Autor Tema: KK Crvena zvezda 2013/2014  (Pročitano 309748 puta)

Na mreži ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2013/2014
« Odgovor #690 poslato: Novembar 28, 2013, 08:48 »
Uff jebote kakva utakmica...šteta jebem te Nelsone u patike...kakva završnica nakon što su nas rastavili na proste faktore  u 3/4 to može samo košarka.. :uzbudjen:

Van mreže Pablo Escobar

• Mlađi član
  • **
  • Ugled: +0/-0
  • Que pasa cabron?
    • Pogledaj profil
« Odgovor #691 poslato: Novembar 28, 2013, 08:50 »
Ako onim kvazi-fudbalerima je nedostajao sampon, ocigledno je da treba da se kupe nove patike za kosarkase, gde se okliznu na zadnjoj sansi da ih dobijemo, Nelsone, ejjj!!:censored:
Dr. J played in ABA league.
www.abaliga.com

Na mreži ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #692 poslato: Novembar 28, 2013, 08:52 »
Mislio sam da ga je izblokirao ili gurnuo...a tek na usporenoj snimci se vidi kako ga niko nije dirao te je sam pao... :udaraozid:

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #693 poslato: Novembar 29, 2013, 06:05 »
Nelson je židov! Provalili ga naši na tuširanju.   

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #694 poslato: Novembar 29, 2013, 09:16 »
   velika borba i poraz mada smo mogli i da pobedimo ali valjda je pravilo da se preleže prve bolesti a mi kao poćetnici u ovom takmičenju moramo da postanemo imuni na to, bilo je grešaka ali i sjajnih poteza ne zameram nikom ništa za mene je dovoljno da igramo tako reći ravnopravno sa evropskim velikanima za nešto više treba još rada i para naravno, vidljivo je da se sa ovim centarskim tandemom ne može među aždaje pa nas je Sofo silovao u bukvalnom smislu no kao što rekoh sve je to škola za uvuduće ako uhvatimo EL i narednih godina imaćemo i više iskustva naravno i bolje rezultate.Na utakmici bio i "mali komšija" od Tetovo
« Poslednja izmena: Novembar 29, 2013, 10:10 Blefer »
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #695 poslato: Novembar 29, 2013, 10:04 »
ywa.JPG
« Poslednja izmena: Novembar 29, 2013, 10:05 Blefer »
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #696 poslato: Novembar 29, 2013, 05:59 »
Samo ću citirati mogu druga od sinoć:
 - Nas sreća nije pogledala od revanša Kupa Šampiona 1991. godine protiv Bajerna na Marakani...

:'( :'(

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #697 poslato: Novembar 29, 2013, 06:35 »
tvoj drug je izgleda propustio poslednji derbi

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #698 poslato: Novembar 29, 2013, 07:35 »
tvoj drug je izgleda propustio poslednji derbi
Kratki, bio, jeste i bice bogotac licno i personalno  :clap:
Oprem dobro

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #699 poslato: Novembar 30, 2013, 10:43 »
velika steta za mitrovica,ono je katastrofalno izgledalo.ipak po nekim informacijama mozda je samo casica dislocirana,a da ligamenti nisu pokidani(u tom slucaju pauza je mesec-dva),ali definitivno ce se znati sta je tek kada bude splasnuo otok,tek ce se tada znati. inace u sloveniji je vec operisan,i vratili su casicu na mesto...

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2013&mm=11&dd=30&nav_id=783780
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #700 poslato: Decembar 01, 2013, 11:24 »
Citat
Bivši Zvezdaši uz Luku
Autor: MONDO
Nakon teže povrede krilnog centra Zvezde na gostovanju u Sloveniji brojni košarkaši uputili su mu poruke podrške da izdrži, među prvima bivši igrači kluba sa Malog Kalemegdana.

Luka Mitrović povredio je koleno na meču ABA lige protiv Krke. Reč je o težoj distroziji kolena i snimci koji će biti obavljeni u Beogradu pokazaće o kakvoj težini povrede je reč i koliko će mladi igrač Zvezde morati da pauzira.

Šokantan pad u prvom poluvremenu meča u Novom Mestu i povreda Mitrovića mnoge je rastužila, a poruke podrške mladom igraču stigle su još dok je bio na putu za Beograd, nakon što su mu lekari u lokalnoj bolnici namestili dislocirano koleno.

Marko Kešelj na Twitteru je napisao: "Nadam se da povreda Mitrovića neće biti teška koliko je izgledala! U svakom slučaju podrška za njega! Luka izdrži...".

Bivši kapiten Igor Rakočević će preko društvenih mreža raspitivao za povredu Mitrovića, napisavši da nije gledao prenos jer nije u zemlji.

"Uffff, velika steta i za tim i za njega, igrao je odlično do sada", napisao je Rakočević, nakon što je dobio šturu informaciju o povredi krilnog centra crveno-belih.

Milan Dozet, igrač Igokee, koji je dobar deo karijere proveo u Zvezdi takođe je izrazio žal što je povreda zadesila mladog igrača u usponu.

"Da je neke pravde, ove teže povrede bi se dešavale nama matorim igračima a ne njima koji tek počinju. Podrška za Luku Mitrovića", stoji u Dozetovoj poruci na Twitteru.

Poruka podrške Mitroviću stigla je i od Nemanje Nedovića iz NBA lige.

"Ništa gore nego kad se probudis uz ovakve vesti... brz oporavak Luka!", napisao je igrač Golden Stejta.

Podršku Mitroviću pružili su i kapiten reprezentacije Srbije Nenad Krstić i Vladimir Štimac.
svaka cast pre svega dozetu na ovim recima...
« Poslednja izmena: Decembar 01, 2013, 11:24 NenadBG »

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #701 poslato: Decembar 01, 2013, 11:37 »
Barem nešto da mu malo olakša zasigurno najteži dan u mladjanoj karijeri.

Napisao sam na b92 - nemam pojma da li će mi objaviti - da je tužno što moramo da dočekamo nešto ovako da bismo prevazišli najniže navijačke porive i otkrili da smo, pre svega, ljudi. Mislim na one koji jesu.
Suza za Luku i veliko srce za sve grobare koji su se javili da mu daju podršku.
Baš kao što su pravi cigani - pre svega, LJUDI, opet - svojevremeno napisali dirljive poruke i Berti i Leu.

BEM TI KOLENA!

To bi' baš volela...  MORE, MRŠ!!

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #702 poslato: Decembar 01, 2013, 11:51 »
« Poslednja izmena: Decembar 01, 2013, 02:30 NenadBG »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #703 poslato: Decembar 01, 2013, 02:31 »
http://www.kkcrvenazvezda.rs./index.php/article/mitrovic-hvala-svima-na-podrsci

Citat
MITROVIĆ: HVALA SVIMA NA PODRŠCI

Luka Mitrović obavio je detaljne lekarske preglede i njegovo stanje je bolje nego što se u prvi mah mislilo. Ono što je najvažnije je činjenica da Mitrović neće morati da bude podvrgnut hirurškoj intervenciji. Naime, Mitrović je na utakmici protiv Krke u Novom Mestu zadobio luksaciju čašice, stavljena mu je longeta i predstoji mu mirovanje u trajanju od tri nedelje, a potom i proces rehabilitacije. S obzirom da se radi o mladom igraču prve pretpostavke su da njegovo odsustvo sa parketa neće biti predugačko.

- Dobro se osećam i nemam bolove – prvi je komentar Mitrovića koji je potom vratio film na 17. minut duela sa Krkom i kobni momenat kada se povredio:

- U prvom trenutku sam pomislio da je došlo do sudara koleno o koleno. Ali, kada sam posle gledao snimak ne deluje da se to dogodilo. Više izgleda da sam nekako nezgodno doskočio. Prvi put sam doživeo tako nešto i možda me i nije toliko bolelo koliko sam se verovatno uplašio tog prizora. Nisam znao kako da odreagujerm. Međutim, jako sam zahvalan ljudima iz Novog Mesta, svim doktorima koji su me zbrinuli i svima onima koji su mi omogućili da specijalnim sanitetskim vozilom bezbedno budem prebačen do Beograda – kratko je zastao Mitrović i potom dodao:

- Moram da naglasim da u bolnoci u Novom Mestu nije bilo nikakve operacije kako su izveštavali pojedini mediji, već mi je koleno pod anestezijom vraćeno na mesto – kaže Mitrović.

Poruke podrške za što brži oporavak Mitroviću stižu sa svih strana:

- Zaista želim da se zahvalim svima i da im poručim da mi njihova podrška mnogo znači. Pozivi su stizali sa svih strana, mnogo poruka sam primio od ljudi iz Crvene zvezde, takođe od bivših saigrača i trenera, mojih prijatelja van košarke, ali i navijača. To mi je u tom trenutku zaista mnogo značilo.

Mitroviću predstoji strogo mirovanje, ali mladi krilni-centar koji je u poslednje vreme pružao odlične partije nije klonuo duhom:

- Veliko ohrabrenje za mene je što se one crne misli i slutnje koje su postojale u prvi mah nisu obistinile. Biće mi ubrizgana plazma koje će mi dodatno pomoći u opravku, a za mene je u ovom trenutku najvažnije da u potpunosti saniram povredu. Neću se po svaku cenu vraćati na teren, već ću strpljivo sačekati da se u potpunosti zalečim i oporavim – zaključio je Mitrović.

dobro je...
« Poslednja izmena: Decembar 01, 2013, 02:43 NenadBG »

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #704 poslato: Decembar 01, 2013, 03:02 »
Dobro je. Daleko strašnije je izgledalo, nego što zaista jeste.

Sjećam se da je Marić u utakmici protiv Ritasa prije 4 godine, zadobio donekle sličnu povredu. Doduše, on je povredu zadobio nakon kontakta sa Bjelicom, i nije zadobio potpunu dislokaciju čašice, već mu je koljeno, da se tako izrazim, na sekundu "iskočilo", a onda se opet vratilo... Pauzirao je nešto više od mjesec dana...
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.