Došo sam samo da vam se iskenjam na titulu...
Nije namešteno,zatvoreno niti kupljeno...poklonjeno je, firer časti...
f UDBA lski klub Crvena Zvezda u skladu sa svojom svetlom tradicijom ponovo na stazama svog osnivaca, Krcuna-ubice denerala, kao nekad, davne 1945,otima uz pomoc i blagoslov države i njenog firera ...
Još jedared, pokenjam vam se na nju, dabogda zaradili sifilis blajvajuči kurac fireru...
brate.
znas i sam koliko te volim.
ali daj malo pusti gas.
nije sve u fudbalu, niti je sve u rivalstvu zvezde i partizana.
ima ovdje simpaticih delija, da ga jebes!
Brate moj, najpre da ti ponovo kažem da moja ljubav prema tebi granica nema…mislim, to smo apsolvirali al nije zgoreg opet pomenuti… I znam da je uzajamno… tolko o emocijama…
Nije ovaj moj post uperen protiv navijača CZ, Pjera,Lađe ili Đorđa recimo … to su ljudine, iskreni zaljubljenici u sport I svoj klub … Pozadina je malo dublja …
U današnjoj Srbiji na delu je čist.,nedvosmislen, onaj izvorni arijevski fašizam koji sprovodi aktuelna vlast na čelu sa premijerom I njegovim svirepim sledbenicima kojih se ni sam Hitler ne bi postideo…sve što ne misli ko oni (a to je mišljenje pičkoustog Hitlera), što nije član njihove stranke I što ne navija za CZ je podvrgnuto najvećoj diktaturi I cenzuri u istoriji Srbije … goroj od one Miloševića I zlokobne šestojanuarske diktature Aleksandra Karađorđevića …
S tim u vezi je I posrnuće JSD Partizan, koje se sprovodi direktno sa vrha uz pomoć svih državnih organa, sportskih organizacija I ljudi koji su zahvaljujući pičkoustom na visokim pozicijama a ustvari im je mesto u zatvoru … Tu pre svega mislim na Čovića, terzića, Džajića, Kokezu, Đurića e.t.c …
I veruj mi ništa slučajno nije …
Mnogi su se odlučili da ćutanje (samim tim I odobravanje) svega al ja eto neću … to mi moral I poštenje ne dozvoljava … Ćutali su Hitleru najpre Hindenburg pa zatim Staljin I Čembrlen I znamo dokle je to dovelo …
Dokle god budem imao snage ja ću da se borim … pa kom opanci, kom obojci …
Izgleda da je moja životna misija da rušim fašizoidne režime…Jednog sam sruišio, tako ću I ovom nag rob da pljunem …
Smrt fašizmu, živeo Partizan …