Autor Tema: FK Crvena zvezda 2013/14  (Pročitano 490912 puta)

Na mreži dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2013/14
« Odgovor #2100 poslato: Jun 10, 2014, 10:58 »
:pompo: :harmonika:

Lepe i radosne vesti iz sata u sat, iz minuta u minut...
A najbolje tek sledi...ali ne, to nije Kup Žila Rimea ko što bi neiskusni pomislili, to je 6. jul ... dan kaće FIFA obeli obraz...
Naša voljena FIFA, naš brat Jozef B. , naša nada i uzdanica ... :ban: , ako dragi Bog da, doživotni, samo onakav kakav junačina Jurišiću Bernard deli ...

Onda će  fUDBAlski klub "Slobodan Penezič-Krcun" da završi tamo gde mu je mesto...među velikanima...
I to kakvim, podavalskim gromadama...

OFK Mladost Begaljica (gde je naš drug Šaban tim menadžer i naravno trendsetter), Pinisava  :respect , Zuce  :clap: ,
Avala Beli Potok, Hajduk ali ne iz Splita no iz Kamendola i budući večiti rival crno beli iz Kaluđerice  :klanja: :klanja: :klanja: ... Kaluđerica cela crno-bela ...  croatia croatia croatia

Eee brate, znaš onu staru narodnu: Nije lijepo smijati se tuđoj nesreći, jer se to i tebi može desiti..
Sačekajmo da ode Đura, pa ćemo vidjeti i velikih jada i kod vas, a nama opet ponavljam, jedino privatizacija može pomoći..

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2101 poslato: Jun 10, 2014, 11:19 »
dejo ne trudi se.prosto neko nema mozga,a mrznja mu je pojela i ono malo pameti sto je verovatno nekada imao...

sta ces svet je na zalost pun kompleksasa...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2102 poslato: Jun 11, 2014, 04:13 »
dejo ne trudi se.prosto neko nema mozga,a mrznja mu je pojela i ono malo pameti sto je verovatno nekada imao...

sta ces svet je na zalost pun kompleksasa...

Nije bre mržnja, nego krateri po licu. To je naš stari dobri Roča Mrča.    :wub:

P.S. Ali, zamisli samo koliko ga je Zvezda godinama, decenijama, ubijala u pojam kad je još uvek ovoliko opsednut njenim imenom! Verovatno mu je najtužniji dan u životu kada smo uzeli ušatog. Od tada nije kresnuo ništa. A ni pre toga. A i kako bi? Kada bi ga neka riba videla u polumraku još bi i pomislila, možda i nije tako ružan kao što je glup. A onda odjednom pali se svetlo i riba u vrisak! 
« Poslednja izmena: Jun 11, 2014, 06:01 nyc »

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2103 poslato: Jun 11, 2014, 08:17 »
  može neko da ode i na jupiter ali gedža i tamo ostaje gedža :no:
« Poslednja izmena: Jun 11, 2014, 08:17 Blefer »
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2104 poslato: Jun 11, 2014, 09:22 »

:klanja:

Slažem se 100%! Riječima, uanhandredPRCent.  I zato kažem, Smrt gedžama! Bre!     :rock:   

P.S. A na Jup'teru frka, jebateled! LADNOOOOO da se smrzneš!     :uzbudjen:  Javio mi u poverenju Jozomonstruozo ...

Ajmo sad svi, jen-dva-tri: Roka mandoljinen... Vai, vai vai...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2105 poslato: Jun 11, 2014, 11:01 »

Nije bre mržnja, nego krateri po licu. To je naš stari dobri Roča Mrča.    :wub:

P.S. Ali, zamisli samo koliko ga je Zvezda godinama, decenijama, ubijala u pojam kad je još uvek ovoliko opsednut njenim imenom! Verovatno mu je najtužniji dan u životu kada smo uzeli ušatog. Od tada nije kresnuo ništa. A ni pre toga. A i kako bi? Kada bi ga neka riba videla u polumraku još bi i pomislila, možda i nije tako ružan kao što je glup. A onda odjednom pali se svetlo i riba u vrisak!

Ne priliči ti, ni godinama a ni profesorskom zvanju, da ideš ovako nisko. Svjestan ti bio toga ili ne, ali više govori o tebi, nego o njemu.
Ja sam sa svojih 20 leta odavno prevazišao ovakav vid prozivki, pa makar to bilo i na forumu. Mogao bi i ti, nikad nije kasno.  ;)

Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2106 poslato: Jun 11, 2014, 11:19 »
Mogu ja još niže, veruj mi. Sve ide prema onoj, kako žanješ…

Lepo ga ljudi pre mene opominju - krajnje kulturno, bez ijedne zle reči, al on nastavlja da "kenja po tituli".

Jel neko dolazi vama da se "pokenja na titulu" i da vas pozdravi dok "blajvate kurac" nekom tamo političaru !!!! Iako ne znam šta to tačno znači, pretpostavljam da je nekakav očajnički pokušaj da se ekipa nas koji ovde navijamo za klub koji on patološki mrzi uvredi po svaku cenu.

I jesi li mu se možda javio? Jesi li ga opomenuo? Jesi li ga zamolio da više ne sernja bez povoda, ničim izazvan?

Nisi.

Zaslužio je taj paćenik mnogo gore, ali sam nekako velikodušan otkako smo osvojili titulu, pa neću da ga "oblajvarim" onoliko koliko je zaslužio.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2107 poslato: Jun 11, 2014, 11:43 »
Pošto vidim da je trn u oku to što mu nisam brisao postove, da objasnim.

Ja sam što se tiče tih stvari dosta liberalan, i stava sam da ne brišem ništa sve dok se ne pređe na "niske udarce" i lični nivo. Ovo što si ti prethodno napisao npr, apsolutno spada u tu kategoriju, ali zbog mira na forumu sam "zažmurio".
Druga stvar, tu je Laki koji nije stalno tu(kao ni ja doduše) ali može da pobriše ukoliko smatra da nije prikladno.

I najzad, tu ste vi. Ja opet kažem, neka neko od vas preuzme funkciju moda na temama o CZ i neka briše što god smatra da vrijeđa njega kao navijača CZ, ostale, klub itd. I niko mu nijednu riječ neće reći.
I onako nas ima šaka jada(da neko ne pomisli, ne u kvalitativnom, već isključivo u kvantitativnom smislu) ovdje, da bismo se svako malo svađali i napuštali forum.

Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2108 poslato: Jun 11, 2014, 11:53 »

:klanja:

Slažem se 100%! Riječima, uanhandredPRCent.  I zato kažem, Smrt gedžama! Bre!     :rock:   

P.S. A na Jup'teru frka, jebateled! LADNOOOOO da se smrzneš!     :uzbudjen:  Javio mi u poverenju Jozomonstruozo ...

Ajmo sad svi, jen-dva-tri: Roka mandoljinen... Vai, vai vai...
braća Makedonci imaju izreku "koj si ja imat muvata na kapa, neka si joj vika iš"
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Bajro Župić

• ex Žilijen
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
  • I to je to. Mi i Oni. Jedno brdo, dva univerzuma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2109 poslato: Jun 11, 2014, 12:04 »
El me neko tražio  :smeh4:  ? ... Pero,Balša cool, nema potrebe...

Van mreže Bajro Župić

• ex Žilijen
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
  • I to je to. Mi i Oni. Jedno brdo, dva univerzuma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2110 poslato: Jun 11, 2014, 12:07 »

Evo ga počeloe, Kurir – prodaje se na trafici a nije novina ... Naisrbskii klub all over the world, mrze ga, žele mu propast a ona nevina ko Soraja & Stanija zajedno...svi u odbranu maike Rusie, pravoslavlja, srbskog Krima i Sevastopolja...na čelu sa - Pičkoustim diktatorom, Ćoravom pudlicom kabadahijom , raznim Kokeze ljigavcima...Vesićea kuhinja – priopćenja, PINK,  JUL je KUL, inflacija, glad, šverc, otpuštanja, rasprodaja nacionalnog blaga i imovine ... Neeeeebo se otvorilo, 29. Maj 1991, uuups 11.jun 2014 ... dobrodošli u 90-te... :rock: :rock: :rock: end roll ...

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2111 poslato: Jun 11, 2014, 12:09 »

:smeh1:  Koji debil moraš biti da poveruješ u ovako nešto. :aplauz:

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2112 poslato: Jun 11, 2014, 12:12 »
to je juce pokrenuo andjus

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2113 poslato: Jun 11, 2014, 02:04 »
pfc,da skratimo pricu, zile je tu jer je laki dobar sa njim,i on ocigledno smatra da ovo ne treba brisati. tebi ne zameram sto ga ne brises,vec iskljucivo lakiju. a ziletov cilj je ocigledno iskljucivo provokacija i uvrede,i da se ne lazemo svaki post ovde njegov je trebao da bude obrisan...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2114 poslato: Jun 11, 2014, 03:50 »
Ovde se jos vredja?
Ajde, ajde, mozete Vi to jos bolje... udri po protivniku, klizeci sa sledja sa dve noge. Ilija Najdoski style...  :pusiga:

FSS zabranio zvezdi da registruje igrace dok ne plati kazne. Ocekivana odluka.
Juce je lik iz uprave rekao da zvezda gotovo sigurno nece igrati evropu ove sezone, cak je i pitanje zalbe diskutabilno.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.