Autor Tema: KK Crvena zvezda 2013/2014  (Pročitano 309319 puta)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2013/2014
« Odgovor #735 poslato: Decembar 09, 2013, 11:16 »
pero,ja sam jedan od od onih koji smatraju da je radonjic kriv za ovaj poraz.naravno nikada ne mozes siguran da budes da bi dobili sve i da je on uradio sve sto je do njega.ali opet nikako nisam ni za kakva teranja,daleko od toga.
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #736 poslato: Decembar 09, 2013, 12:15 »
pero,ja sam jedan od od onih koji smatraju da je radonjic kriv za ovaj poraz.naravno nikada ne mozes siguran da budes da bi dobili sve i da je on uradio sve sto je do njega.ali opet nikako nisam ni za kakva teranja,daleko od toga.
kad se izgubi utakmica naravno da je kriv i trener to je valjda normalno ali stalno nametanje priče kako je ovaj tim Zvezde toliko moćan da bi samo da ima drugog trenera dobili i PAO i Makbi i Lokomotivu je ipak malo više od navijčke kritike, tu se ozbiljno udara na ozbiljan rad u klubu i ponovo pokupava ona već poznata priča da trajemo prvih mesec-dva onda slede smene,ostavke i bežanija igračaAko do sad nismo ništa naučili iz svega toga onda jebiga džaba smo krečili
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Bajro Župić

• ex Žilijen
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
  • I to je to. Mi i Oni. Jedno brdo, dva univerzuma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #737 poslato: Decembar 09, 2013, 01:10 »
kad se izgubi utakmica naravno da je kriv i trener to je valjda normalno ali stalno nametanje priče kako je ovaj tim Zvezde toliko moćan da bi samo da ima drugog trenera dobili i PAO i Makbi i Lokomotivu je ipak malo više od navijčke kritike, tu se ozbiljno udara na ozbiljan rad u klubu i ponovo pokupava ona već poznata priča da trajemo prvih mesec-dva onda slede smene,ostavke i bežanija igračaAko do sad nismo ništa naučili iz svega toga onda jebiga džaba smo krečili

Destabilizuju vam klub, očigledno... Opet taj Dule,Toša,Tole,Bjeka,Zeka...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #738 poslato: Decembar 09, 2013, 01:12 »

to je sitna boranija u osdnosu na naše štetočine koje prvo mora da počistimo kao što je to uradio danilović u KKPartizan pa ad Vujošević može da radi bez smaranja i prozivanja, njega ni na konferenciji za štampu ne sme niko da pita kako je izgubio dobijeni meč evo taj sinoć u Solnoku

Van mreže Deneb

• Starosedelac
  • Ugled: +27/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #739 poslato: Decembar 09, 2013, 08:42 »
 vidim Lesi se vratio kuci  :P

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #740 poslato: Decembar 09, 2013, 08:44 »
A Lesi je?

Van mreže Bajro Župić

• ex Žilijen
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
  • I to je to. Mi i Oni. Jedno brdo, dva univerzuma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #741 poslato: Decembar 09, 2013, 10:19 »

to je sitna boranija u osdnosu na naše štetočine koje prvo mora da počistimo kao što je to uradio danilović u KKPartizan pa ad Vujošević može da radi bez smaranja i prozivanja, njega ni na konferenciji za štampu ne sme niko da pita kako je izgubio dobijeni meč evo taj sinoć u Solnoku

Duletu i nema šta da se prigovori...realno ima četiri igrača koja igraju i kad dvojici nije dan onda dolazi do problema...kolko para tolko i muzike,uvek bilo...
Inače malo mi je Sci - fi priča da Ćoravi ima opoziciju al eto me za koju nedelju u Bg pa ćeš natenane uz ceđenu narandžu to potanko da mi objasniš...

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #742 poslato: Decembar 10, 2013, 04:01 »
Šta je sa Halom sportova u NBG? Zašto se tamo ne igraju utakmice kada je Pionir zauzet?

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #743 poslato: Decembar 10, 2013, 08:40 »
Šta je sa Halom sportova u NBG? Zašto se tamo ne igraju utakmice kada je Pionir zauzet?
hala je tu gde je i bila ali mora da se plati termin a u Železniku je džaba Sinoć rutinska pobeda uz igru Cveleta i našeg Duleta koji je prilično ojačao u odnosu na prošlu godinu 

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #744 poslato: Decembar 10, 2013, 10:47 »
dule je bio odlican juce.istina da je promasio jedan zicer i jedan sut sa poludistance,i dao samo 2p za 9min igre,ali me je odusevio odbranom.nas centar koji timsku odbranu ubedljivo najbolje igra,dobro brani pik,dobro isprati igraca koga preuzme,na pravi nacin zatvara rupe u odbrani.bas me je to odusevilo...u napadu je imao ta tri suta,jedan dao,mogao je bar jos jedan,ali nema veze.

inace posle -16 zadar je cak i poceo,ali smo u zadnjoj ctvrtini ponovo stisli i odvojili se na 10razlike.rutinska pobeda,ali mene uzasno zivcira sto ne znamo da lagano privedemo kraju utakmice koje vodimo sa 15+(i to porectkom druge cetvrtine) ,da dignemo jos malo na 20ak i da lagano odrzavamo 10-20razlike.to me svaki put iznervira...

sinoc puna hala u zelezniku(ono je bas premalo,mogu da zamislim kakvi su bili uslovi u onoj utakmici finala plej ofa protiv jovanovicevog partizana).inace sam tamo prvi put bio,do sada nisam nikada isao...drug ajkula na samoj sredini odmah uz teren, na novinarskom mestu...
pero jesi bio na utakmici_
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #745 poslato: Decembar 10, 2013, 12:20 »
dule je bio odlican juce.istina da je promasio jedan zicer i jedan sut sa poludistance,i dao samo 2p za 9min igre,ali me je odusevio odbranom.nas centar koji timsku odbranu ubedljivo najbolje igra,dobro brani pik,dobro isprati igraca koga preuzme,na pravi nacin zatvara rupe u odbrani.bas me je to odusevilo...u napadu je imao ta tri suta,jedan dao,mogao je bar jos jedan,ali nema veze.

inace posle -16 zadar je cak i poceo,ali smo u zadnjoj ctvrtini ponovo stisli i odvojili se na 10razlike.rutinska pobeda,ali mene uzasno zivcira sto ne znamo da lagano privedemo kraju utakmice koje vodimo sa 15+(i to porectkom druge cetvrtine) ,da dignemo jos malo na 20ak i da lagano odrzavamo 10-20razlike.to me svaki put iznervira...

sinoc puna hala u zelezniku(ono je bas premalo,mogu da zamislim kakvi su bili uslovi u onoj utakmici finala plej ofa protiv jovanovicevog partizana).inace sam tamo prvi put bio,do sada nisam nikada isao...drug ajkula na samoj sredini odmah uz teren, na novinarskom mestu...
pero jesi bio na utakmici_
nisam bio imao nekih obaveza pa nisam mogao da stignem ali gledao snimak na Areni, Dule se odličnokreće u odbrani a to je najbitnije jer nam ne treba još jedan centar koji ispada u odbrani, u napadu će se to polako popraviti pre svega u građenju za poziciju za šta teba i malo mase ali pre svega iskustva i poverenja ekipe koja će igrati preko njega, očekujem konačno da potpiše jer uz Luku;Tejića i Rebića to bi trebalo da bude osnova našeg kluba ali mora da se istrpe i forsiraju 

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #746 poslato: Decembar 11, 2013, 11:41 »

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #747 poslato: Decembar 11, 2013, 11:45 »
http://www.redstarbelgrade.info/rsb/fotografija-dana/5733-foto-dana-nesvakidasnja-podrska-za-luku-mitrovica.html

Ovo je moj drug pravio  :yes: Imam i ja jednu ;)
ja je još nisam pruzeo ali je naručena kao i još dve nešto drugačije Šuška se da će nas pojačati Milko

Van mreže djordje

• Starosedelac
  • Ugled: +47/-24
    • Pogledaj profil
« Odgovor #748 poslato: Decembar 11, 2013, 11:57 »
Napravio je prvo za Jaku, ali kako se Luka povredio prvo je stampao ovu. Znam da mu je Daba obecao da ce ga uvesti i upoznati sa Blazicem kako bi mu poklonio jednu.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #749 poslato: Decembar 11, 2013, 12:25 »
Pohvalno. Lep gest koji će malom mnogo značiti.

Na žalost masa igrača sa ogromnim talentom je zbog povrede izgubila karijeru i potencijal...Aleksandrov, Jovan Koprivica, Raičević, Milošević...
Verujem da sa Lukom neće biti tako
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.