Autor Tema: FK Crvena zvezda 2013/14  (Pročitano 491373 puta)

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2013/14
« Odgovor #1350 poslato: Januar 15, 2014, 11:26 »
Dino Drpic izjavio da zeli da dodje u Zvezdu... :uzbudjen:
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1351 poslato: Januar 15, 2014, 11:48 »
Dino Drpic izjavio da zeli da dodje u Zvezdu... :uzbudjen:
čuo da se za probu ne plaća pa eto i on da obuče sveti dres samo mu niko nije sugerisao da treba da ima i partijsku knjižicu 
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1352 poslato: Januar 15, 2014, 01:08 »
ja bi uzeo da naplacujem probu po 1.000e, za 3 dana probe pa ko voli nek izvoli. svaki dinar(euro) trebe klubu. dao im teren,grupa od po 25 igraca za 3 dana.to je 25.000eura za 3 dana. pa jedno 10 grupa za mesec dana,i to je 250.000 eura  :aplauz: :aplauz: :aplauz:
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1353 poslato: Januar 15, 2014, 01:18 »
Navodno neki Crnogorac treba da dođe....

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1354 poslato: Januar 15, 2014, 01:20 »
Nekakav Zaric iz Celika. Navodno najveci talenat u CG. Moram da priznam da mi je vise preko glave tih crnogorskih polumafijaskih kombinacija i "talenata" - u svakom prelaznom roku dovode novog Savicevica.

Van mreže Cvjecar Florijan

• Starosedelac
  • Ugled: +169/-97
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1355 poslato: Januar 15, 2014, 01:34 »
Hehe, Dino Drpič  :smeh3:

Debitirao za Dinamo 2000., na Giuseppe Meazzi....Predvidala mu se dobra karijera....I bio je oslonac Dinama u obrani, samo je ta obrana s njim bila suplja kao svicarski sir...on, mario cvitanovic, schildenfeld  :uzbudjen: :uzbudjen: :uzbudjen: Jedan od razloga zasto ekipa s Modricem, Eduardom i Corlukom najvise sto je uspjela su 2 boda u grupi Lige Europa....
Kasnije otisao u Karlsuher, pa u Rijeku, a zadnjih godinu dana nemam pojma di je i sta je....

U trenutcima u kojima je najmanje grijesio, i imao neku "formu", bila je da predje u Besiktas, transfer je bio pred realizacijom....
Medjutim, Torcida je na mail turskog kluba poslala video jednog Drpicevog nastupa na Poljudu....Decko je skinio gace, i pokazao golo dupe navijacima splitskih bilih  :smeh1: ....Naravno da su konzervativni Turci odj...li i Dinu i transfer....

Nikakve dakle posebne nogometne kvalitete ne nosi sa sobom...

A ono sto nosi, ne moram vam predstavljati, za Nives ste svi ionako culi, i znate dosta o njoj....Samo cu dodat tu, da pored vrhunskih fizickih kvaliteta  :sexnabrzaka: , nesto manjih muzickih, zena i odlicno pise. Njezina knjiga, "Gola istina", je bestseller u Hrvatskoj!

Jedna meni najsmijesnija trivia vezana uz ovaj sportsko-glazbeni ( :smeh1: ) par je i ovo: Jednom prilikom, vozi Dino Drpič auto, a na zadnjem sjedalu Dinin suigrač Dario Zahora kara Nivesku  :smeh3: :smeh3: :smeh3:
Ja još uvek ludujem za tobom
ne znam šta ću sam sa samim sobom
još uvek me bole dani naši
tvoje oči još vidim u čaši

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1356 poslato: Januar 15, 2014, 01:41 »
Nekakav Zaric iz Celika. Navodno najveci talenat u CG. Moram da priznam da mi je vise preko glave tih crnogorskih polumafijaskih kombinacija i "talenata" - u svakom prelaznom roku dovode novog Savicevica.
sa izuzetkom Savićevića ajde i šabanadžovića iako je on došao iz Želje mi iz CG nikad nismo doveli nekog vrhunskog igrača sve neki talenti a posle cepanka počev od Vorotovića pa sve do Vešovića i Bajka 

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1357 poslato: Januar 15, 2014, 01:53 »
Onaj mali Branko Boskovic je bio veliki potencijal svojevremeno. Imao je nekoliko izuzetnih nastupa i u Zvezdi i u mladoj SRJ reprezentaciji. Posle odlazi u PSG i propada kao muda kroz sifonske gace.

A nakon toga Burza Maradona i njemu slicni... :no:

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1358 poslato: Januar 15, 2014, 02:22 »
Onaj mali Branko Boskovic je bio veliki potencijal svojevremeno. Imao je nekoliko izuzetnih nastupa i u Zvezdi i u mladoj SRJ reprezentaciji. Posle odlazi u PSG i propada kao muda kroz sifonske gace.

A nakon toga Burza Maradona i njemu slicni... :no:
Bošković je ako se dobro sećam rodom negde iz Vojvodine ali su ga kumovske veze poslale u Budvu tadašnjeg prvoligaša da se dokaže kao igrač, imao je solidnih partija ali daleko od velikog igrača

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1359 poslato: Januar 15, 2014, 03:05 »
Bošković je rodom iz Bačke Topole mislim a valjda je poreklom iz CG kao i mnogi iz tog kraja pa je završio kod njih,bio je odličan u Zvezdi,zadnji put što sam ga video u bečkom Rapidu ne znam da li igra fudbal više.Inače baš kao što je rečeno sve sami ultra talenti iz CG a uglavnom se isposstavi da je prevara do panja..

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1360 poslato: Januar 15, 2014, 03:14 »
pa nije ni u drugim krajevima nista bolje,lise Vidica ne sjecam se nijednog vrhunskog igraca koji je stigao u Zvezdu u poslednjih desetak godina

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1361 poslato: Januar 15, 2014, 03:39 »
Drugo je Vidic. On nije najavljivan kao megagiga talenat, kako igra zmurecki, hoda po vodi i leti po travi...on je, kao i Basta, Lukovic, Zigic itd. napravio ime u Zvezdinoj skoli. A godinama vec u svakom prelaznom roku pojavi se po neki igrac iz CG koji je "novi Savicevic" - a ispostavi se da nema veze sa vezom, buduci da su obicno polumafijasko menadzerske kombinacije u pitanju.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1362 poslato: Januar 15, 2014, 03:42 »
  Žigić nije bio u našoj školi on je došao iz neke Bačke ili Krivaje  nema više fudbalskih centara po Srbiji odakle bi se dovodili iole spemni igrači jer se klinci od malena usmeravaju ka Zvezdi i Partizanu pa danas u kadetima boegradskih klubova imaš maximum po dva igra iz Bg sve dođoši 

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1363 poslato: Januar 15, 2014, 03:51 »
Dako dodje ovaj suprug njegove sisate zene,pa da vas i za to podjebavamo,izmedju ostalog  :D  Meni je odavno postalo smor peckati drugare rome zbog FKCZ,to mi dodje nekako neukusno,kao da retardiranog zajebavas zato sto je retardiran...mnogo veca slast trenutno je KKCZ i Legenda iz Zeleznika  :aplauz:
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1364 poslato: Januar 15, 2014, 04:13 »
Dako dodje ovaj suprug njegove sisate zene,pa da vas i za to podjebavamo,izmedju ostalog  :D  Meni je odavno postalo smor peckati drugare rome zbog FKCZ,to mi dodje nekako neukusno,kao da retardiranog zajebavas zato sto je retardiran...mnogo veca slast trenutno je KKCZ i Legenda iz Zeleznika  :aplauz:

Najvise volim kada "vi" podjebavate bilo koga. To je kao da neko retardiran "podjebava" Bila Gejtsa. Nema vece slasti nego to posmatrati.  :aplauz:
« Poslednja izmena: Januar 15, 2014, 04:41 Dule Savic »