Stvarno, juče mu ama baš ništa nije polazilo za rukom - bilo mi ga žao jer se stvarno trudio i pokušavao. U jednom trenutku, u poslednjoj 1/4, je pogledao ka Radonji i samo zatreso glavom, valjda i sam zgadjen nad svojom igrom.
Ali, u tome i jeste veličina i snaga ovog tima. Recimo, u poslednjih 5-6 utakmica i Jaka i Tadija su bili u kanalu. I onda, baš njih dvojica eksplodiraju. Djenka kao da nije ni putovao sa ekipom - ali, nema veze! Ima ko će da puni! Nisam neki ljubitelj Radonjinog vodjenja tima, ali moram da priznam da je sasvim fino uravnotežio ekipu - nemamo zvezde, privilegovane pojedince, već se od svakoga traži da da malte ne podjednak udeo. Gotovo da možeš da se kladiš da će u svakoj utakmici barem 4 igrača biti dvocifreni, a to je veeeelika stvar.
Voleo bih samo da vidim malo više raznovrsnosti u napadu. Mislim da smo tu još uvek tanki, obzirom na ubitačni roster kojim raspolažemo.
P.S. Ne palim se na vestui sa kojekakvih foruma, ali, čisto da prenesem, najavljeno je još jedno pojačanje za ponedeljak. Bem li ga...