E, dobro. I šta sad? Ko je "pobedio" u ovom potpuno besmislenom takmičenju? Mislim,
"bolje Kristijan nego Arkan"

Dal ste svesni šta ste kolko juče napisali?
Zato, Nešo, brate, okani se besmislenih "natječaja", ako boga znaš. Upamti jednom za svagda, mi smo FMP, Limenke, Mutanti, Zamrznuti klub, KK Železnik. Mi smo državni projekat, naš budžet krpi PPV koji na volšeban način preliva lovu iz državnog budžeta u klupsku (Jožef) kasu.
Dalje, mi nemamo nikakve šanse protiv "Institucije" koja, pri tom, nema para, nit budžeta, nit je išta zaradila od najvećih transfera u srpskoj košarci već 5 godina unazad. Mi nemamo šanse protiv trenera koji čita
Kanta ali zato psuje ko najgora
Cunt (pogledati jedan od milion snimaka, po izboru) i pritom kupuje Boschovo platno od nekih 5 miliona eura !!! Sve je ok. Sve je u redu. Nećemo da ulazimo u glupe rasprave.
Okani se, molim te, takodje, UDBe i ostalih "skraćenica" iz vremena opasnog! Vremena koje su pojeli skakavci. Vremena kad su letele glave za mnogo manje i bezazlenije "prekršaje". Ali, šta može jedan jsd
mladac iz neke sremske selendre (ili iz beogradske - sve mu dodje na isto) danas da ti kaže o UDBI? O Rankoviću? O Tudjmanu i jsd? Javi se neki mladac rodjen 1980 i neke i krene da palamudi o Zvezdi, Peneziću i UDBI... i ja, onako iz prve, poželim da mu natrljam nos u katran i svinjski otpad, ali onda, hladnije glave, promislim, "pa dečko nije kriv što je mlad, a zaludjen!" Kriv je, međutim, što nije uopšte PROMISLIO svojom glavom; što nije makar izgooglao neke podatke, činjenice; što je umesto podataka i činjenica izabrao "navijačku verziju" istorije. A takvih imaš i kod nas. NA tone. Oni svi znaju kako je JNA kidnapovala NDH reprezentaciju i osnovala JSD !
Čudo jedno kako se mi Srbljani olako primimo na teorije "izdaje", "prodaje", "utaje",
Nemoj da me zasmejavate svi kompletno!