Autor Tema: KK Crvena zvezda 2013/2014  (Pročitano 309292 puta)

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2013/2014
« Odgovor #990 poslato: Januar 23, 2014, 06:45 »
Ko je Pargo?

CSKA. Inače vlasnik je 2-godišnjeg ugovora po kojem mu sleduje 2 miliona ojrića po sezoni. Neće moći.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #991 poslato: Januar 23, 2014, 06:58 »
  šta učiniše par zvižduka :palac:  odmah jeftinije karte, potpisan Đenka, šuška se za pojačanje na krilu ...
jesi i ti fućkao?! ili vikao - Radonja odlazi!!!  :zvizvdi: :D
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #992 poslato: Januar 23, 2014, 07:01 »
Jeremy Pargo je plej, ne vidim što vam on treba.

Sjećam se da smo mi trebali da ga dovedemo 2009. sa koledža, dok je još za Evropu bio anonimus. Kasnije se izjalovilo to ali i dolazak Palasija. Na kraju je došao Bo, a s ve ostalo je istorija.

KC Rivers je odličan igrač. Strašan šuter. Kad ga krene, strpa 5-6 trojki k'o od šale.

Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #993 poslato: Januar 23, 2014, 07:24 »
Treba nam dvojka koja moze da igra i na tri....za sada nista konkretno valjda ce uskoro...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #994 poslato: Januar 24, 2014, 09:49 »
ko sto rece pera,uvek je u ovim situacijama toliko nagadjanja da to ne treba ni komentarisati.neka od imena su tacna,za neke smo mi zainteresovani,ispitujemo,gledamo cenu,merimo,procenjujemo,neke nam ponude menadzeri,a mi nismo zainteresovani,za neke je opet obicno lupetanje po medijima i forumima... tako da kada budemo doveli pojacanje mocicemo i da komentarisemo,mada sam ja uvek uzdrzan ko god da dodje dok ne pocne da igra i dok ga ne vidim na terenu,posebno kada je rec o strancima,za nase mi je ipak lakse da komentarisem...

sto se tice poslednje utakmice sada sa panioniosom, solidna atmosfera u pioniru,pun pionir,ipak moze tu da se ugura bar jos jedno 500 ljudi. davanje podrske radonjicu je ok,ali preterano i neukusno,zato sto nema veze ni sa kakvom spontanoscu,pa mi je smetalo. igra u prvom poluvremenu losa,ne znam ni kako smo uspeli da dodjemo do 39p. vodili smo samo 4razlike,i to fakticki bez ucinka njihovog ubedljivo najboljeg igraca(cetvorke) koga su najavljivali kao igrac tim i sl.drugo poluvreme pre svega mnogo bolja igra u odbrani,nismo u napadu ni tada imali neku rapsodiju,ali je pristup bio mnogo bolji,sa puno volje,zelje,agresivnije u odbrani i to je dalo rezultate.odmah smo napravili prednost i utakmicu lagano priveli kraju, uz jos jednu vise nego ubeldjivu pobedu.
rebic je dobio neke minute zbog nedostatka rotacije medju spoljnim igracima,posto osim silba,ni lazic nije igrao,ima nekih problema valjda sa tetivom,tako rece simonovic. tako da smo imali 4 igraca koji su se smenjivali u rotaciji na 3 spoljne pozicije.zato je sredinom 3cet. morao da malo ubaci rebica,dok jos ipak nije potpuno bila prelomljena utakmica. po meni rebic je bio jako solidan u odbrani,mada se videlo da ima problem sa fizikalijama,morao bi hitno da ojaca malo.bas je onako upadljivo slab,medju ovim seniorskim igracima. zato tejic nema tih problema. istina rebica je pojela trema pa pored solidnog suta nije ubacio ni jedno od 4 bacanja.bio je siguran u prenosu lopte,nije ni jednu izgubio i to je pozitivno.dosta za prvu utakmicu u kojoj je usao dok se jos nesto odlucivalo. bobi ponovo dobar,dominantan, simon najbolji.dzenkins je u odlicnoj formi, tadija ne sili, ne trosi mnogo lopti,a koristan je, u odbrani solidan,najvise problema ima sa skokom. nelson iako ga nije isao sut,bio je dobar i imao cak 11as,i znacajno doprineo pobedi. jaka se polako budi,jer je vecneko vreme u krizi i nista ne igra...

sledeca utakmica je presudna za plasman.moramo da dobijemo u grckoj ako zelimo dalje.a grci su uvek nezgodni domacini...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #995 poslato: Januar 24, 2014, 10:13 »
  Delije su do srede imale jedno pravilo u svom navijanju a to je da ne skandiraju ni jedno ime bilo da je igrač ili trener u pitanju ali očito je da su više interesi presudili pa se naprasno skandiralo radonjiću. Verujem da radonjić kao inteligentan lik ipak pamti one zvižduke i da neće sebi dozvoliti da ponovi takvu glupost.Što se pojačanja tiče videćemo meni se ne sviđa to što nismo već pronašli tog igrača koji će biti bolji od Šilba ali ko zna možda me taj novi igrač demantuje ubrzo, ovako smo jurili razna igrače na poziciji 4 pa nam uvališe na kraju tadiju :zbunjen:   
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #996 poslato: Januar 24, 2014, 01:54 »
Pročitah informaciju da je KC Rivers odbio vašu ponudu od 200k do kraja sezone. Evra ili dolara, ne bih znao.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #997 poslato: Januar 24, 2014, 02:04 »
   kao što rekoh očekujem nekog "tadiju"

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #998 poslato: Januar 24, 2014, 02:51 »
Pročitah informaciju da je KC Rivers odbio vašu ponudu od 200k do kraja sezone. Evra ili dolara, ne bih znao.

Ne znam gde misli dobiti bolju ponudu od toga za 5 meseci igranja.

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #999 poslato: Januar 25, 2014, 06:59 »
Kud madjaro tudom tudom ...  :cigara:

Koja surova dominacija... prvo ih pustiš tri četvrtine da se napale, a onda sledi rutinsko ladjenje.    :zvizvdi:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1000 poslato: Januar 25, 2014, 07:17 »
ovo je tokom utakmice na sve licilo osim na nasu pobedu.dosta losa igra.ima puno stvari koje zabrinjavaju-igra centara,posebno bobijeva od kada silb nije tu(jasno je da ima mnogo manje upotrebljivih lopti),kao i vidan nedostatak na poziciji 3,i lose igre simonovica i lazica od kada su postali nosioci,i oni od kojih se ocekuje da povuku,posto tu nije silb(utakmica sa grcima je tu bila vise izuzetak gde je simonovic bio odlican,a i bobi igrao dobro)...
« Poslednja izmena: Januar 25, 2014, 07:58 NenadBG »

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1001 poslato: Januar 25, 2014, 07:27 »
srećom da pobeđujemo ali što se igre tiče polako se nažalost ostvaruju moja predviđanja!oterali smo super igrača doveli prevaru a još nismo to skupo platili zahvaljujuć pre svega Amerima i Radenu
« Poslednja izmena: Januar 25, 2014, 07:28 Blefer »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1002 poslato: Januar 25, 2014, 08:18 »
stela na kkcz forumu.rec je o jednom od najpouzdanijih insajdera iz kluba(ako ne i najpouzdaniji),bivsi sponzor kk-a, clan skupstine kluba,licno poznaje kako ljude iz uprave,strucnog staba,igrace...

Citat: Stella
Citat: lucky#13
Citat: Stella
Shilb je igrao za 450.000 $ godisnje,

Schilb mi je rekao jos pre nedelju dana otprilike istu svotu, ali da je to zbirno sa svim bonusima,a ne kao osnova.
Jel znas nesto o tome?
... tolika mu je bila godisnja plata,a bonuse ti niko ne sracunava odmah ( kako neko moze da zna unapred koliko ces recimo imati vezanih pobeda ili hoces li uzeti titule ... itd ) bonusi se daju mesecno i naravno nikad nisu isti ... Shilb sada ima problem izlaska iz nase zemlje :lol:  ... navodno mora da plati porez USA ambasadi ( tako sam nesto nacuo,ne drzite me za rec ) i zbog toga je jos uvek u BG ,a ne u gradu " svetlosti "  ... finansije su zatvorene sa Shilbom tj. Shilb ( menadzer ) - Pariz - Zvezda ... i tu NEBI trebalo da bude VISE problema ... P.S. molim Vas da ovo poslednje IPAK primite kao INSAJDER vest ... za sada ...  :wink:  :wink:

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1003 poslato: Januar 25, 2014, 08:38 »
KC Rivers je odbio vašu ponudu jer ne želi da dolazi u Evropu za sada. Valjda mu je žena trudna.

Po forumima se sada priča da je poslata ponuda za jednog od braće Pjetrus. E sad, Floran igra u francuskoj ligi, dosta dobro(prije svega dobar defanzivac i skakač), ali on je četvorka, tako da ne vidim potrebu za njim.
Dok je malo mlađi Mikael, koji igra trojku, koliko ja znam van parketa skoro godinu dana.
Tako da ovu informaciju uzimam sa velikom rezervom.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1004 poslato: Januar 25, 2014, 09:54 »
pfc,pricali smo vec da je nepotrebno komentarisati sve te navode,ima puno lupetanja,kao i opipavanja pulsa,razmisljanja,nudjenja igraca od strane menadzera,za koje klub i nije zainteresovan i sl...