Autor Tema: FK Crvena zvezda 2013/14  (Pročitano 491444 puta)

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2013/14
« Odgovor #1500 poslato: Februar 26, 2014, 03:23 »
  kažu na nekim forumima gde pišu zvezdaši da se to bune ubačeni "spavači" koji imaju zadatak da kad god dobro krene klubu oni odignu neku frku, traže plate, puštaju menice i slično
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1501 poslato: Februar 26, 2014, 03:36 »
Vidi, svi znamo da neko koristi ovu situaciju i naplaćuje svoja potraživanja. Insajdera u klubu je bilo i biće, jer oni rade na procenat. znaju tačno kada i od koga stiže novac. Ti ljudi se ne nalaze medju ljudima koji su juče protestvovali.
Ti bukači, spavači, ubačeni elementi i ostali kurci palci su bedni šljakeri koji nemaju ništa, koji žive od zvezdine plate. Koji nemaju dilove sa menadžerima i igračima. Nemaju upliv u poslovanje kluba jer su bedna sirotinja.

Svima je dojadilo njihovo laganje i vera u bolje sutra,. samo da zvezda bude prva. Evo baš se vidi u Srbiji se odmah bolje živi, krediti su jeftiniji, cene pale, a plate porasle....
Situacija je KATASTROFALNA, ljudi za petak najavljuju novi štrajk i tako dalje u sledeću sedmicu.

Nekoliko radnika ne može da ode u penziju jer zvezda nije uplaćivala doprinose za njih 4 godine, a svi imaju uslov za odlazak. Sada ti ljudi kao zombiji tumaraju stadionom moleći da im se plati da bi otišli. Mogu da uplate i sami, ali većina njih nema toliki novac da samostalno uplati doprinose za toliki period.

Još jednom, jebem im mater !!!
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1502 poslato: Februar 26, 2014, 06:51 »
Dva tornja za FK "Smajli koji se krsti"  :pusiga: .

Koje leglo zmija boktemazo.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1504 poslato: Februar 28, 2014, 05:09 »
http://novosti.rs/vesti/sport.294.html:480381-Zvezda-isplatila-deo-zarada-fudbalerima-i-zaposlenima

Ah, ta magična reč, "DEO" ! Svašta moš od nje sklepati, a da opet, na kraju,ne kažeš ništa! Baš volem takve rastegljive reči.
Izvol'te, ovo je vaš deo stana/kuće; izvol'te deo kusura; baš lep ovaj pre-deo...;  deo po deo - dva dela; slu-deo me potpuno...
Ma, kud se deo? Taj dug, mislim.
Kapiram(o) da love nema (niti će je ikada biti ), ali jel može makar malčice "transparentnije" ?  Npr. "zaposlenima je isplaćeno 3.6% od dugovanja za neisplaćene plate za poslednjih 147 meseci"? Ili, "referentu za samozaštitu, Ćeranu Hadži Majkiću, je (konačno) isplaćena zaostala plata za mesec Oktobar. Al, godine 2011". Uz objašnjenje da "Majkićeva godišnja plata iznosi "jedan deo" Milijaševe nedeljne plate".
Na primer, kažem. Tj. pitam ?

Šta znači kad ovako objave, "isplaćen je DEO dugovanja"? Meni NIŠTA. Ne znam kako i šta vama.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1505 poslato: Februar 28, 2014, 09:09 »
  nažalost dobrom delu zvezdaške populacije ovo je signal da uprava dobro radi i da tamo neki "spavači" traže preko leba pogaču i bune se zato što su u stvari ubačeni partizanovci :no:

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1506 poslato: Februar 28, 2014, 12:07 »
kaže Asamoa - "a gdje je mojih 200 000 iljada eVra, za one dvije utakmice što sam sveukupno odigrao za Zvezdu?!"  :smeh1:

čoek u neveri, kak jedino njemu još nisu dali ništa... :cigara:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1507 poslato: Februar 28, 2014, 12:14 »
kaže Asamoa - "a gdje je mojih 200 000 iljada eVra, za one dvije utakmice što sam sveukupno odigrao za Zvezdu?!"  :smeh1:

čoek u neveri, kak jedino njemu još nisu dali ništa... :cigara:
što bi piroćanci rekli " će gi vrnu kad ih obrnu" :))

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1508 poslato: Mart 01, 2014, 01:42 »
Jos malo do pocetka....'bo ih termin, ne odoh u Jagodinu... :no:

Bice ovo, slutim, prilicno tesko gostovanje. Em Jagodina ima jedan od najboljih timova u ligi, em me nasi nisu nesto posebno impresionirali na premijeri. Kako god, ako dobijemo ovo gostovanje sanse za konacni trijumf prilicno rastu. Nine najverovatnije nece igrati, ali se vraca Mijailovic.

Idemo!
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1509 poslato: Mart 01, 2014, 01:54 »
Tu je Majo.  ::)
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1510 poslato: Mart 01, 2014, 04:31 »
Rutinski...

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1511 poslato: Mart 01, 2014, 08:36 »
Rutinski   

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1512 poslato: Mart 02, 2014, 02:57 »
Moglo je i ubedljivije. Rani gol (i to pravi golgeterski) Mrdje je dosta toga resio. Raduje timska akcija kod drugog gola. Igra ko igra, nista spektakularno. Najopasniji smo ipak (nazalost) iz prekida. Kelhar mi je omiljeni lik - ne hebe zivu silu, kako lopta dodje do njega iznosi je na tribinu. Po tome me podseca na Djorovica. Lazovic za nijansu slabiji nego protiv Javora; Milijas i dalje prosto nece da doda loptu napred. Bilo je par potpuno besmislenih napucavanja lopte. Stojanovic me (neprijatno) iznenadio sa samo jednim spicom. Ali je pobedio, sto znaci da je u pravu. Mrdja nije pravio presing uopste na poslednju liniju Jagodine (pitanje za hrvatske forumase: ko je Dajan Simac?), ocigledno je bilo da stedi snagu. Pecnik standardan. Dobro je sto se vratio Mijailovic. Meni je ipak najvece razocarenje (ponovo) Petkovic. Nije se snasao i mislim da cemo morati da trazimo drugo resenje (mozda probati sa Pavicevicem na beku? ali to sa druge strane znaci povratak Krnete).

Vidim po stampi da se povlaci paralela sa prethodnom utakmicom, u smislu poveli pa stali. Mislim da to nije bio slucaj. Dok je protiv Javora bilo nerezonskog povlacenja, povremeno i panike, juce je ovo u drugom poluvremenu delovalo prilicno organizovano i rutinerski - uz par iskakanja, naravno.

Idemo dalje, subota i Napredak.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1513 poslato: Mart 02, 2014, 03:41 »
gledao sam samo prvo poluvreme,ali sam video izvestaj sa utakmice,kako rece dule ovo je u drugom poluvremenu bila sigurna i rutinska igra na ocuvanju prednosti,pa se ne moze povlaciti paralela sa proslom utakmicom.ono sto sam mogao da vidim u prvom je malo povucenija zvezda i sigurna igra,uz 2 gola u pravo vreme-pocetak utakmice i kraj poluvremena.jagodina nas nije ozbiljnije ugrozila na celoj utakmici.istina ni mi nismo imali ne znam kakve sanse,ali bitno da smo ono sto smo imali iskoristili,na izuzetno teskom gostovanju.inace mi u prvom delu sezone moramo da napravimo odredjenu bodovnu zalihu ako mislimo da budemo prvaci,jer mi sada imamo laksi rapsored,grobari tezi,a u finisu sezone kao i uvek imamo jako tezak raspored,zadnjih 4-5 kola dovoljno je sto gostujemo na jna i u novom sadu u zadnjem kolu.zato nam i treba bodovna zaliha...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1514 poslato: Mart 04, 2014, 12:30 »
Staviću ovde jer je najposećenija tema.

69 godina zvezde
Proslava u medija centru, masa gerijatrije, prvotimci, Moma Gacić (????) Sale Ilić, Dragan Jakovljević, ceo UO FK, odbojkašice  :zvizvdi: , kikbokseri... Nikolovski sa ružnim odelom kao narator... dosadno.

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.