Autor Tema: KK Crvena zvezda 2013/2014  (Pročitano 310083 puta)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2013/2014
« Odgovor #705 poslato: Decembar 01, 2013, 03:47 »
ja koliko sam razumeo pauza bi trebalo da bude oko2 meseca.kao sto su i u ovoj vesti rekli 3 nedelje strogo mirovanje i longeta,onda se skida,lagano terapija,verovatno prvo bar nedelju dana teretana,pa tek onda trcanje i sl,pa puno ukljucenje u rad sa ekipom...

videcemo da li cemo uzimati nekog igraca ili ne.ipak bez luke smo bas tanki pod kosem pa ocekujem da verovatno ipak nekoga uzmu.sa druge strane nemam nista protiv ni da se daje sansa tejicu i duletu,ali s obzirom da do sada maltene ni na +20 se duletu ne daje sansa,tj najvise 1-2min,ne treba ocekivati da se sada njima daje sansa,i da eventualno se tako nadoknadi gubitak mitrovica.realnije je ili da se kupi jedan igrac ili da se sa ovim igracima to nadomesti,tj da vise minuta dobije simonovic,koji je i poceo dosta bolje da igra,tako da on igra na 4 vise minuta,kao na samom pocetku sezone,a da njegov nedostatak na poziciji 3 nadomesti lazic...
« Poslednja izmena: Decembar 01, 2013, 05:09 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #706 poslato: Decembar 01, 2013, 03:50 »
Bice dobro!Momcina je to,a i mlad je!

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #707 poslato: Decembar 01, 2013, 05:19 »
sa rsb foruma...
Krenemo mi u cetvrtak ujutro za Beograd. Marko, njegov otac Ivica, nas drug Sale i ja. Mali Marko raspolozen peva celo vreme ,, Svuda grmi okolo “. Naravno Predejane i lepinje sa kajmakom. Na jednoj benziskoj pumpi uz kaficu uzmemo Kurir da razgledamo kad tamo naslov ,, Mali makedonac dolazi u Pionir. Naravno otac Ivica pun sebe i ponosan. Objasnjavamo prodavcima na pumpi da je ovo taj mali o kojem pisu novine. Prodavac se odmah ukljucuje u razgovor i kaze da je on bio u Bariju 1991. Cestitamo jedni drugima. Razmisljam sto ti je zvezdastvo. Sa nepoznatim ljudima razgovor ti kreira osmeh na licu i ponos da vas vezuje nesto zajednicko, u mozaik raznolikosti koji sve nas spaja u jednu Zvezdu vodilju kod zivot. Usput dobijam SMS od moje cerke Mihaele da obavezno odem u Delije shop i kupim dukseve za nju i mog sina Petra. Oko jedan sat stizemo na Marakanu gde nas ceka drug iz Tetova Dalibor sa svojim sinom Dusanom. U Rad Star kafeu dok cekamo Marka Nikolovskog pijemo kafu, gledamo trening na pomocnom igralistu i pricamo o utakmicama koje smo gledali u ovom hramu fudbala. Dolazi Marko. Daje decama lopte i objasnjava nam kako da stignemo do zelene kapije kako bi se videli sa igracima. Mi ipak odemo na pomocni teren gde upravo fudbaleri zavarsavaju trening. Slikamo sa Ninetom i Bajkovicem. Ja kometarisen Ninetu kako mi je bas dobar onaj oziljak na celu. Bajko mi daje autogram za mog sina uz posvetu naravno. ( Petar – moj sin koji ima 10 godina, ovaj listic nosi sa sobom i hvali se drugarima a cuva ga uz sebe cak i na spavanje kad ide ). Onda idemo do zelene kapije i cekamo igrace da izagju. Izlaze jedan po jedan. Jas sam usput kupio loptu da bi mi se na nju potpisali i da to donesem deci za uspomenu. Milijas, Aruho, Johny, Krneta, Milunovic, Lazovic, Petkovic ( ja njemu kometarisem – bravo majstore sto si zajebo one sa druge druge strane ). Stojimo tako vec sat vremena i a hladno. Smrzavamo se ali niko se ne zali. Cekamo Daudu i zezamo se na njegov racun. Izlazi Onjilo i neznam sto me je spopalo i ja krenem Ej Dauda cekaj kad on meni nisam ja Dauda, jas sam Onjilo. Padamo svi od smeha i zezanja. Pa dobro majstore odi ovamo i potpisi se na loptu. Eto i Daude, Mali Marko oduslevljen slika sa sa svima. Izlazi i Slavisa. Ivica mu cestita na pobedi protiv partizana i kaze moramo titulu ove godina. Naravno potvrdjuje Slavisa. Vracamo se na stadion i odemo da kupimo dukseve. U megjuvremenu Ivica je u vezi da direktorom marketinga KK CZ, koji nas obavestava da karte za nas cetvero za utakmicu za Makabijem treba da preuzmemo u trznom centru Usce I daje istrukcije Ivici gde da se nagju kako bi Ivica sa Markom usao u Pionir i seli pored terena. Kaze mu da ce Marko biti predstavljen na poluvremenu da ce Marko otpevati pesmo pred 8000 delija. Ispred Pionira se razdvajamo i mi ulazimo na tribinu sat vremena pre utakmice. Vidimo Ivicu i Marka na terenu. U svom uzbugjeno zaboravili smo da Marku obucemo dres Zvezde. Nesa Ilic pomaze Ivici da izagje iz sale i izme dres iz auta. Marko je uzbugjen, krenule mu suze na oci. Pocinje utakmica. O njoj se vec sve zna. Na poluvremenu Marko odragjuje svoj posao na nivou profesionalca. Cela sala uzvraca na njegovo ,, Svuda grmi okolo „. Otac ponosan ljubi ga i grli. Mi na tribinama skandiramo njegovo ime i hvalimo se ostalima oko nas da smo i mi snjima dosli iz Tetova. Cujemo komentare bravo momci, tako se voli i navija, svala cast i sl. I mi smo ponosni da smo deo ovog jedinstvenog momenta u nasim zivotima. Kraj utakmice, gorki okus nije prava rec za promaseni zicer Nelsona. Ali ipak ne zalimo sto smo bili svedoci ove predstave za pamcenje. Na kraju prilazi i Vasil Zajtcev is RSB foruma. Razgovaramo sa njim, slikamo se. Prica kako se osecao kad je prvi put cuo pesmicu pa opet i opet i opet. Mnogi nisu poverovali da u Tetovu u Makedoniji jos postoje navijaci Zvezde koji sa takvom strascu vole Zvezdu. I bas tako je. Ne propusta se utakmica u bilo kojem sportu kad igra Zvezda. Sa jedne strane gledaju na pr. Man Utd., Real, Barsa ili sta vec a na drugu strane mi gledamo Zvezdu. Oko 10 sati uvece krecemo za Tetovo. Marku se spava. Dok Ivica vozi, komentarisemo dogadjaje dana. Ne mozemo da prezalimo poraz. Tuzni smo ali srecni. U 5 ujutro stizemo u Tetovo. Bio je to odlican dan.
Na kraju ponu hvala za izuzetnu ljubaznost Marku Nikolovskom i cini mi se Filipu
( neka izvini ako gresim ) Direkoru marketinga KK CZ, hvala Nebojsi Covicu sto nam je uzdigao klub i svim srcem zelimo da ovakvo nesto usledi i sa FK CZ. Hvala Vasilu Zajcevu za promociju.
:aplauz: :aplauz: :aplauz:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #708 poslato: Decembar 01, 2013, 06:55 »
a evo i teksta na rsb portalu...

http://www.redstarbelgrade.info/rsb/zvezdastvo/5639-ni-hiljade-kilometara-ni-teske-godine-po-klub-nisu-im-prepreka-oni-sire-duh-zvezdastva-u-makedoniji-foto.html

a evo ih i kompletne reci pesme na makedonskom

Citat
Од самите мугри на детството мое
наместо обични песнички детски
ми кажуваше тато со часови долго
возбудливи приказни за шампионот светски.

За Реал, Интер, Барса и Милан
за Рома. Бордо и маглата малер
Манчестер, Баерн, минатото славно
Токио, Бари и Аугенталер.

И сега грми околу нас
На малиот комшија му нема спас
Полна Маракана делии север
Засекогаш твои, Звезда форевер.

По сонце, ветер, дожд или снег
Во есен, зима, пролет и лето
Ред стар, стела роса, ротер штерн
Во мене е вгнездено името свето.

Никој не не плаши, најдобри сме ние
Кон титули нови одиме смело
Полни трибини,знамето се вие
Срцето мое е црвено бело.

И сега грми околу нас
На малиот комшија му нема спас
Полна Маракана делии север
Засекогаш твои, Звезда форевер.
ali kada se preslusa pesma sto je klinac otpevao,vidi se da su u toj verziji izbacene 2 i 4 strofa...verovatno da se upakuje u formu za taj deciji festival.a posto je pesmu napisao prijatelj od oca klinca koji je otpevao pesmu, cini mi se da je on i postavio ovu celu verziju na rsb forum...
« Poslednja izmena: Decembar 01, 2013, 07:25 NenadBG »

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #709 poslato: Decembar 06, 2013, 11:59 »

:smeh4: :smeh4: :smeh4: :smeh4:

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #710 poslato: Decembar 06, 2013, 01:11 »
Ja bih ovo dete oduzeo od roditelja, jer ocigledno se radi o kompletnim debilima.
Oprem dobro

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
« Odgovor #711 poslato: Decembar 06, 2013, 01:34 »
Upravo sam nešto u tom smisli hteo prokomentarisati.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #712 poslato: Decembar 06, 2013, 01:52 »
   očevi često kroz svoje sinove pokušavaju da izguraju ono što nisu uspeli u svoje vreme  :no:
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #713 poslato: Decembar 06, 2013, 02:43 »
Nego danas idemo kao svinje 29.11. ....nek nam Bog pomogne.....

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #714 poslato: Decembar 06, 2013, 03:28 »
Pa nisu odleteli za Miami  ;)
Ocekujem tvrdu utakmicu i jos jedan tesan poraz, ali opet mozda se danas vrati nesto iz prethodnih poraza. Mada bilo je nedostatka srece, ali vecim delom nedostatka odlucnosti i hraborsti.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #715 poslato: Decembar 06, 2013, 03:52 »
slazem se sa djordjem,ocekujem neizvesnu utakmicu i verovatan poraz.sanse za pobedu su realno minimalne...

inace stvarno ne vidim potrebe sada da od ove gluposti(slazem se da je glupost) ali i te kako simpaticna,se pravi ne znam kakva frka,iskompleksirani otac,spominjati oduzimanje deteta i sl gluposti.ovo je kao sto rekoh simpaticna glupost,ni manje ni vise...

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #716 poslato: Decembar 06, 2013, 04:10 »
Stvarno simpatično, dete od 5 godina pokazuje srednjak.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #717 poslato: Decembar 06, 2013, 04:24 »
ima ovaj mali bar 7-8god...  ;)

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #718 poslato: Decembar 06, 2013, 04:31 »
Dobro, velika suštinska razlika. :yes:
« Poslednja izmena: Decembar 06, 2013, 04:31 Dimitrije BP »

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #719 poslato: Decembar 06, 2013, 10:19 »
Nikad gori PAO... i opet, njesra. Nema veze, uvek je tu sledeća sezona.