Kog bre "uspjeha", leba ti? 20 titula u Tole ligi? Meni dodje napad smeha kad god neko u tom kontekstu uopšte spomene reč ,"titula". A onda... Šamrok... Tikva ... Ludogoreci, Černomoreci i ostali giganti. Umesto da se svi pokrijemo ušima i barem jednom nedeljno odemo u crkvu da zapalimo sveću za ozdravljenje srpskog klupskog fudbala, mi se još takmičimo u "podjebavanju"

. Bože, koje tuge... Al, neka, vi mladji za bolje ni ne znate, pa vam ove "titule" dodju kao neka
rados, božemeprosti. Kad sam bio vaših godina, svako malo bih se zapitao, kako li se oseća jedan navijač nekog OFI-ja sa Krita, UTA-e iz Arada, Fljamurtarija (uups, oni su već ozbiljan klub

) ...? Mislim, ono, navijaš za neke paraplegičare u ligi koja služi za podsmeh - i pranje para i nema šanse ikakav uspeh da postigneš u Evropi pa igrao još 100 godina. I, evo, doživeo sam da dobijem odgovor. Navijači tih klubova su se tada osećali isto kao i današnji napaljeni klinci, cigani i grobari, koji nalaze smisao svog bitisanja u "podjebavanju" komšija.
Super.