Pa oni ce rasprodati sta mogu, Petkovic i Lazovic su prakticno vec otisli, Mrdja, Dauda, Kasalica verovatno bez obestecenja, Milijas ako ga iko hoce, Milunovicm Kovacevic.
Ako uspeju da namaknu 5 miliona na racun svih ovih odlazaka bice dobro. A to je novac koji ce prakitcno odmah i da ode, veci deo na licencu, dugove igracima, zaposlenima itd.
Mozda nekoga od njih uspeju da zadrze do kvalifikacija, ali to ce biti maksimum i jasno je da ce tim izgledati skroz drugacije.
Stog mislim da je od zivotne vaznosti uci u grupnu fazu, to je od zivotne vaznosti za opstanak ovog kluba. KAda bi uspeli da vezemo 3-4 uzastopne godine igranja bar LE ( o LS ne smem ni da mastam) to bi znacilo nas opstanak.
BEz Evrope ja ne vidim kako cemo mi kao klub opstati. Najavljuje se nekakva fantomska privatizacija kao spas, a to je po meni potpuno nerealno. Eventualno rasprodaja imovine, nekakva zajednicka investicija u smislu parcele koju klub poseduje i to je maksimimun u ovoj situaciji.
Nama treba jasna strategija, nama treba forsiranje mladih igraca koje imamo, nama su potrebna 2 velika transfera svake godine. A sve to ide mnogo lakse kada su igraci u evropskom izlogu, ovako najbolji igrac naseg tima vredi 1,5 miliona evra.
Pa nama jedna grupna faza moze doneti isto onoliko koliko i rasprodaja ovog tima.