Ma, pusti te poluljude. To su profesionalni trovači i oni samo rade onaj posao za koji ih plaćaju. Otužno. Pazi, oni već znaju!
Nego,
gledam ovaj snimak i srce mi puno:
[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=HjsV4fCuFoI[/youtube]
ALI! Nešto mi je ipak
IZBOLO oči - onaj veliki trans na severu. Ajde, ok, okačili su ga na početku, čak su izboksovali da se ta dva "prerano i tragično preminula" momka spomenu ime nom i prezimenom prilikom najave minuta ćutanja. Ali, brate mili, zar nije trebalo u nekom trenutku da ga smotaju i sklone, a ne da portret voiljenog vodje navijača dominira pre, za vreme i POSLE utakmice, tj.
tokom cele ceremonije dodele pehara i medalja? Kao da je utakmica igrana njemu u čast (ili spomen)? Gledam, igrači odlaze na Sever, a tamo dominira Velja sa sve megafonom. Svi oni, ispod tog čaršaf(v?)a deluju nekako patuljasto, minorno. Pa, suncemukalajisano, takva počast nije nikada ukazana jednom Rajku Mitiću, EEEEJ! (Da ne spominjem našeg "
osnivača i generala Krcuna" -
buahahahahahahahaha

) .
Pa, jel taj simpatični momak koji je pokošen rafalnom paljbom u cvetu mladosti, zaista bio toliko bitan za naš klub? Da nas možda sad ne očekuje peticija za preimenovanje stadiona u "Stadion N.H. Zelja-Velja-Ševa"?!?
Izgleda da je sve to postalo
nužno zlo. Klubovi - pogotovu CZ i jsd - su odavno postali poluprivatna prćija, poligon za kojekakve krimose i njihove udruge. Delije, Alcatraz, Zabranjeni, Hijene, Ludaci, Koljači,
Ovioni… otelo se to kontroli i pitanje je da li će se ikada vratiti. U stvari, više ne znam ni kome bi trebalo da se vrati, obzirom da je kriminal prisutan u svim kluBskim strukturama, od navijača do predsedničkih fotelja.
Šta je - tu je. Da mi je milo - nije. Duboko se samo nadam da neke granice ipak postoje i da će Crvena Zvezda - najveći klub i najveće ime iz bivše Jugoslavije - uspeti da sačuva svoj obraz i svoj identitet. Što se kriminalaca na tribinama tiče - njima jedino efikasna i odlučna Država može da stane na put.