Autor Tema: FK Crvena zvezda 2013/14  (Pročitano 491999 puta)

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
Odg: FK Crvena zvezda 2013/14
« Odgovor #2145 poslato: Jun 16, 2014, 12:36 »
Prema informacijama koje sam upravo dobio, zvezda ce se sutra zaliti na odluku uefa.

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2146 poslato: Jun 16, 2014, 01:43 »
Sumnjam da od te zalbe moze da bude bilo sta.

Nenade, Muslinovi stavovi o Dzajicu nisu nepoznanica. I upravo to sto je bas u ovom momentu (a ne brini, zna Muslin vrlo dobro sta se u klubu desava) dao takav intervju znaci samo to da je dozvolio da bude umesan u tu igranku, i to na strani onih koji su organizovali pismo Zecevicu.

nyc, pogresno si me razumeo: nisam od onih koji Dzajica idealizuju, naprotiv, mislim da ima debele zasluge za srozavanje Zvezde. Uostalom godinama vec pisem i govorim da njemu nije mesto u Zvezdi - bio sam svojevremeno na utakmici protiv Zenita kada se orilo "Dzajo odlazi" i vikao i ja punog srca. ALI mislim da je - kakav je da je - ipak legenda kluba i da nikako nije isti nivo sa kojekakvim Kokezama (obrazovanim, pismenim i sposobnim) da bi tek tako agitacija tog polusveta mogla i trebalo da prodje.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2147 poslato: Jun 16, 2014, 02:04 »
   da i ja poznat po tome što nisam fan Dragana Džajića kažem da se u sukobu  sa kokezama i tončevima  mora podržati manje opasna opcija a to je ipak Dragan Džajić isto kao što je to u KK Čović
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2148 poslato: Jun 16, 2014, 06:33 »
Zalba koliko ja shvatam sluzi samo da Partizan ne ode u kvalifikacije za LS,a Cukaricki za LE  :zbunjen:
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2149 poslato: Jun 16, 2014, 06:35 »
Ništa od žalbe.

Van mreže Bajro Župić

• ex Žilijen
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
  • I to je to. Mi i Oni. Jedno brdo, dva univerzuma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2150 poslato: Jun 16, 2014, 08:48 »
Prema informacijama koje sam upravo dobio, zvezda ce se sutra zaliti na odluku uefa.

Pa jesi li ti normalan. pa zašto unosiš pometnju u redove sveckog šampijona, pa ima li kraja tvojim lažima, pa pitam te jednom za svagda - zašto, ali ZAŠTO ? ...

Danima, ali danima ocrnjuješ legende, optužuješ za lopovluk, kriminal, pustaš u etar neproverene informacije, lažeš, izmišljaš, fingiraš, spinuješ ...

Opet te pitam i odgovori jednom za svagda ...

Ko te plaća ?
za kog radiš ?
Ko te instruira ? (Znam da je Ćure al samo da proverim)
Kome polažeš račune ?
Kome šalješ izveštaje ?
S kim se sastaješ ?
Gde se sastaješ ?
Zašto se sastaješ ?
Jel si dvostruki agent il samo agent provokator ?

Odgovaraj !!!
« Poslednja izmena: Jun 16, 2014, 08:49 Mafijaška pudlica »

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2151 poslato: Jun 16, 2014, 09:15 »
SVECKI šampion, NEGO ŠTA! I EVROPSKI, NEGO ŠTA! Forever! Zauvek! Para siempre! Für immer! Sempre!

To je to ime koje je ugravirano u najdraži i najveći trofej otkako se fudbal igra.

Lepo delija objasnio… još onomad.

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=i0mlrGG7y90[/youtube]

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2152 poslato: Jun 17, 2014, 11:52 »
Zalba koliko ja shvatam sluzi samo da Partizan ne ode u kvalifikacije za LS,a Cukaricki za LE  :zbunjen:

Lose shvatas.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2153 poslato: Jun 17, 2014, 11:56 »

Lose shvatas.
tesko oni shvataju da mine ustajemo iz kreveta sa razmišljanjem kako da zajebemo partizan
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2154 poslato: Jun 17, 2014, 04:43 »

Lose shvatas.
tesko oni shvataju da mine ustajemo iz kreveta sa razmišljanjem kako da zajebemo partizan

Možda vas dvojica ne, ali meni je to po ceo dan na umu… kako da pobedimo taj, kako se zove… partzan… 

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2155 poslato: Jun 17, 2014, 05:16 »
Raspad sistema na svim nivoima.
Maloumnici digli ruke i od omladinske škole.

C.zvezda - Partizan  0:4   (igrači rodjeni '98 i mladji)

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2156 poslato: Jun 17, 2014, 05:33 »
Dobro, mi smo uvijek dominirali u mlađim kategorijama, bljesne Zvijezda ponekad, ali to je "naš teren".
A od nekih ljudi koji se bave skautingom mlađih kategorija, čuh da je naša generacija '98 i '99 bogata talentima u najmanju ruku ranga Mitrovića i Markovića.
« Poslednja izmena: Jun 17, 2014, 05:33 VolimPFC »
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2157 poslato: Jun 17, 2014, 05:50 »
ove i cini mi se prosle godine je zvezda dominirala,a i imala je ono 95god koje je bilo bolje od partizanovog. za te 98-9 ne znam.ali cinjenica je da poraz u derbiju ne znaci nuzno dizanje ruku od omladinske skole. mada bih ja rekao da su oni davno od toga digli ruke,tj da ih od kada su u klubu,ona nije ni zanimala...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #2158 poslato: Jun 17, 2014, 05:56 »
To za raspad mi je rekla osoba iz omladinske škole.

Mnogo toga ružnog.

Kao na primer to da je zvezda na medjunasrodnim turnirima uvek bila medju prva tri. Ove sezone najbolje mesto koje su osvojili je 9. mesto .
O tome se ne priča.
Glavno je da se kako tako osvoji titula (i tu su u problemu) a za brukanje po Evropi ima vremena...

Treneri i saradnici ne prate decu. Ne vode računa o školi, o ponašanju, o njihovom napretku i edukaciji. Nije ni čudo što će im se ponovo pojaviti neki novi Filip Janković ( ne branim, majka mu je kreten samo takav)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Poslednja izmena: Jun 18, 2014, 12:45 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...