Napokon jedna igra koja se moze nazvati sampionskom. Dosta trcanja, stalni napadi sa dva spica, kombinatorika, kolicina gluposti na ovosezonskom minimumu...mozda bi ipak sve bilo drugacije da kapiten (a ovo je bila prva njegova partija posle ko zna koliko vremena koja je bila dostojna trake koju nosi) nije na vreme otvorio protivnika. Sut jeste bio solidan i jako precizan, ali je moj utisak da je golman to mogao da brani, jer udarac nije bio mnogo jak. Drugi i treci gol su prica za sebe - razigrano, mastovito, nesebicno, efikasno. Ninetova tacna Lazovicu kod treceg gola mi je play of the day, uz Babovicevu asistenciju kod gola Vozdovca (neko nas, valjda Aca tenk, je ispao budala) i Milijasevu loptu za peti gol koji je postigao Mrdja (ruku na srce, meni se ucinilo da je tu bilo ofsajda, ali necu da tvrdim dok ne vidim snimak). Dzoni Mijailovic i Nejc Pecnik su rasturili kako su igrali juce, svaka im cast obojici (Dzonija je kasnije zamenio Petkovic na levom beku...oj upravo, gomilo gretena nesposobnih

). Gol koji smo primili, bez obzira na Babovicevu sjajnu loptu, je uzasno glup i nismo smeli nesto tako da dozvolimo. Raduje sto smo postigli pet golova, a mogli smo jos toliko, bez preterivanja. Imao je i Vozdovac jos dve odlicne prilike. Cudi me zamena Daude, koji je do tog trenutka vec namestio jedan gol Mrdji i postigao jedan. Ovo je bila idealna prilika da se taj tandem dodatno uigrava, tim pre sto Savicevic ponovo nije nista napravio. Sve u svemu, sjajna utakmica posle dugo, dugo vremena. Sasvim sigurno najbolja u sezoni, a verovatno i u zadnjih nekoliko.
Malo me brine trend opadanja broja navijaca (juce nesto preko 15000), direktan prenos ne moze da bude izgovor, jer je vreme bilo idealno. A Zvezda bila sjajna. Nema veze, idemo dalje, subota i Subotica.