Titula je tako blizu....
Slobodi i njihovoj organizaciji

, kartu koju sam kupio, očitalo kao duplikat i taman kad sam htio da je uzmem od djevojke koja je očitavala pripadnik žandramerije me udaljio od ulaza, tako da sam džabe dao pare, utakmicu nisam gledao. Kada je Milijaš dao gol, na snimcima možete vidjeti da je sjever bio pun,a napolju je bilo još 1,500-2.000 ljudi. Organizacija je bila, malo je reći očajna. Korteo Delija je došao 40,45 minuta prije početka, a oni su na dva ulaza prelgledati 2 osobe po 5 minuta, onda je naravno gužva, guranje i nervoza bila sve veća, da bi gospoda iz žandarmerije krenula da tuče (u zadnjoj sekundi sam izbjegao pendrek). Poslije toga sam se sklonio i sačekao na drugom ulazu nekih 30-ak minuta dok nije prošla najveća gužva i ladno mi kartu očita kao duplikat (znam da nisam jedini kome se to desilo).. Tako su našli da zarade sjeme im se zatrovalo i jesu za druge lige, a i ovu ne bi vidjeli da im nije bilo Sevojna..
MRŠ STOKO U DRUGU LIGU, pa protiv Jedinstva iz vašeg grada organizujte meč pred 100 ljudi kako treba, valjda ćete to znati..