Bio sam juce na Karaburmi. Prvi put pobedismo posle vise godina...i prvi put se nisam smrzao jer je sunce grejalo istocnu tribinu skoro citavu utakmicu (sto je sa druge strane znacilo da se zbog senke od zapadne tribine u nekim momentima nije razaznavalo najbolje sta se desava sa te strane). Igra ocajna, izdvojio bih samo utmetnika Nineta, svaka mu cast, koliko taj momak zna, svaki put se odusevim. Imao je i jedan sjajan sut sa preko 20 metara, nazalost pogodio je precku. Narocito slabo smo igrali po desnoj strani. Pecniku je ovo bila najgora partija od dolaska, ali mislim da to ima veze i sa izostankom Vesovica. Naime, ovaj Petkovic nije toliko ofanzivan igrac i Pecnik i nije imao u vise momenata podrsku. Pomenuti Petkovic je pravio silne gluposti i mogao je da nas nacisto upropasti...prolazili su ga ofkovci kako su hteli. Uza odbrana i dalje kriminal, Bajko dve fantasticne intervencije i jedna uzasna budalastina (kada je kampovao na 35 metara od gola pa je morao da glavom sprecava kontru). Mijailovic sa druge strane isto ocajan, jedino sto je napravio jeste sjajna asistencija kod Mrdjinog gola. Lepo je izbacio dva ofkovca i dao tacnu Mrdji. Sto se penala tice, u prvi mah sam bio sklon da pomislim da je prestrogo dosudjen, tim pre sto je glavni sudija dosta oklevao i dosudio tek na intervenciju pomocnika. To mislim i sada, jer nisam stigao da vidim snimak. I inace je sudija pravio gluposti, a najveca je samo zuti karton posle namernog prekrsaja sa ledja nad Daudom u kontri poslednjeg igraca ofkine odbrane.
Sve u svemu, jako losa igra, razocaravajuca. Nadao sam se da cemo nastaviti na tragu igre u prvom poluvremenu protiv Slobode, ali nista od toga. Svega par hiljada gledalaca (pun sektor sa delijama na severu, neka saka jada od ofkovaca na jugu, solidno popunjen istok i zapad prazan jer je tribina zatvorena iz bezbednosnih razloga). Standardan folkolor sa neTOLErancijom, prekidom, budalesanjima i natezanjima oko transparenta, Dunjicem, ali i idiotsko ponasanje zandarmerije koja je iz nekog razloga napravila usko grlo na istoku (?!) tako da je izlazak posle utakmice iskomplikovan bez ikakve potrebe. Idemo dalje, sreda i Vojvodina u kupu.