaju prekidati ako neka budala istakne transparent u kome se njegova svetost pominje u negativnom kontekstu. Sta da se radi, idemo dalje. Sledeci je Vozdovac na Vracaru.