ko sto rece pera,uvek je u ovim situacijama toliko nagadjanja da to ne treba ni komentarisati.neka od imena su tacna,za neke smo mi zainteresovani,ispitujemo,gledamo cenu,merimo,procenjujemo,neke nam ponude menadzeri,a mi nismo zainteresovani,za neke je opet obicno lupetanje po medijima i forumima... tako da kada budemo doveli pojacanje mocicemo i da komentarisemo,mada sam ja uvek uzdrzan ko god da dodje dok ne pocne da igra i dok ga ne vidim na terenu,posebno kada je rec o strancima,za nase mi je ipak lakse da komentarisem...
sto se tice poslednje utakmice sada sa panioniosom, solidna atmosfera u pioniru,pun pionir,ipak moze tu da se ugura bar jos jedno 500 ljudi. davanje podrske radonjicu je ok,ali preterano i neukusno,zato sto nema veze ni sa kakvom spontanoscu,pa mi je smetalo. igra u prvom poluvremenu losa,ne znam ni kako smo uspeli da dodjemo do 39p. vodili smo samo 4razlike,i to fakticki bez ucinka njihovog ubedljivo najboljeg igraca(cetvorke) koga su najavljivali kao igrac tim i sl.drugo poluvreme pre svega mnogo bolja igra u odbrani,nismo u napadu ni tada imali neku rapsodiju,ali je pristup bio mnogo bolji,sa puno volje,zelje,agresivnije u odbrani i to je dalo rezultate.odmah smo napravili prednost i utakmicu lagano priveli kraju, uz jos jednu vise nego ubeldjivu pobedu.
rebic je dobio neke minute zbog nedostatka rotacije medju spoljnim igracima,posto osim silba,ni lazic nije igrao,ima nekih problema valjda sa tetivom,tako rece simonovic. tako da smo imali 4 igraca koji su se smenjivali u rotaciji na 3 spoljne pozicije.zato je sredinom 3cet. morao da malo ubaci rebica,dok jos ipak nije potpuno bila prelomljena utakmica. po meni rebic je bio jako solidan u odbrani,mada se videlo da ima problem sa fizikalijama,morao bi hitno da ojaca malo.bas je onako upadljivo slab,medju ovim seniorskim igracima. zato tejic nema tih problema. istina rebica je pojela trema pa pored solidnog suta nije ubacio ni jedno od 4 bacanja.bio je siguran u prenosu lopte,nije ni jednu izgubio i to je pozitivno.dosta za prvu utakmicu u kojoj je usao dok se jos nesto odlucivalo. bobi ponovo dobar,dominantan, simon najbolji.dzenkins je u odlicnoj formi, tadija ne sili, ne trosi mnogo lopti,a koristan je, u odbrani solidan,najvise problema ima sa skokom. nelson iako ga nije isao sut,bio je dobar i imao cak 11as,i znacajno doprineo pobedi. jaka se polako budi,jer je vecneko vreme u krizi i nista ne igra...
sledeca utakmica je presudna za plasman.moramo da dobijemo u grckoj ako zelimo dalje.a grci su uvek nezgodni domacini...