Autor Tema: KK Crvena zvezda 2013/2014  (Pročitano 309880 puta)

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2013/2014
« Odgovor #720 poslato: Decembar 06, 2013, 10:27 »
Opet smo bili 5-6 poena daleko..šteta...ima ovaj tim potencijal ali ne s ovim trenerom..sreća nova godina je blizu..... :kafa:

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #721 poslato: Decembar 06, 2013, 11:31 »
radonjic izgubio utakmicu.popizdeo sam.prvo ne ubacuje jaku u drugom poluvremenu ni sekundu,u cetvrtoj cetvrtini fakticki nikog ne menja,uz sve to silba ne vadi ni minut,covek je preumoran,uz to vise puta je gresio u odbrani,i poklanjao proivniku poene,a nije pokidao u odbrani,da da 25p,pa da ga trpis toliko i da ne mozes na 3-4min da ga izvedes iz igre,jer ces odmah pasti.samim tim iz njegovog umora proizilaze i neke greske.cak i kada je lazic ispao nije ubacio ni dzenkinsa ni jaku,nego igra i sa silbom i simonovicem.pri tom simonovic iako solidno igra u odbrani,danas je u napadu bio neprimetan,nije imao ni otvorenih suteva i sl.apsolutno trenerov poraz...previse egal zavrsnica sa porazima,previse da bi bilo slucajno.

steta,ali dobro solidno smo odigrali u el-u,ako dobijemo bar jednu do kraja bicu sasvim zadovoljan za prvu sezonu u el...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Pablo Escobar

• Mlađi član
  • **
  • Ugled: +0/-0
  • Que pasa cabron?
    • Pogledaj profil
« Odgovor #722 poslato: Decembar 07, 2013, 02:08 »
Ja neznam za vas, ali odsada svaki "zeleni" grk kojeg cu sresti ce dobiti zestoke batine zbog ovog transparenta. Nema milosti! FUCK PANA! Majku vam zelenu pedersku! Jadni Zeljko, sad vidis sa kojim govnima si imao posla. SMRT PANATINAIKOSU!!! PIZDURINE ZESCE!!!
Dr. J played in ABA league.
www.abaliga.com

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #723 poslato: Decembar 07, 2013, 07:55 »
Ajde bre, šta se živciraš? Sve je to deo navijačkog "folklora". Baš kao što su Delije čitavu nedelju učili pesmu koju su dobili od Gate 7 i onda je onako radosno pevali pola sata  u prvoj utakmici.

Prvo mi njima, a onda oni nama. Nači, nerešeno.    :balloon:

Ono zbog čega treba žaliti je da nismo mogli da ih dobijemo dok su u ovako raspadnutom stanju. A nije da nam se nisu nudili.   :udaraozid:

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #724 poslato: Decembar 07, 2013, 11:34 »
jeR ove transparente?!  :zbunjen: ;)

« Poslednja izmena: Decembar 07, 2013, 11:36 Saga Norén »
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #725 poslato: Decembar 07, 2013, 11:41 »

:smeh4: :smeh4: :smeh4: :smeh4:
što se tiče ovog malog, doista jest neodgovorno od starije osobe s kojom je bio (roditelja ili koga već)...

no, još neodgovornije i ružnije je bilo vidjet onaj nedavni grobarski cirkus sa Mišom Tumbasom, kad se skinuo gol na sred Pionira, u poluvremenu euroligaške utakmice, na što ga je poticala cijela dvorana...ili bar veći dio...
tako se sprdat sa čovjekom koji to ne shvaća, je zbilja ružno i tužno...bar meni... :zbunjen:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #726 poslato: Decembar 07, 2013, 11:54 »
Čekaj, šta to Miša Tumbas "ne shvaća"? Pa, lik je statistčki presek navijača jsd - utvrdjeno najsavremenijim merilima i aparatima. Kao i IQ testovima.

METLIKAAAA!

Reći ću samo, blago klubu koji ima vodju navijača kao što je Miša Tumbas, legenda juga još iz vremena Pančevca, Belgije, i uopšte...

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #727 poslato: Decembar 07, 2013, 11:59 »
slazem se sa djordjem,ocekujem neizvesnu utakmicu i verovatan poraz.sanse za pobedu su realno minimalne...

inace stvarno ne vidim potrebe sada da od ove gluposti(slazem se da je glupost) ali i te kako simpaticna,se pravi ne znam kakva frka,iskompleksirani otac,spominjati oduzimanje deteta i sl gluposti.ovo je kao sto rekoh simpaticna glupost,ni manje ni vise...
Jako je simpaticno kad detetu okacis ovakav kais. Verovatno ga je klinac sam birao, roditelji nemaju veze sa tim.
A jos bi bilo simpaticnije da ga je neko video sta radi pa da mu je opalio par samara, ili da su zeleni ispresavijali ovog sto je slikao pred detetom. Bile bi to jako simpaticne traume.
« Poslednja izmena: Decembar 07, 2013, 12:00 djemba djemba »
Oprem dobro

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #728 poslato: Decembar 07, 2013, 01:33 »
zvezda je juce igrala u el,izgubila,ispala iz daljeg takmicenja u el,a vi komentarisete neke sporedne stvari.pri tom nista bili i ne znate situaciju i onda komentarisete a sta da se neko nasao i sl...valjda taj roditelj bolje zna da proceni na licu mesta situaciju nego mi na osnovu jedne slike.i mozemo samo da logicno pretpostavimo da ne bi ugrozio svoje dete.sve drugo je naklapanje i sbbkbb... kais-pa valjda je jasno da mu je otac navijac,pa ne znam sta je cudno...
tako da sam na tu temu zavrsio...

koci, bio je taj transparent,pa je bio neki kosovo je albanija,i nesto otprilike veceras gledate zelenu bajku,ciganske picke jebemo vam majku... totalno nebitno, i meni apsolutno nezanimljivo...

steta velika za poraz.ispali smo tako sto smo u 5 utakmica imali egali na kraju odigrali los finis i izgubili.juce izgubimo 6 razlike,sto je ujedno i najvece vodjstvo panatenaikosa.dobro za prvu sezonu igranja el je dobro,pokazali smo kvalitet i snagu,ali moglo je i bolje.za sledecu godinu moramo da obezbedimo ucesce u el,a letvica se dize,vise nije dovoljno ucestvovati,treba se plasirati u top 16...
« Poslednja izmena: Decembar 07, 2013, 01:37 NenadBG »

Van mreže djemba djemba

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-1
    • Pogledaj profil
« Odgovor #729 poslato: Decembar 07, 2013, 02:04 »
Sto onda na dan kad Zvezda igra utakmicu sezone u EL stavljas sporednu stvar na temu  :zbunjen:
Naravno da cu komentarisati ono sto me zanima, a i nisam ja stavio tu sliku. Ono sto me ne zanima, a to su Zvezdini rezultati u Evropi, ni nekomentarisem.

Roditelj, da je pametan, ne bi ni vodio dete tamo, vec ako je hteo da bude mangup, sam bi se slikao.
I stvarno je izuzetno tesko pretpostaviti, i samim tim nikako ne spada u domen sbbkbb, da se oko PAOvog butika nalaze i njegovi navijaci.

U svakom slucaju, potpuno sam ozbiljan kad kazem da bi socijalna sluzba, u najmanju ruku, trebala da obavi ozbiljan razgovor sa roditeljima.
Oprem dobro

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #730 poslato: Decembar 07, 2013, 02:28 »

Је л' Блажић тактички није улазио у игру у другом полувремену или се не дај Боже повредио?

Izgleda takticki kao servis Zeljka Tanaskovica pre 20 godina

:smeh4: :smeh4: :smeh4: :smeh4: :clap:

Van mreže Bajro Župić

• ex Žilijen
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
  • I to je to. Mi i Oni. Jedno brdo, dva univerzuma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #731 poslato: Decembar 07, 2013, 02:50 »
Sto onda na dan kad Zvezda igra utakmicu sezone u EL stavljas sporednu stvar na temu  :zbunjen:
Naravno da cu komentarisati ono sto me zanima, a i nisam ja stavio tu sliku. Ono sto me ne zanima, a to su Zvezdini rezultati u Evropi, ni nekomentarisem.

Roditelj, da je pametan, ne bi ni vodio dete tamo, vec ako je hteo da bude mangup, sam bi se slikao.
I stvarno je izuzetno tesko pretpostaviti, i samim tim nikako ne spada u domen sbbkbb, da se oko PAOvog butika nalaze i njegovi navijaci.

U svakom slucaju, potpuno sam ozbiljan kad kazem da bi socijalna sluzba, u najmanju ruku, trebala da obavi ozbiljan razgovor sa roditeljima.

Pa naravno...one godine kad smo poslednji put igrali u Pireju i kad su ciganjikosi istakli transparent :"Grobarske majke su kurve sa štajge" , to je prokomentarisano kao simpatično, interesantno i nevino...a kad mečka zakuca na njihova vrata onda je to fašizam i nacionalizam sa predumišljajem...kakvo licemerje...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #732 poslato: Decembar 08, 2013, 10:17 »
sa kkcz foruma...

Citat: djura.net
evo me iz atine i OAKE, bilo je ludo iskustvo sve sto se desavalo ovih dana... "proboj" do marusija i arene kroz nekoliko prstenova obezbedjenja koje je imalo striktni nalog da svakog ko ne govori grcki momentalno sprovede u najblizu policijsku stanicu. na kraju je nas osmoro smesteno u VIP lozu gde su nam zabranili da bilo sta komuniciramo ili navijamo jer nisu bili u stanju da nam garantuju bezbednost.
utisak mi je da grci nemaju pojima da organizuju ovakve tekme (cudno zvuci,znam) jer sam oko hale i u hali video svega mozda 10-15 policajaca sa stitovima i opremom...
bio je taj transparent ciganske pi.ke je.emo vam majku (veceras gledate zelenu bajku) i kosovo je albanija, ali je oko ovog drugog izbila medjusobna tuca PAO navijaca i transparent je sklonjen.

inace je osecaj koji govori o slavi PAOa dok se ide kroz OAKU vrlo jak, na sve strane su zastave i bilbordi koji podsecaju na tridesetak titula prvaka grcke, otprilike toliko i grckih kupova, kao i podsecanja na igrace i trenere koji su podigli pehare EL, bodiroge, alvertisa, dijamantidisa, zeljka obradovica...

navijanje nista posebno, ali publika definitivno prepoznaje momente kad timu treba pruziti podrsku, rekli bi kosarkaski pismena publika, ali se zaista videlo da su strepeli do samog kraja, uopste nisu bili bahati kako sam mozda ocekivao...

kako god, zaista zanimljivo iskustvo i put gde smo u povratku u podnozju olimpa razvili nasu cigansku zastavu i zamolili zevsa i ostale koji su za to zaduzeni da nas malo poguraju u buducim neizvesnim zavrsnicama, a sudeci po mrdjinom pogotku izgleda da ima efekta :)

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #733 poslato: Decembar 09, 2013, 10:04 »
   moj prijatelj daba je takođe bio u Atini i kaže da nikad nije bio na gorem gostovanju što se tiče domaće publike i neprijateljskog okruženja a prošao je čovek sva moguća gostovanja i dobro zna kakao da se ponaša i u Širokom i u Zadru a bogami i u Atini i zato je ono sa onim klincem loš potez roditelja sigruno i zaslužuje da se osudi.što se same utakmice tiče izgubili smo zbog neiskustva što i ne čudi ovakve utakmice se ne dobijaju bez neke teške ludosti u vidu par vezanih trojki i sličnoČitam da mnogi prozivaju radonjića za ovaj poraz i još par ali bi ih podestio od koga je to radonjić izgubio na loptu-dve od Makbija i PAO evropskih velikana a ne od Šolnoka i Krke te kritike ne stoje pošto znam odlično koliko i kako se radi na treningu što je garant i dobrih rezultata i oni će doći sigurno.Zagovornici čestih promena su nadam se ipak daleko od Zvezde u ovom trenutku koliko god se trifini trudili da naruće i nagrde najbolje izdanje Zvezde u zadnjih 15 godina
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #734 poslato: Decembar 09, 2013, 10:34 »
Pjer, još uvek mi duguješ odgovor(e) u vezi sa "Trifinim", ovim, onim...

Dakle, KOJI su to "Trifini" koji rovare u klubu, i to još Geniju Čovketu iza leđa? Nešto mi je malo nemoguće da ih Genije nije do sada snimio, ako mu već rade o glavi?

Dodajem još jedno pitanje. Stvarno me zanima, da li je po tebi Radonja bolji trener od Trife?