Autor Tema: FK Crvena zvezda 2013/14  (Pročitano 490604 puta)

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2013/14
« Odgovor #1365 poslato: Januar 15, 2014, 04:15 »
Zato je Partizan uvijek imao srece sa Crnogorcima,i to ne samo u fudbalu  8)

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
-
« Odgovor #1366 poslato: Januar 15, 2014, 05:36 »
Dule,kakav god da je Partizan,za vas klub je Real Madrid. Od uspjeha,preko imidza do ozbiljnosti.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1367 poslato: Januar 15, 2014, 06:49 »
Kog bre "uspjeha", leba ti? 20 titula u Tole ligi? Meni dodje napad smeha kad god neko u tom kontekstu uopšte spomene reč ,"titula". A onda... Šamrok... Tikva ... Ludogoreci, Černomoreci i ostali giganti. Umesto da se svi pokrijemo ušima i barem jednom nedeljno odemo u crkvu da zapalimo sveću za ozdravljenje srpskog klupskog fudbala, mi se još takmičimo u "podjebavanju"  :wacko:  . Bože, koje tuge... Al, neka, vi mladji za bolje ni ne znate, pa vam ove "titule" dodju kao neka rados, božemeprosti. Kad sam bio vaših godina, svako malo bih se zapitao, kako li se oseća jedan navijač nekog OFI-ja sa Krita, UTA-e iz Arada, Fljamurtarija (uups, oni su već ozbiljan klub   ::)  ) ...? Mislim, ono, navijaš za neke paraplegičare u ligi koja služi za podsmeh - i pranje para i nema šanse ikakav uspeh da postigneš u Evropi pa igrao još 100 godina. I, evo, doživeo sam da dobijem odgovor. Navijači tih klubova su se tada osećali isto kao i današnji napaljeni klinci, cigani i grobari, koji nalaze smisao svog bitisanja u "podjebavanju" komšija.

Super. 
« Poslednja izmena: Januar 15, 2014, 06:50 nyc »

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1368 poslato: Januar 17, 2014, 06:59 »
Ponekad treba da odeš preko grane da bi ukapirao ko je ko i šta je šta!

http://www.mozzartsport.com/vesti/kuzmanovic-kod-mene-se-zna-zvezda-uvek-ispred-partizana/68916?fb_action_ids=662845103765997&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B757306167631021%5D&action_type_map=%5B%22og.likes%22%5D&action_ref_map=%5B%5D

Jedan je evropski i svecki šampion. A ima još jedan koji je vodio čitavo PRVO POLUVREME u finalu KEŠ    :smeh1:  !!! Mada, to se nije računjalo, jer tada se nisu igrale grupe LŠ!   :rofl:   
Bravo, Kuzma, majstore. Vidi se da si odgojen na pravim domaćinskim vrednostima.     :cigara:
« Poslednja izmena: Januar 17, 2014, 07:00 nyc »

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1369 poslato: Januar 17, 2014, 09:20 »
potpuno se slazem,  kao na primer milorad cavic

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
Odg: -
« Odgovor #1370 poslato: Januar 17, 2014, 11:20 »
Dule,kakav god da je Partizan,za vas klub je Real Madrid. Od uspjeha,preko imidza do ozbiljnosti.

Dakle, sto se uspeha tice - medjusobni skor i trofeji, to sve kaze. A o ozbiljnosti i, narocito, imidzu kluba ciji je direktor Dragan Djuric a sportski direktor Albert Nadj zaista ne bih.

Konacno, ako je to sve tako kao sto kazes, ostaje nejasno kako je moguce da ta ista Zvezda koja je na najvecem dnu od osnivanja i dalje ima podrsku kakvu tvoj "Real Madrid" moze samo da sanja?
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
Odg: -
« Odgovor #1371 poslato: Januar 17, 2014, 12:38 »

Dakle, sto se uspeha tice - medjusobni skor i trofeji, to sve kaze. A o ozbiljnosti i, narocito, imidzu kluba ciji je direktor Dragan Djuric a sportski direktor Albert Nadj zaista ne bih.

Konacno, ako je to sve tako kao sto kazes, ostaje nejasno kako je moguce da ta ista Zvezda koja je na najvecem dnu od osnivanja i dalje ima podrsku kakvu tvoj "Real Madrid" moze samo da sanja?

Jedino što FKP u ovom momentu stavlja na mesto ispred FKCZ je uredjena hijararhija u klubu. Zna se tačno ko šta radi i niko se ne meša u posao drugom. Ne duguju se plate igračima i nema tužbi (bar da mi znamo)
Da su veća mafija jesu za razliku od ovih kokošara klošara.
Imidž kluba FKCZ je odavno poljuljan kada su navijači smenjivali predsednike kluba, kada su lupali automobile igračima, kada su igrači pravili klanove, kada su plaćali da bi igrali i dolazili na probe Kurta i Murta.

Da nema fanatika sa severa zvezdu ne bi pratilo više od 2000 ljudi po utakmici, garantujem vam.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1372 poslato: Januar 17, 2014, 01:31 »
Ima fanatika sa svih tribina, bez brige. O tome nesto kaze i najveca prosecna poseta u ovom delu Evrope posle Steaue.

A ako vec navijaci uticu na imidz, ne vidim kako klub koji dozvoljava navijacima da javno samaraju igrace i skidaju kapitensku traku - i jos im u klupskim prostorijama dozvoljava konferenciju za stampu nakon toga (?!) - , napadaju sportskog direktora (ma kakav klovn on bio), itd, itd, moze da ima "bolji" imidz.

Da ne bude zabune, gade mi se svi organizovani navijaci koji sebi dozvoljavaju da budu bilo kakav faktor u klupskim poslovima, za koga god da navijaju.

A sto se hijerarhije u klubu tice, mislim da je u slucaju Partizana dovoljno znakovit slucaj pomenutog Nadja.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1373 poslato: Januar 17, 2014, 02:18 »
dule,sve je to u redu ,daleko je partizan od dobre i sredjene situacije, ali su za nas realno barsa,po sredjenosti,bogatstvu,a i rezultatima u zadnjih 10 godina.na zalost,ali je tako...
« Poslednja izmena: Januar 17, 2014, 02:19 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1374 poslato: Januar 17, 2014, 02:59 »
Ja mislim da nije, i to ce se veoma brzo videti. Nema tu ni hijerarhije, ni organizacije, vec ima neceg drugog - zatvorenije strukture, vestijeg ispumpavanja novca i zakona cutanja.

Iskreno, bas me briga, teren je merilo svega. Tu smo sve imali prilike da vidimo.

Kako bilo, to se nas ne dotice. Ne bih ni pominjao da nisu pala neka - barem meni - presmesna poredjenja. Ovo je ipak tema o FK CZ.

A kad smo kod CZ, kao sto sam i sumnjao, izgleda da su nas definitivno odbili i Lukovic i Vranjes.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1375 poslato: Januar 17, 2014, 04:00 »
One moje odgovore prebaciste na drugu temu i nastaviste istu pricu  :smeh3:   Sad cu da kmecim 3 dana kako su mi prava ugrozena  :kafa:

Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1376 poslato: Januar 18, 2014, 06:07 »
« Poslednja izmena: Januar 18, 2014, 06:07 Dimitrije BP »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1377 poslato: Januar 19, 2014, 08:33 »
nastavljamo da dominiramo...

Citat
Zaboravili na vize? Onjilo, Omega i Arauho ne idu u Sloveniju

Kardinalan kiks uprave Crvene zvezde

Nemar u Ljutice Bogdana. Ifeani Onjilo, Roberts Omega i Miguel Arauho neće sutra krenuti sa ostatkom ekipe na prvi deo priprema Crvene zvezde u Sloveniju, pošto im klub nije obezbedio vize.
Tako će trener Slaviša Stojanović od stranaca na raspolaganju imati samo Abiolu Daudu, pošto Nigerijac ima i švedsko državljanstvo te može nesmetano da putuje po Evropi.
Prvu trojicu je, pak, uprava zaboravila, pa će do daljeg ostati u Beogradu. Neshvatljiv propust klupskih operativaca, bez obzira na to što nijedan od pomenute trojice nije ostavio baš najsjajniji utisak u jesenjem delu polusezone zbog čega se spekulisalo da bi mogli i da prevremeno napuste Zvezdu.
Ili je, možda, samo možda, ovakav gest crveno-belih najava da će se to zaista i desiti?

:smeh4: :smeh4: :smeh4: :smeh4:
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1378 poslato: Januar 20, 2014, 08:48 »
Ništa strašno, dešavalo im se i ranije, samo što je sada ovo poprimilo "dramatičan ishod"

Novinari su jedna plaćenička govna koja zarad jeftinog ručka u Manježu će da napiše i da mu je rodjena majka bila prostitutka.

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1379 poslato: Januar 21, 2014, 01:36 »
Šta sam vam rekao:

http://mondo.rs/a654225/Sport/Fudbal/MONDO-Dauda-raskida-ugovor-sa-Zvezdom.html

Ništa čudno i novo od najnesposobnije uprave koja je kročila na stadion. Gomila nesposobnjakovića