Autor Tema: FK Crvena zvezda 2013/14  (Pročitano 491218 puta)

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2013/14
« Odgovor #615 poslato: Septembar 22, 2013, 10:21 »
Ne bih ni ja. Ali onda bi rizikovao da ti razbiju automobil, ili da ih pripuste na trening ili u svlacionicu itd. Koliko se to osililo to je neverovatno. Oni zaista misle da su oni klub i da su centar sveta. Da su pravi, a ne umisljeni olos, upravu bi postrojavali.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #616 poslato: Septembar 22, 2013, 11:05 »
Ako država ne reaguje ozbiljno u skorije vreme po ovom pitanju situacija sa "profesionalnim" navijačima će biti sve gora i gora.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #617 poslato: Septembar 23, 2013, 08:53 »
Ja bi za dres kluba koji volim krepao na terenu. Ne bi im dao ni mrvicu povoda za lomljavu. Ali dres sigurno ne bi dobili. Po cijenu odlaska iz kluba.

Igraci su kao kurve,bukvalno se tako ponasaju. Kupuju ih,prodaju, nemaju nikakvog dostojanstva,po njima pisaju kako protivnici,tako i navijaci i mediji.

Banda na tribinama bi se uvela u red za dva meseca da ima volje za to.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #618 poslato: Septembar 23, 2013, 09:34 »
   opet že se sad pričati samo o postupku delija a pravi krivci će i dalje da pljačkaju i pune svoje džepove igrači su deo tog zločinačkog udruženja i nijednog mi nije žao što ga pljuju i maltretiraju, odlično znaju kakvo je stanje u fudbalu srpskom pa neka pakuju krpice i beže što dalje ako imaju časti
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #619 poslato: Septembar 23, 2013, 09:44 »
Apolutno imam razumevanja za potupak.

U klubu se za godinu dana ništa nije promenilo. Lopovčine, nesposobni kadar i budale i dalje kolo vode.

Privatizacija pod hitno ili gašenje. Ovo nema nikakvog smisla.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #620 poslato: Septembar 23, 2013, 09:53 »
Pa sto onda ne postrojavaju lopovcine i budale? Sto blamiraju ceo klub sa ovakvim potezima? Ja cu ti reci zasto: zato sto veoma dobro funkcionisu sada vec decenijama sa tim istim lopovima i budalama. A bude li privatizacije (dao Bog, ali prave) prestace i njima da sve bude dozvoljeno...zato je se toliko i plase.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #621 poslato: Septembar 23, 2013, 10:00 »
Dule, ne šuruje valjda ceo sever sa tim kretenima?
Ti koji debelo iskorištavaju su ćutali kao pizde.

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #622 poslato: Septembar 23, 2013, 10:02 »
Pa sto onda ne postrojavaju lopovcine i budale? Sto blamiraju ceo klub sa ovakvim potezima? Ja cu ti reci zasto: zato sto veoma dobro funkcionisu sada vec decenijama sa tim istim lopovima i budalama. A bude li privatizacije (dao Bog, ali prave) prestace i njima da sve bude dozvoljeno...zato je se toliko i plase.
naravno da dobro funkcionišu jer su deo tog sistema lopovskog i kad zatreba gazdama oni odrade nešto što će zaprepastiti javnost i skrenuti pažnju sa glavnih krivaca, oni su samo deo problema ali u prvi plan treba uvek da budu kritike na račun čelnika koji pljačkaju.Privatizacija je dobra stvar ali sumnjam da će se to kod nas uraditi kako treba pre će biti da to bude nešto u stilu šećerana 

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #623 poslato: Septembar 23, 2013, 10:04 »
Ne mislim naravno na ceo sever vec na dobar deo vodja koji - nije nikakva tajna - veoma lepo saradjuju sa svakom upravom u poslednjih preko dvadeset godina (izuzev Piksijeve). I to na veoma lukrativnim osnovama.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #624 poslato: Septembar 23, 2013, 10:07 »
Ne mislim naravno na ceo sever vec na dobar deo vodja koji - nije nikakva tajna - veoma lepo saradjuju sa svakom upravom u poslednjih preko dvadeset godina (izuzev Piksijeve). I to na veoma lukrativnim osnovama.
zarad istine mora se reći da ih je najviše ignorisao konobar američki ali on nije dugo potrajao

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #625 poslato: Septembar 23, 2013, 10:21 »
I šta se dobija sa tim?

Bojkot?

Bojkot bi uništio poslednju nadu u nešto bolje. Sever kao vrlo disciplinovana vojska sluša naredbe svog vrha. Zamisli da  na sledeću utakmicu dodje 2000 ljudi, kao što je to bio slučaj pre desetak godina.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #626 poslato: Septembar 23, 2013, 10:31 »
Iskren da budem, pomalo sam i sit tih prica tipa pocepace se tribina, sever ce da bojkotuje i sl. Potpuno otvoreno govoreci, bas me briga. Ne postoji klub zbog njih niti su oni klub. A ako treba da biram izmedju ponizavanja igraca i pljuvanja na dres kluba koji im je navodno svetinja i toga da na iducu utakmicu dodje 2000 ljudi, biram ovo drugo.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #627 poslato: Septembar 23, 2013, 10:50 »
Ovde se govori o korpusu navijača, preko 10 000 njih, vrlo odanih i disciplinovanih.
Gubitak njih bi klub sveo na isti onaj košarkaški tim od pre dve-tri sezone, ili na posećenost kao Dinamo.

Ovo govorim uiz razloga što posećenost na nekoj utakmici ide u prilog nekoj eventualnoj prodaji.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #628 poslato: Septembar 23, 2013, 10:57 »
inace posto slavisa skoro sigurno ide(ako ne dodje do jos jednog neverovatnog obrta,sto mi opet ne bi bilo ne znam kako cudno) sacuvaj boze koga li ce nam sada vrla uprava postaviti za trenera. da ne bi izneverili tradiciju,ne bi me cudilo da nadju jos gore resenje od stojanovica...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #629 poslato: Septembar 23, 2013, 11:09 »
Ovde se govori o korpusu navijača, preko 10 000 njih, vrlo odanih i disciplinovanih.
Gubitak njih bi klub sveo na isti onaj košarkaški tim od pre dve-tri sezone, ili na posećenost kao Dinamo.

Ovo govorim uiz razloga što posećenost na nekoj utakmici ide u prilog nekoj eventualnoj prodaji.

Ne, ne slazem se. Ovde se govori o korpusu od 10. 000 organizovanih navijaca od kojih su dobar deo huligani uz nesto zavedenih balavaca. Ovde je rec o kriminalizovanim vodjama koje su sinhronizovane sa odredjenim elementima u upravi. Ovde je rec o tome da li su huligani nezaobilazan faktor u svakoj krupnoj odluci u vezi kluba. Ovde je rec o tome da li imaju pravo da upadaju na trening ili u svlacionicu, tj. koji je to faktor koji ima pravo da postrojava igrace posle svake slabe partije, cak i da im skida dresove?!? Radi se o zlu koje je uslo u sve strukture kluba upravo zato jer ih se tetosilo preko svake mere. To sto je zlo organizovano, bucno i jako, ne menja njegovu sustinu. Ili je stvarno od nemerljivog znacaja za klub da na svakoj bogovetnoj utakmici slusamo ode nekakvom V. Dunjicu ili da je Ceda J. zemunski klan ili sta vec? Ja mislim da nije...takodje mislim da ce huligani biti faktor koji ce itekako otezati svaku potencijalnu privatizaciju, i to neuporedivo vise nego sto ce je veca prosecna poseta pospesiti.