Autor Tema: FK Crvena zvezda 2013/14  (Pročitano 491452 puta)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2013/14
« Odgovor #1635 poslato: April 05, 2014, 03:10 »
subotica,pazar,jna,uzice,novi sad-to su nam gostovanja do kraja prvenstva. sve teze od tezeg...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1636 poslato: April 05, 2014, 03:16 »
kako sad ovo?  :zbunjen:

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=833008

nista mi nije jasno...zar vi niste onaj posteni klub?  :zbunjen:
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1637 poslato: April 05, 2014, 03:52 »
kakav gol zvezde, odbrana moje backe ne bi pustila ovakvu loptu da joj izmedju 4 igraca udje u 16 m

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1638 poslato: April 05, 2014, 03:56 »
kako sad ovo?  :zbunjen:

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=833008

nista mi nije jasno...zar vi niste onaj posteni klub?  :zbunjen:
a cekaj ovaj nije to kao lotar zbog publiciteta izjavio? :zbunjen:

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1639 poslato: April 05, 2014, 04:23 »
Moram primetiti da smo napravili ocigledan pomak u igri u odnosu na jesen. Bilo je vidljivo u nazankama ali ovo danas je npr. sasvim dobra predstava za jedno gostovanje. Secam se koliko je bilo mucnih partija ove sezone i sezona unazad, kada sa entuzijazmom resim da pogledam utakmicu, a onda posle 30 min mi dodje da promenin kanal. Poceli su da igrAaju fudbal.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1640 poslato: April 05, 2014, 09:44 »
Potpis, Djordje. VIDAN napredak u igri. Kao da im je trebalo sve ovo vreme da se konačno "upoznaju", onako profesionalno - kako i gde ko stoji na terenu, šta ko najbolje radi… Baš se oseća pomak u gradjenju nekakvog timskog sklada. Danas me je čak i kapiten oduševio! Nisam mogao da verujem koliko je tražio loptu od saigrača i koliko sjajnih asistencija je podelio.

Inače, svaka nova utakmica sa Spartakom na njihovom blatištu mi vrati sećanja na neke prethodne susrete. Ponajviše zbog sudaca i njihovih čudnih kriterija. Recimo, njima nikakav problem nije bio da dosude penal protiv nas i kad je prekršaj bio IZVAN kaznenog prostora! Ali to je bilo u vreme kada je Vučko bio opozicija  ::)   

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=Ne6Vd1I5Jjc[/youtube]

( Svaka sličnost sa bilo kojom drugom utakmicom koja je igrana danas poslepodne je slučajna. )

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1641 poslato: April 06, 2014, 12:48 »
 :smeh1:

Inace, prvih pola sata je bilo sjajno, na nivou igre protiv Vozdovca. Pri cemu se igralo po oranici. Kapiten sastavio dve dobre utakmice, anfakinbilivbl! Stvarno je podelio nekoliko kosmickih pasova. Akcija kod prvog gola fenomenalna, mada mi je zao sto ona nekoliko minuta ranije nije krunisana pogotkom (Lazovic prodao suknjicu, Daudina stikla, Lazovic desnom spoljnom, Aleksic hvata). Drugi gol je u stvari Milijasev. Prvo je sutirao direktno iz kornera (u prvi mah mi se ucinilo da je usla, setio sam se Piksija i srecnog detinjstva) a onda je odbijenu loptu servirao Mrdji direktno na trepavicu. Inace to je valjda bio jedini momenat na utakmici kada se nas tzv. centarfor blagoizvoleo odlepiti od rodne grude. Samo Boga molim da za Daudu nije kraj sezone, ono je jako gadno izgledalo. Drugi negativan utisak mi je epidemija epilepsije u poslednjim minutima.

Sve u svemu, zasluzena pobeda na teskom gostovanju. Idemo dalje, subota i Cukaricki. Imamo sa njima neke neresene racune od jesenas. Nadam se da cemo ih izravnati. 
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1642 poslato: April 07, 2014, 03:05 »
Dobro je, Dauda ce pauzirati samo dve nedelje...izgledalo je neuporedivo losije.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1643 poslato: April 12, 2014, 02:30 »
Opet se muti vreme  :censored:

Bice danas prilicno zeznuto. Cukaricki igra lep fudbal, imaju par dobrih klinaca iz Zvezdine skole, namazanog Mirosavljevica i odlicnog trenera. Koliko vidim, bore se za trece mesto i Evropu. Jesenas su nas na  Banovom brdu dobili sa laganih 2 -0. Ruku na srce, tome je kumovao i kiks-gol u prvom minutu. Takodje, to nije bila ova Zvezda. Ali, sa druge strane, sigurno ni oni nisu stagnirali u medjuvremenu.

Nadam se dobroj utakmici i lepom fudbalu. I pobedi, naravno.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1644 poslato: April 12, 2014, 07:51 »
Auuu kakva akcija Pečnik-Lazović za 2-1! :aplauz:

Lazović je podsetio kakav je igrač kad je pravi spreman,inače valjda smo u pravom trenutku primili gol inače se utakmica pretvorila u razvlačenje sline po terenu....već sam počeo da pizdim što smo se povukli i igrali čeke....

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1645 poslato: April 13, 2014, 03:08 »
4-1. A moglo je i jace. Utakmicu je otvorio kiks Cukarickog koji je iskoristio Lazovic. Posle smo im bez ikakvog razloga dali loptu, i to skoro celo poluvreme. Izjednacili su, imali ono sto se kaze "vise od igre". Sve do Pecnikovog smekerskog podmetanja (prvo sam mislio da je loptu dao Nine, bio sam ubedjen da samo on to ume) i velemajstorskog Darkovog gola (nekada je takve golove davao Milko Djurovski). Drugo poluvreme je bilo mnogo bolje. Dva gola i jos par dobrih sansi. Mozda gresim, ali deluje da tim raste zadnjih nekoliko kola. Periodi dobre igre sada se vec mere desetinama minuta. Solidna atmosfera, jedno 17-18.000 ljudi. Idemo dalje, sledeci je Novi Pazar.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1646 poslato: April 13, 2014, 03:20 »
Ne sjecam se kad ste djelovali mocnije. Bar po rezultatima,za igru stvarno ne znam.Ali prosjek datih golova vam je 4 u zadnjih X kola. Da li je ostatak lige raspad ili vi imate dream team,ili je ono trece nek svak procijeni za sebe.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1647 poslato: April 13, 2014, 04:20 »
Ne sjecam se kad ste djelovali mocnije. Bar po rezultatima,za igru stvarno ne znam.Ali prosjek datih golova vam je 4 u zadnjih X kola. Da li je ostatak lige raspad ili vi imate dream team,ili je ono trece nek svak procijeni za sebe.

U dosta dobroj smo formi...ekipa je skrpana da liči konačno na nešto....vratio se Lazović i to u najboljem izdanju a s njim smo dosta jači i opasniji što dovoljno govori jučerašnja utakmica...Odbrana nam je nešto sigurnija nego onaj užas sa Krnetom....onja Pavićević kojem sam se smejao zbog kronerskog izgleda.... :D  za sada igra sasvim solidno i to je to.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1648 poslato: April 13, 2014, 04:56 »
naravno da odavno nismo imali bolji tim.i da ovo jeste u velikoj meri dream team za nasu ligu. jasno mi je da se aludira na namestanje,sto je glupost. naravno ne smem i ne mogu da tvrdim da nismo ni jednu utakmicu dogovorili i namestili,ali prica o zatvaranju svih utakmica je teska glupost.

i kao sto rekoh da ovo je za nasu ligu dram team, jer je to tim sa mijailovicem,milijasem,ninkovicem i mrdjom kao povratnicima u sasvim solidnim godinama(29-30),i sa izuzetno jakim pedigreom(osim mijailovica),sa lazovicem kao najboljim igracem lige,koji je mnogo mocan,nikada nije bio zreliiji.mi veceg znalca od nineta u ligi dugo nismo imali.sasa ilic stvarno zna fudbal,ali njegova karijera je bar klasu ispod ninetove.tu su i odlicni pecnik,koji je klasa za nasu ligu, z iskusni stoperski par pavicevic- kelhar,koji vise nego solidno odradjuju svoj posao,i zbog njih smo jaci bar 40% nego u prvom delu sezone,jer vise ne primamo buljuk smesnih golova.
sve u svemu za nasu ligu imamo izuzetno iskusan,i izuzetno kvalitetan tim. zamerka je sto se premalo sanse daje mladim igracima.ali verujem da ce se i to u odredjenoj meri promeniti ako uzmemo titulu,a i za ocekivati je da dosta igraca ode na leto(pecnik,milijas,mrdja, laza...),sto zbog zarade,sto zbog toga sto smo bez dinara,a oni zele jos nesto da zarade u karijeri. tako da verujem da cemo u odredjenoj meri biti i prinudjeni da damo sansu nekim mladjim igracima. za sada su tu petkovic i kovacevic.koji relativno standardno igraju.tu je jos savicevic koji cesto ulazi,ali je daleko od forme koju je pokazivao prosle godine,i posebno pocetkom ove.nadam se da ce bajko otici da zasluzeno naplati svoje odbrane,i da ce mali rajkovic sledece godine biri prvi golman...

inace istina je da odavno nismo izgledali mocnije,ali s obzirom kakav je period iza zvezde(najveci lomovi i najveci raspad tokom istorije od 60ak godina),to i nije nesto mnogo tesko.
pri tom nije bas da nam je prosek datih golova 4 u ne znam koliko utakmica.od pocetka ove polusezone ovo su nam rezultati- 2-1, 2-0, 4-1, 1-0, 1-0, 5-1, 2-1, 4-1. znaci dali smo 21 gol na 8 utakmica, tj 2,62 po utakmici. za to isto vreme partizan je sa puno mucenja i sa 2 kiksa u 8 kola dao 16golova,odnosno 2 po utakmici. ne vidim da je to toliko drasticna razlika. iako je jasno da je zvezda u boljoj formi i u pravoj seriji dobrih rezultata.

sto se tice jucerasnje utakmice, dobra i kvalitetna igra zvezde,sto rece dule mogli smo jos neki gol da damo.cuka je imalaneke suteve iz daljine,ali iz bukvalno jedine ozbiljne akcije su nam dali gol. kisksnuli su nam obacentralna igraca,prvo kelhar,koji je udario loptu glavom,ali je poslao nazad iza sebe,a onda i savo koji je dozvolio da ga mandic lako pretrci,i da ga izbaci jednim forom glavom koji je dao sam sebi. ipak lepo vece,dobra igra zvezde i sigurna pobeda.
« Poslednja izmena: April 13, 2014, 04:58 NenadBG »

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1649 poslato: April 13, 2014, 06:06 »
Tek sad vidim da se iduca utakmica igra u cetvrtak. Novi Pazar, tamo. Postoji mogucnost da se igra bez prisustva publike, jer su Pazarci pravili nerede juce u Krusevcu.