Autor Tema: KK Crvena zvezda 2013/2014  (Pročitano 309500 puta)

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2013/2014
« Odgovor #1050 poslato: Februar 13, 2014, 12:03 »
Opet, rutinski. U stvari, to je i definicija rutine... opet i opet i jope...

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1051 poslato: Februar 13, 2014, 12:25 »
Tadija je večeras pokazao zašto je doveden. Još jedno pojačanje dovesti i onda polako ići na ostale trofeje...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1052 poslato: Februar 13, 2014, 09:44 »

Tadija je doveden i plaćen da češće igra dobro a ne da igra toplo-hladno kao do sad, nadam se da će se ipak probuditi i odigrati bolje nego u prethodnim utakmicama ako ne računamo ono sinoćPobeda vrlo značajna pogotovo što se i Bobi vratio u igru, on će nam puno značiti u nastavku ...
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1053 poslato: Februar 13, 2014, 11:33 »
a Đenka dobio valorizaciju -6... :smeh3:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1054 poslato: Februar 13, 2014, 02:35 »
Stvarno, juče mu ama baš ništa nije polazilo za rukom - bilo mi ga žao jer se stvarno trudio i pokušavao. U jednom trenutku, u poslednjoj 1/4, je pogledao ka Radonji i samo zatreso glavom, valjda i sam zgadjen nad svojom igrom.
Ali, u tome i jeste veličina i snaga ovog tima. Recimo, u poslednjih 5-6 utakmica i Jaka i Tadija su bili u kanalu. I onda, baš njih dvojica eksplodiraju. Djenka kao da nije ni putovao sa ekipom - ali, nema veze! Ima ko će da puni! Nisam neki ljubitelj Radonjinog vodjenja tima, ali moram da priznam da je sasvim fino uravnotežio ekipu - nemamo zvezde, privilegovane pojedince, već se od svakoga traži da da malte ne podjednak udeo. Gotovo da možeš da se kladiš da će u svakoj utakmici barem 4 igrača biti dvocifreni, a to je veeeelika stvar.
Voleo bih samo da vidim malo više raznovrsnosti u napadu. Mislim da smo tu još uvek tanki, obzirom na ubitačni roster kojim raspolažemo.
P.S. Ne palim se na vestui sa kojekakvih foruma, ali, čisto da prenesem, najavljeno je još jedno pojačanje za ponedeljak. Bem li ga...

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1055 poslato: Februar 13, 2014, 02:44 »
Djenka je odigrao očajno, a neko moje mišljenje je da je čovek odigrao pod velikim stresom.
Kada se uzme u obzir da je ekspedicija preživela pravu torturu prilikom leta i sletanja na aerodrom, možda se čovek jednostavno žestoko uplašio i da ga strah nije popustio ni 24 sata kasnije.

Novine su prenele da je let bio vrlo traumatičan, pa možda ptsp sindrom uzeo maha juče.
Drugo objašnjenje nemam. Prosto mi je nemoguće da neko odigra na nivou lošijeg uličnog basketaša.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1056 poslato: Februar 15, 2014, 02:43 »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1057 poslato: Februar 16, 2014, 08:45 »
samo da se slozim sa brat Pero, Tadija je prevara od igraca

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1058 poslato: Februar 16, 2014, 08:59 »
to vidi svako ko je barem jednom gledao košarku, imamo mi još jedan po meni veči problem a to je što nabeđeni Raško ako nije u centru pažnje tj ako se ne igra svaki napad na njega neće baš mnogo da se potrudi pogotovu u skoku u odbrani.Oaj poraz je manje više očekivan i nije tragičan ali ekipa mora da ima onaj ubilački karakter a mi nažalost nismo ni blizu toga

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1059 poslato: Februar 16, 2014, 09:09 »
to vidi svako ko je barem jednom gledao košarku, imamo mi još jedan po meni veči problem a to je što nabeđeni Raško ako nije u centru pažnje tj ako se ne igra svaki napad na njega neće baš mnogo da se potrudi pogotovu u skoku u odbrani.Oaj poraz je manje više očekivan i nije tragičan ali ekipa mora da ima onaj ubilački karakter a mi nažalost nismo ni blizu toga

na 3-ci ste rupa, klasicna trojka je samo kaipten, a covek je samo za coskarenje, nisam video igraca koji manje igra sa laoptom, a nikad nisam video simonovica da pogodi sut iz driblinga

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1060 poslato: Februar 16, 2014, 09:10 »
Ne treba praviti tragediju od ovog poraza..bitno je da je ako vec poraz s manjom razlikom nego sto smo mi njih dobili u Pioniru.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1061 poslato: Februar 16, 2014, 09:23 »

na 3-ci ste rupa, klasicna trojka je samo kaipten, a covek je samo za coskarenje, nisam video igraca koji manje igra sa laoptom, a nikad nisam video simonovica da pogodi sut iz driblinga
odluka "trenera" da igramo samo sa Simonovićem na trojci je već provaljena od strane protivničkih trenera a Simonović je takav kakav je to smo znali i ranije, imao je na jednom meču skoro 20+ koseva a da nije ni jednom spustio loptu na parket, samo dobije loptu i pucaj  :yes:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1062 poslato: Februar 17, 2014, 12:24 »
ovo smo morali da dobijemo.to ne bih rekao pre utakmice,ali po razvoju na terenu,apsolutno smo morali da pobedimo. imali smo dobijeni utakmicu,kontrolisali je,a onda odigrali ko picke.ipak i pored pederske igre igraca na. terenu u zadnjoj cetvrti.i,ovo je ipak.poraz trenera koji nije smeo da dozvoli ovakav razvoj dogadjaja i morao je da trgne ekipu kada je video u kom.pravcu ide mec,a videlo se kada su krenuli da nas stizu,izasli smo iz bonusa,oni preko bacanja imali lake poene,plus smit koji je preuzeo na sebe i maltene sam igrao. uspeli smo da iagubimo utakmicu gde nam.je timski indeks ono 20 bio visi od protivnika.a trener je morao do sada ozbiojno da se posveti problemu bacanja,jer ona su danas jedan od glavnih krivaca poraza.mi smo najbolja ekipa na jadranu,a u bacanjima smo najgori.i kao sto rekoh tom.bi problemu trebalo ozbiljno prici i raditi na njegovom prevazilazenju...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1063 poslato: Februar 17, 2014, 02:33 »
valjda su naši igrači sami dovoljno košarkaški pismeni da znaju kako se vežbaju slobodna bacanja nema tu mnogo filozofije a trener nam je taj što jeste i sad nema nazad mada kakve čelnik imamo u klubu ne bi me iznenadioneki taka potez a Vlada Đurović i Trifa čekaju kao zapete puške a ni Mali divac ne bi odbio ponovni povratak na mesto zločina  :no:

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1064 poslato: Februar 17, 2014, 03:09 »
Rutin... uuups. Zamalo.  :D