Autor Tema: KK Crvena zvezda 2013/2014  (Pročitano 310081 puta)

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2013/2014
« Odgovor #436 poslato: Novembar 01, 2013, 11:08 »
Jeziva odbrana u drugom.

Ali mentol Simonović koji je rešio da prelomi utakmicu, pa zauca onu trojku sa 8 metara u 5 sekundi napada, što je njima otvorio kontru...

PAO tri trojke u poslednjoj sekundi napada, nerezonsko ubacivanje Mitrovića, katastrofa od Nelsona...

Šilb, Djenka i Jaka savršena utakmica.
Čak je i Lazić odigrao vrhunsku odbranu
Raško dobar u prvom, loš u drugom, dok se za Bobija ne može reći. Pogubljen skroz.

Dobra utakmica.
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Bajro Župić

• ex Žilijen
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
  • I to je to. Mi i Oni. Jedno brdo, dva univerzuma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #437 poslato: Novembar 01, 2013, 11:08 »
A što publika nije navijala u većem delu drugog poluvremena... :D

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #438 poslato: Novembar 01, 2013, 11:20 »
Jeziva odbrana u drugom.

Ali mentol Simonović koji je rešio da prelomi utakmicu, pa zauca onu trojku sa 8 metara u 5 sekundi napada, što je njima otvorio kontru...

PAO tri trojke u poslednjoj sekundi napada, nerezonsko ubacivanje Mitrovića, katastrofa od Nelsona...

Šilb, Djenka i Jaka savršena utakmica.
Čak je i Lazić odigrao vrhunsku odbranu
Raško dobar u prvom, loš u drugom, dok se za Bobija ne može reći. Pogubljen skroz.

Dobra utakmica.

pustili mu sudije, sto je po meni u redu, Rasko isto nije za vise od 15-20 minuta, naglo pada nakon toga, Bobi nije kriv, sustav mora da igra za njega, jedino sto su ga i blat i grk isklautirali, pa su ga James i Baptist relativno lako punili, jer ga u odbrani ostavljaju saigraci 1na1 na relativno sirokom prostoru bez pomoci sto je greska trenera.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #439 poslato: Novembar 02, 2013, 12:18 »
Da imam ciganski mentalitet sad bi metnuo grb Pao-a, hvala Bogu i ocu nisam cigan i zelim vam da pobedite
nisam znao da ste vi u bratskim odnosima sa navijacima pao,kao mi sa olimpijakosom...

morali smo ovo da dobijemo.nismo smeli da izgubimo posle +15.kako god znamo i umemo morali smo da dobijemo...

cini mi se da odavno ljudi u pioniru nisu bili ovako pokisli posle utakmice,ni kada smo gubili titule od partizana.cak se izgleda i radman iznervirao,a nije ni jeo bananu  :D
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #440 poslato: Novembar 02, 2013, 01:09 »
Moram reći da mi je iskreno žao što niste dobili, mislim žao mi je pravih navijača. Ljudi u zvezdi i ovih političara sa tribina mi nije žao, zbog njih jedino mi je drago.

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #441 poslato: Novembar 02, 2013, 01:37 »
Nisam gledao utakmicu na žalost...jer po svemu što sam pročitao bila je odlična...šteta što ovako nismo igrali protiv Kubana....

Ko je dao trojku za produžetak?Video sam je ali nisam ukapirao ko je?

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #442 poslato: Novembar 02, 2013, 01:41 »
Šilb je dao trojku.

Zvezda je ovo izgubila na neiskustvo Radonjića u ovakvom takmičenju. Utakmica je morala da se dobije.
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže ramkens

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #443 poslato: Novembar 02, 2013, 02:17 »
Inače osvrnuću se na raspravu sa Nenadom u vezi utakmice sa MTZ-om, gde sam ja pobedu doživeo kao veliki uspeh.

Sada upravo takva situacija kakvu je imao Partizan očekuje Zvezdu u Podgorici. Doduše Zvezda ima jedan dan odmora više nego što je imao Partizan, ali pobeda u PG posle ovoga bi bio veliki rezultat. Naravno osim ako Radonjić ne sredi nešto sa strane  :))
« Poslednja izmena: Novembar 02, 2013, 02:17 Eurelijus Žukauskas »

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #444 poslato: Novembar 02, 2013, 02:20 »
Šilb je dao trojku.

Zvezda je ovo izgubila na neiskustvo Radonjića u ovakvom takmičenju. Utakmica je morala da se dobije.

Aha...on polako postaje naš glavni igrač....da verovatno će Radonjić zato do nove godine lagano pedala....još ako zareda koji poraz u ABA ligi...

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #445 poslato: Novembar 02, 2013, 07:20 »
Pre početka TV prenosa utkmice, imao sam zadovoljstvo da slušam stručne analize Ace Trifunovića. Čovek je, kao niko pre njega, secirao igru PAO-a, do u najsitniji detalj! Bilo je to pola sata "košarkaške klinike" kakvu retko imamo prilike da gledamo/slušamo na bilo kojem domaćem TV kanalu! Aca je razložio igru Panathenaikosa na sastavne delove

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #446 poslato: Novembar 02, 2013, 09:07 »
Inače osvrnuću se na raspravu sa Nenadom u vezi utakmice sa MTZ-om, gde sam ja pobedu doživeo kao veliki uspeh.

Sada upravo takva situacija kakvu je imao Partizan očekuje Zvezdu u Podgorici. Doduše Zvezda ima jedan dan odmora više nego što je imao Partizan, ali pobeda u PG posle ovoga bi bio veliki rezultat. Naravno osim ako Radonjić ne sredi nešto sa strane  :))
slažem se s tobom da je uspjeh pobjeda Partizana u Skopju, jer će MZT-a malo ko dobit dolje...
s druge strane, Budućnost je ipak jača od Makedonaca, tako da Zvezda nije dolje nikakav favorit (kao ni ostali ABA timovi)...realno nekih 50-50...
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #447 poslato: Novembar 02, 2013, 09:11 »
također, vrijedi pripomenut da sam sinoć odigrao na pobjedu Pao-a, da bi Pao na kraju pobijedio, a ja spušio...
milina... :udaraozid:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #448 poslato: Novembar 02, 2013, 12:36 »

buducnost je bolja od mzt-a,imaju visegodisnji kontinuitet koji mzt nema,i uz to nisam cuo da igraju bez 3 igraca iz petorke.a sve i da nije tako kako kazem ne smatram da bi pobeda zvezde bila veliki uspeh.uz sve to koristio si za partizan "malo" jace reci

Sobzirom da smo igrali manje od dva dana posle EL utakmice i da smo gotovo čitavu utakmicu odigrali bez jedinog pleja, ovo je ogroman podvig i ogromna pobeda.
ipak ima razlike i to ne male izmedju ove tvoje dve tvrdnje.
ali kazem ne smatram da bi pobeda u pg bila veliki rezultat,bila bi bitna pobeda,ni malo laka,protiv jakog i nezgodnog protivnika,koji ima izrazito dobar domaci teren.sve to stoji,ali pricati o velikoj pobedi,nad slabijim timom od sebe,tesko  ;)

PS.u pg ocekujem poraz,tamo nismo dobili ima sigurno 10god  :D
« Poslednja izmena: Novembar 02, 2013, 12:37 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #449 poslato: Novembar 02, 2013, 01:23 »
Ako se Bobi i Rasko razigraju mislim da dobijate. Ima Buducnost velike oscilacije u igri, + sto Dejo zna vecinu tih igraca.
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.