Citat: nyc Novembar 04, 2013, 10:30 Čekam Trifu ko ozebao proleće!nece Trifa u kombinaciji sa Covicem
Čekam Trifu ko ozebao proleće!
ja se samo nadam da trifa nikad vise nece biti na klupi kluba za koji navijam
Citat: Blefer Novembar 05, 2013, 02:17 ja se samo nadam da trifa nikad vise nece biti na klupi kluba za koji navijam Izvini al moram da te priupitam, ništa lično još manje maliciozno...Za koji klub navijaš pošto Trifa nikad nije sedeo na klupi KK CZ Telekom, već na klupi KK CZ (ona zamrznuta) što bi značilo da ako bude postavljen biti prvo zasedanje Trifino na klupi KK CZ telekom pa je boldovana reč više nepotrebna u tvojoj rečenici.
ja se samo nadam da trifa nikad vise nece biti na klupi kluba za koji navijam a radonjic mora da ostane do kraja sezone koliko god se neki trudili da nas destabilizuju ova ekipa sa jos dva igraca bice odlicna, malo nam skripi na pozicijama 1 i 4-5 ali to se moze lako resiti
Citat: Mrki blok 1 Novembar 05, 2013, 02:52 Citat: Blefer Novembar 05, 2013, 02:17 ja se samo nadam da trifa nikad vise nece biti na klupi kluba za koji navijam Izvini al moram da te priupitam, ništa lično još manje maliciozno...Za koji klub navijaš pošto Trifa nikad nije sedeo na klupi KK CZ Telekom, već na klupi KK CZ (ona zamrznuta) što bi značilo da ako bude postavljen biti prvo zasedanje Trifino na klupi KK CZ telekom pa je boldovana reč više nepotrebna u tvojoj rečenici.na ovo pitanje može samo Tegi da ti odgovori?
Citat: Blefer Novembar 05, 2013, 03:07 Citat: Mrki blok 1 Novembar 05, 2013, 02:52 Citat: Blefer Novembar 05, 2013, 02:17 ja se samo nadam da trifa nikad vise nece biti na klupi kluba za koji navijam Izvini al moram da te priupitam, ništa lično još manje maliciozno...Za koji klub navijaš pošto Trifa nikad nije sedeo na klupi KK CZ Telekom, već na klupi KK CZ (ona zamrznuta) što bi značilo da ako bude postavljen biti prvo zasedanje Trifino na klupi KK CZ telekom pa je boldovana reč više nepotrebna u tvojoj rečenici.na ovo pitanje može samo Tegi da ti odgovori?A jel moze Coki? [youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=MIcAh1b1On4[/youtube]
Sve do ovog derbija sam bio u čudu, zašto se komšije toliko bave FMP. I onda ugledah trans...Pa oni skupljaju limenke jebateled!