ako se dobro sećam radi se o Kostiću iz čačka koji je odjednom kad je bilo pitanje da će Zvezda izgubiti pravo da igra u Evropi(znači nije ovo sad prvi put) naprasno uleteo u priču da spase stvar i pristao da on vraća pare BorcuSad očekujem neko takvo rešenje da se nađe neki dragovoljac da podmiri pare koje se duguju Radu a ko se sve tu omastio uopšte me ne zanima jer to bi trebalo da ispituje policija i tužilaštvo.Znam da se većina nas ovde zalaže za evropske vrednosti pa me čudi to što neki od vas ne bi da se ispoštuju potpisani ugovori već da se ako može nešto ivaćari kao po staroj dobroj srpskoj praksi
da kole auto cacak. inace kole je bio njihov glavni sponzor i covek kluba godinama,pa je onda verovatno i ovo uzeo na sebe,pa se deo od buducih sponzorstva prikazati kao vracanje ovog duga,a smanjice se verovatno u knjigama iznos sponzorstva.
mada je on nestao kao izasao iz upravljanja klubom.mada nisam siguran koliko je to tako u praksi.
sto se tice oprastanja dugova i sl muvanja,da se ne lazemo retko ko ce prostati na neko drasticno smanjenje,oprost i sl gde je dug realan i posteno nastao.gde nije bilo naduvacanja iznosa,vrednosti igraca i sl. a kada je neko svestan da je rec o naduvanom iznosu onda lakse i smanjuje i otpisuje dug.
ono sto je realno slazem se da zvezda sve to treba da isplati. ali da se ne lazemo kako su u zvezdi vecinom prevartanti,nije puno razlicito ni u drugim klubovima,samo na manjem nivou,pa iskreno mi je malo tesko da se sazalim na te barabe....