Ljudi, ne pada mi napamet da branim nicije nepodopstine, pa ni Stojadinoviceve. Samo zelim da podvucem dve stvari: rad sportskog direktora mora i treba da se ocenjuje, pod jednim uslovom - da on to zaista jeste. Stojadinovicu nije omoguceno da obavlja svoj posao kako dolikuje jer nije imao ovlascenja tako da je svaka ocena njegovog rada besmislena. Ja zaista ne znam sta je on radio i kako se ponasao sa igracima, i sto je vaznije - NE ZELIM to da znam. Sto me dovodi do drugog, i vaznijeg - igraci NE SMEJU da daju izjave protiv aktuelnog sportskog direktora u javnosti, bez obzira na to da li su kupili frizider ili ne. Niko me ne moze ubediti da ovo nije sinhronizovana pljuvacka akcija. NIKO me ne moze ubediti da je nekakav Kokeza moralna gromada a bas Stojadinovic obicni bednik. A ako igracima vec nesto smeta bas Stojadinovic (a gle cuda, ne smetaju im raznorazni sljamovi i kriminalci koji drze njihove ugovore) onda to lepo imaju da kazu Dzajicu i da rese. Ali UNUTAR kluba, kakvo god da je rasulo u njemu. Ili da idu ako im se nesto ne svidja ili ne odgovara njihovim vanserijskim igrackim i ljudskim kvalitetima. Ovde je stvar veoma jasna - upregli su se u unutarklupsku borbu za vlast struja posle odlaska Covica. A tu srece nema.