Autor Tema: FK Crvena zvezda 2013/14  (Pročitano 490708 puta)

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2013/14
« Odgovor #1320 poslato: Januar 11, 2014, 09:36 »
Taj mora da je najbolji drug sa onim Mijailovićem koji je visio na platnom spisku nekih 5 godina, a da nije odigrao nijednu makar prijateljsku. Ali, dečko je bio sin nekog lika koji je radio u marketingu, ili tako nešto. E, moja Zvezdo ...

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1321 poslato: Januar 11, 2014, 09:37 »
Mijović, sin Zokija, blagajnika zvezde
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1322 poslato: Januar 11, 2014, 09:41 »
  nije drug od Mijovića nego mu je tata drug sa prepodobnim alekom koji može danas sve u Srbiji pa i to da nekog klipana koji bi eto da se proba u Zvezdi dovede da počne da igra fudbal u 21. godini
« Poslednja izmena: Januar 11, 2014, 09:42 Blefer »
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1323 poslato: Januar 11, 2014, 09:43 »
Hvala Laki, hvala Pjer. Jes, beše Mijović. I, neverovatno ali istinito, niko za to neće nikada odgovarati. O čemu dalje da pričamo?

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1324 poslato: Januar 11, 2014, 09:59 »
  ne samo što neće odgovarati nego mnogi probaju da na isti način ušićare

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1325 poslato: Januar 11, 2014, 11:36 »
  sad čitam da je na prozivci bio i neki Gašić koji se ne bavi ozbiljno fudbalom već igra poluprofesionalno mali fudbal ali je sin potpredsednika SNS-a pa eto da mu učine ovi naši će ga voditi i na pripreme da vide zna li lopte :smeh1:
da,da,to je na slici ovaj levo od ovog lika u dzemperu...

http://www.zurnal.rs/2014/01/10/anonimni-milan-gasic-na-probi-u-crvenoj-zvezdi/index.html

da,da,slicna prica kao o popularnom zvezdinom fantomu mijovicu  :smeh3: :smeh3: :smeh3:

debili...kao sto rekoh od titule na ovaj nacin sigurno nista nema,makar doveli i lukovica...
« Poslednja izmena: Januar 11, 2014, 11:37 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1326 poslato: Januar 11, 2014, 12:42 »
Stigao vam Miladinović  :D

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1327 poslato: Januar 11, 2014, 03:30 »
Stigao vam Miladinović  :D

Neviđeno.... :smeh3:

Još jedan zadnji vezni....i to propali talenat koji nije igrao standardno ni prvi put kad je bio u Zvezdi .... :udaraozid:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1328 poslato: Januar 11, 2014, 03:54 »
stoper,ne zadnji vezni...

on je igrac koji je obecavao,doveden da zameni vidica.pokazivao je potencijal.medjutim kiksnuo je jednom-dva puta i bio kriv za golove u onim utakmicama sa psvom i zenitom,koji su bili neuporedivo jaci od nas,i onda je bukvalno sklonjen.nije vise nikada ni dobio sansu.znam da sam tada pricao da je to pravi put da se unisti talentovan igrac,i da bi i bolji od njega propali.naravno ne znaci da bi on postao igrac i da mu je pruzena sansa,ali je meni nenormalno zbog 2-3 utakmice protiv neuporedivog jaceg protivnika skloniti nekog i vise mu ni ne dati nikakvu sansu,a do tada bio u prvih 11. igrac je koji je obecavao,ali nista nije pokazao,nesto mozda greskom trenera,nesto sigurno i svojom.posle toga nije napravio nikakvu karijeru,i ovo dovodjenje ni najmanje ne obecava...

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1329 poslato: Januar 11, 2014, 04:01 »
stoper,ne zadnji vezni...

on je igrac koji je obecavao,doveden da zameni vidica.pokazivao je potencijal.medjutim kiksnuo je jednom-dva puta i bio kriv za golove u onim utakmicama sa psvom i zenitom,koji su bili neuporedivo jaci od nas,i onda je bukvalno sklonjen.nije vise nikada ni dobio sansu.znam da sam tada pricao da je to pravi put da se unisti talentovan igrac,i da bi i bolji od njega propali.naravno ne znaci da bi on postao igrac i da mu je pruzena sansa,ali je meni nenormalno zbog 2-3 utakmice protiv neuporedivog jaceg protivnika skloniti nekog i vise mu ni ne dati nikakvu sansu,a do tada bio u prvih 11. igrac je koji je obecavao,ali nista nije pokazao,nesto mozda greskom trenera,nesto sigurno i svojom.posle toga nije napravio nikakvu karijeru,i ovo dovodjenje ni najmanje ne obecava...

Nadajmo se da ne može biti gori od Krnete.....ako bude i za promil bolji opravdao je dolazak... :D

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1330 poslato: Januar 11, 2014, 05:07 »
Citat
Ko je Milan Gašić? Fudbaler ili momak kojem je otac ispunio dečački san?
pre 2 sata | mozzartsport.com
Pojavljivanje sina potpredsednika vladajuće stranke na početku priprema na Marakani još jednom je pokrenulo pitanje o tome koje su preporuke za dolazak u Crvenu zvezdu

Navijači Crvene zvezde odavno ne veruju u bajke, a jedna vrlo lepa bajkovita fudbalska priča počela je da se odvija na „Marakani“ te zime 2002. godine. Kao totalni anonimus u Crvenu zvezdu došao je Nikola Žigić, i to u društvu izvesnog Pečeničića, i počeo da krči put ka fudbalskom sazvežđu. Pomirio se sa tim da ga na početku gledaju kao „autsajdera“, podsmevaju se njegovim potezima i visini atipičnoj za fudbalere. Rasplet je poznat.
A da navijači Crvene zvezde veruju u bajke možda bi stvarno mislili da bi novi autsajder u svlačionici podno severne tribine mogao da krene Žigićevim stopama. Ali, problem je u tome što je izvesni Milan Gašić (20), rođen u Kruševcu, došao u tabor srpskog vicešampiona sa ozbiljnnim negativnim epitetom, tako tipičnim za srpske prilike. Reč je o sinu gradonačenika Kruševca i potpredsednika Srpske napredne Stranke Bratislava Gašića. Gašić junior, inače po vokaciji štoper, za koga se nezvanično zna da je igrao u mlađim kategorijama Trajala i Napretka došao na probu u Crvenu zvezdu pravo niotkuda. Bez ijedne dodirne tačke sa profesionalnim fudbalom (opet nezvanično igrao je mali fudbal)

Sasvim je razumljivo što je onda u noći između petka i subote na brojnim društvenim mrežama i forumima proključao nagomilani gnev onih koji ustaju i ležu čitajući vesti iz Crvene zvezde. Za navijače Gašićeva proba u Ljutice Bogdana predstavlja još jedan potez u degradaciji nekad velikog kluba, podatak da je srpski vicešampion postao toliko minoran da služi kao poligon za ostvarenje želja političkih moćnika.
GašićMožda je Milan Gašić zaista talentovan štoper, ali je čudno što je redakcija MOZZART Sporta kontaktirala nekoliko bivših igrača i fudbalskih funkcionera iz Kruševca i niko nije bio spreman da priča o potencijalu defanzivca koji je na probi u Crvenoj zvezdi. Svi su bežali o te teme uz obrazloženje da im problemi u životu ne trebaju.
“Dugo sam upućen u dešavanja u Napretku, ali za tog Gašića nisam čuo. Znam da gradonačelnik Kruševca ima dva sina i da je mlađi vrlo talentovan, da igra u mlađim kategorijama Napretka. Ali ne znam ko je momak koji je trenutno na Marakani“, rekao nam je jedan od poznatijih fudbalskih radnika iz Kruševca uz ogradu da ga nikako ne pominjemo.

Naravno, ni funkcioneri Crvene zvezde nisu bili raspoloženi da komentarišu slučaj koji je crveno–belu javnost podigao na noge. Ali, oni su već napravili ozbiljan propust odlukom da na prvom treningu sakriju identitet Milana Gašića, usput nesvesno priznavajući da taj potez i nije baš legitiman u danima kada igrački kadar počin je pripreme za šampionsku trku.

Elem, kako će neko od odgovornih iz Ljutice Bogdana naći opravdanje da nije bilo mesta u svlačionici za Luku Jovića, a da je tu privilegiju dobio Milan Gašić, opet ponavljamo možda i talentovan defanzivac, za koga nisu čuli ni ljudi iz Kruševca.

Vreme čudnih poteza na „Marakani“... Zlonamerni bi čak konstatovali da će se umesto standardnih navijačkih pesama sa razglasa uskoro puštati evergrin „Zabranjenog Pušenja“: „Ja sam guzonjin sin“.

(FOTO: Star sport)

:aplauz: :aplauz: :aplauz:

PS.ladja odigrao je miladinovic po neku utakmicu i na zadnjem veznom,mislim da ga je ljupko tada u nekim zatvorenim varijantama gurao u vezu,kao da se pojaca odbrana,ali je cedko klasican stoper i to je i igrao kroz karijeru...
« Poslednja izmena: Januar 11, 2014, 05:10 NenadBG »

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1331 poslato: Januar 11, 2014, 05:23 »
Sličan skandal, doduše mnogo manjeg obima, je uradio Avram Grant kada je u Partizan doveo nekog igrača na probu iz engleske devete lige. O tome se pričalo samo jedan dan i to je to. Zbog ovog nekom treba da leti luda glava.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1332 poslato: Januar 11, 2014, 05:42 »
taj miladinovic nema pojma ali je gle cuda i on iz krusevca, kazu da ne kosta nista ali ja u tu pricu ne verujem  :nono: 

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1333 poslato: Januar 11, 2014, 06:09 »
Znači postali smo Fk Srpska napredna stranka........odlično....

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1334 poslato: Januar 11, 2014, 06:19 »
pero,ne bih povezzivao pricu o ovom gasicu i miladinovicu.totalno nebitno sto je miladinovic iz krusevca.pri tom kakvi su obi nasi amateri stvarno me ne bi cudilo da su doveli miladinovica koji je lukovicev kum,da bi lakse ubedili lukovica da dodje  :smeh4: