Autor Tema: FK Crvena zvezda 2013/14  (Pročitano 491741 puta)

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2013/14
« Odgovor #1680 poslato: April 15, 2014, 12:07 »
To ce se desiti mnogo brze nego sto mislis. Pod uslovom da vlast ozbiljno misli da se krene sa privatizacijom klubova. Nije niko lud da ulaze ziv novac u Karadzicevu hobotnicu.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1681 poslato: April 15, 2014, 05:29 »
To ce se desiti mnogo brze nego sto mislis. Pod uslovom da vlast ozbiljno misli da se krene sa privatizacijom klubova. Nije niko lud da ulaze ziv novac u Karadzicevu hobotnicu.

Nije valjda da ti veruješ u Vučićevu demagogiju? :zbunjen:

"Dajmo novac bolesnoj deci a ne klubovima"...... :udaraozid:

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1682 poslato: April 15, 2014, 07:04 »
 i Dule vujosevic sebe smatra nepristrasnim i ne veruje da je ostrascen
rekoh vec da je postavljanjem novog Igora za glavnog i odgovornog za sudije u FSS Zvezda ucinila prvi korak ka tituli, ostalo ide samo po sebi neko se sam sklanja, nekog malo pritegnes negde dobijes i zato sto si bolji ne namestajus e sve utakmcie u sezoni :nono:
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1683 poslato: April 15, 2014, 08:03 »
Ne znam cega je to Evropa merilo kada nasi klubovi evropski nivo mogu samo da sanjaju. Oni prosto nisu kompatibilni sa evropskim takmicenjima - ni finansijski, ni po vlasnickoj strukturi, ni po igrackom kadru. Tako da se mi ne zavaravamo. Evropa ce biti merilo kada ovde dodje do rasciscavanja odnosa u fudbalu, kada klubovi budu bili privatizovani, kada bude organizovana prava, profesionalna liga (a ne poluamaterska) i kada budemo imali infrastrukturu na evropskom nivou. To sada nije slucaj, niti ce biti sve dok u savezu sedi olos koji decenijama truje sve sto moze. A uslov svih uslova jeste da ode Karadzic i ostatak udbasko-espesovsko-kriminalne bande iz saveza i politikanti iz klubova.

Nisu mjerilo sa Samrokom,Tunom,Slovanom i slicnima? Da ne govorimo o Apoelu,Bate-u i slicnim klubovima koji imaju osjetno manje budzete od nasa dva 'velikana'. Te price neka prodaju onoj svojoj vojsci sa korumpiranih tribina. Da se ne mozemo mjeriti sa prvom i drugom evropskom ligom,to stoji,ali vala sa trecom mozemo. Iz naseg igrackog kadra ode momak u Borusiju Dortmund i igra 90 minuta,trci 14 km na utakmici, a to izgleda nije dovoljno da se prodje amaterski klub ili peta ekipa slovacke?  :zbunjen:

To koliko ce se brzo desiti sad vec i ne zavisi od vlasti,koliko od toga da je privatizacija postala neizbjezna, iscrpjelo se svako drugo moguce resenje,doslo se do kraja,ili privatizacija ili kraj. Gledajuci kako su se radile privatizacije velikih,ogromnih fabrika i firmi koje su obrtale mnogo vece pare od sportskih klubova,koje su drzavama u finansijskom smislu itekako vise znacilo, ne vidim ama bas nijedan razlog zasto bi sad klubovi bili izuzetak pa bi se njihova privatizacija odradila kako treba. Ja mislim da ce i to da upropaste kao i sve ostalo. Daj boze da se zajebem,ali nema od toga nista.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1684 poslato: April 15, 2014, 08:21 »
Ne znam cega je to Evropa merilo kada nasi klubovi evropski nivo mogu samo da sanjaju. Oni prosto nisu kompatibilni sa evropskim takmicenjima - ni finansijski, ni po vlasnickoj strukturi, ni po igrackom kadru. Tako da se mi ne zavaravamo. Evropa ce biti merilo kada ovde dodje do rasciscavanja odnosa u fudbalu, kada klubovi budu bili privatizovani, kada bude organizovana prava, profesionalna liga (a ne poluamaterska) i kada budemo imali infrastrukturu na evropskom nivou. To sada nije slucaj, niti ce biti sve dok u savezu sedi olos koji decenijama truje sve sto moze. A uslov svih uslova jeste da ode Karadzic i ostatak udbasko-espesovsko-kriminalne bande iz saveza i politikanti iz klubova.

Nisu mjerilo sa Samrokom,Tunom,Slovanom i slicnima? Da ne govorimo o Apoelu,Bate-u i slicnim klubovima koji imaju osjetno manje budzete od nasa dva 'velikana'. Te price neka prodaju onoj svojoj vojsci sa korumpiranih tribina. Da se ne mozemo mjeriti sa prvom i drugom evropskom ligom,to stoji,ali vala sa trecom mozemo. Iz naseg igrackog kadra ode momak u Borusiju Dortmund i igra 90 minuta,trci 14 km na utakmici, a to izgleda nije dovoljno da se prodje amaterski klub ili peta ekipa slovacke?  :zbunjen:

To koliko ce se brzo desiti sad vec i ne zavisi od vlasti,koliko od toga da je privatizacija postala neizbjezna, iscrpjelo se svako drugo moguce resenje,doslo se do kraja,ili privatizacija ili kraj. Gledajuci kako su se radile privatizacije velikih,ogromnih fabrika i firmi koje su obrtale mnogo vece pare od sportskih klubova,koje su drzavama u finansijskom smislu itekako vise znacilo, ne vidim ama bas nijedan razlog zasto bi sad klubovi bili izuzetak pa bi se njihova privatizacija odradila kako treba. Ja mislim da ce i to da upropaste kao i sve ostalo. Daj boze da se zajebem,ali nema od toga nista.

Prodaš nekom Alibabi iz nekih emirataa što leži na bušotinama i gotova muka.....

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1685 poslato: April 15, 2014, 08:24 »
Da,ali se onda postavlja pitanje zasto sve ove fabrike ne prodase Alibabama nego svaka ode u kurac lijepi?  :zbunjen:   

Zaista ne vjerujem da zdrav fudbal moze bez zdrave drzave. Jednostavno, fudbal je blizi ekonomiji i biznisu nego sportu,zato dok se Srbija ne sredi,od toga ljeba nema.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1686 poslato: April 15, 2014, 10:39 »
Delije ne idu u NP.

Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1687 poslato: April 15, 2014, 10:51 »
Delije ne idu u NP.

To će biti sramota ako ne odu. Priča je da FK CZV neće da organizuje put navijača, a Pazarci ne garantuju bezbjednost. Grobari su išli svaki put, vrijeme je da i mi jednom odemo..

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1688 poslato: April 16, 2014, 10:53 »

Nije valjda da ti veruješ u Vučićevu demagogiju? :zbunjen:

"Dajmo novac bolesnoj deci a ne klubovima"...... :udaraozid:

Da, poznat sam po dubokom postovanju prema tom coveku i obozavanju svake njegove reci.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1689 poslato: April 16, 2014, 10:56 »
rekoh vec da je postavljanjem novog Igora za glavnog i odgovornog za sudije u FSS Zvezda ucinila prvi korak ka tituli, ostalo ide samo po sebi neko se sam sklanja, nekog malo pritegnes negde dobijes i zato sto si bolji ne namestajus e sve utakmcie u sezoni :nono:

Ko se sam sklanjao, ko je pritegnut? Gde su nam pomogle sudije, gde FSS? Ajmo konkretno, peti put, dosta neosnovanog trovanja.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1690 poslato: April 16, 2014, 11:01 »

Ako su ti "okrsaji" sa Samrokom i Tunom u sezoni kupanja Evropa, i ako se ambicije svode na trecu evropsku ligu, ok, nema problema, to mozemo i ovako. Nekad cemo dobiti, nekada izgubiti, nekada ce nasi klubovi igrati barabar sa Njukaslom, Anderlehtom, Romom ili Bordoom. Nisam o tome govorio.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1691 poslato: April 16, 2014, 11:50 »

Ko se sam sklanjao, ko je pritegnut? Gde su nam pomogle sudije, gde FSS? Ajmo konkretno, peti put, dosta neosnovanog trovanja.
Jagodina, Napredak, Subotica malo li je ?da nije FSS odavno bi bili ugašeni a biće nam izgleda opet garant pred Uefa tako da ono "tole lopove" više ne važi12 ili 13 pobeda za redom je sigurno zasluga trenera i kapitena :smeh4:

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1692 poslato: April 16, 2014, 12:21 »
Sta Jagodina, sta Subotica, sta Napredak?!

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1693 poslato: April 16, 2014, 12:32 »
Sta Jagodina, sta Subotica, sta Napredak?!
ma ništa ja to onako  :kafa:

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1694 poslato: April 16, 2014, 12:35 »
Tako sam i mislio.