Bem ti poluvreme

! Totalna nevera! Odbrana, napad, kontre, asistencije... ma, SVE, jebateled! Zečevi nemaju pojma gde su. Nekako mi ipak najsladje što je Gist popio dve banane i što ne može vola da ubode. Lazme malo bolji, ali ni on ne može mnogo bolje. Ciganjski mentalitet, hebga...
Jaka Blažič? Onakvog igrača ja odavno ne videh u našem dresu. Koja požrtvovanost, zalaganje, a onda još i one ubitačne trojke. Svaka ti čast, Ćoki, što si nam ga doveo i to na TRI godinice! Djenka - ČUDO! Raško se konačno probudio i to kao razljućeni, mrgodni i GLADNI međed nakon zimskog sna. Bravo, nosonja! Simon, kapiten, me potpuno izneverovao! Dve trojke u nizu, + ono uletanje nakon Raškovog promašaja... TAKO SE IGRA, bem li te u ruke!
Što je najludje, naša dva glavna ofanzivna igrača smo uglavnom čuvali na klupi! Bobi i Šilobad! Očekujem da polude u drugom obzirom na to da Jaka i Lazić imaju po 3 lične, Nelson i Djenka 2... Potrebne su nam druge opcije u napadu a to su upravo njih dvojica.
Kako god se ovo završilo - a iz iskustva znamo da smo u stanju da useremo i najveću prednost - Zvezdo, HVALA TI za nevidjenih, neverovatnioh 20 minuta košarke kakva se nije igrala u Pioniru. Čast komšijama, ali ovo je ipak ludilo iz nekog drugog univerzuma.