Autor Tema: KK Crvena zvezda 2013/2014  (Pročitano 309906 puta)

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2013/2014
« Odgovor #855 poslato: Decembar 31, 2013, 10:25 »
deje vec nema vec mesec dana.pera je vec odlazio sa foruma, otisao ajkula,i mnogi drugi zvezdasi...djordje jako retko i pise,koci nije zvezdas,batali te fore.sve u svemu ovo je pretezno grobarski forum, a ovakvim spinovanjem,kao sto sam rekao, samo moze jos manje da bude zvezdasa...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #856 poslato: Decembar 31, 2013, 10:49 »
  meni je uvek veća inspiracija kad igram na gostujućem terenu, mnogo više inspiracije imam na gorbaskom,hrvatskom ili albanskom forumu nego na RSB na primer
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #857 poslato: Decembar 31, 2013, 11:07 »

pri tom ovakvim ramkensovim ponasanjem i spinovanjem ovaj forum je na odlicnom putu i da ovo malo zvezdasa sto je tu ili ode sa njega,ili da prestanu da pisu na ovim temama,i da se neki koji su dosli sa ekipom sa sport neta,mozda samo drze dpk i sl tema...sve u svemu iako je i do sada forum i te kako bio pretezno grobarski,ovako moze samo da postane iskljucivo grobarski.a onda ce se pricati kako su eto neki zvezdasi otisli posto su ko mala deca i sl...

Čekaj malo, čekaj, ako je ramkenjs toliko moćan da (uz malu pomoć uvaženog  gospodina žilijena) otera NenadBG-a, pjera, ladju, šortija, prekookeanskog gastosa, deju, duleta, djordja, kocija, eskobara (baš vas je malo, nema šta) onda je stvarno sila, sila jača i od Toleta, Željkove ljubavi preka KKP i Tošinog gepeka  :uzbudjen: :uzbudjen: :uzbudjen:

Malo, malo pa Kratkog neko pošalje medju musave.   :rofl:
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Na mreži deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #858 poslato: Decembar 31, 2013, 11:27 »
I tebe ćemo uskoro  :D

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #859 poslato: Decembar 31, 2013, 11:46 »
I tebe ćemo uskoro  :D

Vala da znaš, sanjam ih svako veče...  :pusiga:
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #860 poslato: Decembar 31, 2013, 11:58 »

pri tom ovakvim ramkensovim ponasanjem i spinovanjem ovaj forum je na odlicnom putu i da ovo malo zvezdasa sto je tu ili ode sa njega,ili da prestanu da pisu na ovim temama,i da se neki koji su dosli sa ekipom sa sport neta,mozda samo drze dpk i sl tema...sve u svemu iako je i do sada forum i te kako bio pretezno grobarski,ovako moze samo da postane iskljucivo grobarski.a onda ce se pricati kako su eto neki zvezdasi otisli posto su ko mala deca i sl...

Čekaj malo, čekaj, ako je ramkenjs toliko moćan da (uz malu pomoć uvaženog  gospodina žilijena) otera NenadBG-a, pjera, ladju, šortija, prekookeanskog gastosa, deju, duleta, djordja, kocija, eskobara (baš vas je malo, nema šta) onda je stvarno sila, sila jača i od Toleta, Željkove ljubavi preka KKP i Tošinog gepeka  :uzbudjen: :uzbudjen: :uzbudjen:
mili moj, lijepo što si me svrstao u društvo tih uglednih i cijenjenih persona, ali si se malkice zajebo... ;)
to što ja ne volem debelog, te rado podbodem grobariju na ovom forumu, ne znači ništa više osim da ne volem debelog i volem podjebavat većinu... :D

pusa, Saga...
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #861 poslato: Decembar 31, 2013, 12:16 »
  kad je šorti upao među nas nema razloga da se ti ljutiš što si svrstan u elitu :zbunjen: 

Van mreže shorty

• Starosedelac
  • Ugled: +7/-1
    • Pogledaj profil

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #863 poslato: Decembar 31, 2013, 01:48 »
  kad je šorti upao među nas nema razloga da se ti ljutiš što si svrstan u elitu :zbunjen:
nema ni najmanje ljutnje...između vas i njih, biram vas... ;) jebiga, Bari, TokiJo, treba respektirat i divit se... :cigara: :kolce:

p.s. a da živim u BeGeju (ili bar privremeno boravim ko khade), vjerujem da bi skupa išli na košaricu u Pionir...jedino me košarica zanima, pa bi se trudio gledat i Divu i DV-boyse... :D

p.s.2. dobro, otišao bi i bar jednom na Maru, to sam se davno dogovorio s Duletom... ;)
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Bajro Župić

• ex Žilijen
  • Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
  • I to je to. Mi i Oni. Jedno brdo, dva univerzuma
    • Pogledaj profil
« Odgovor #864 poslato: Decembar 31, 2013, 02:03 »
Kocy, tvoja maska je odavno pala, nema potrebe za patetikom...raskrinko sam te odma,namirišem vas na svetlosnu godinu... :P

Van mreže ramkens

• Starosedelac
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #865 poslato: Decembar 31, 2013, 02:17 »
Kocy, tvoja maska je odavno pala, nema potrebe za patetikom...raskrinko sam te odma,namirišem vas na svetlosnu godinu... :P

Već sam mislio da napišem nešto... ali, bogu hvala, preduhitrio si me.

@Kocy

Od ranije si pročitan, upisano ti je u gene, ne vredi ti da se boriš protiv njih  :'(
« Poslednja izmena: Decembar 31, 2013, 02:18 ramkenjs »

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #866 poslato: Decembar 31, 2013, 02:48 »
pa ajd, relativno ste me mogli skužit ovih godinu dana što pišem ovdje - jesam li ja neki sramežljiv ili bojažljiv tip?!
zar bi mi ikakav problem bio reć da navijam za Zvezdu?!  :zbunjen:
na onom forumu od prvog dana imam avatar White Hill Sport Club-a, što je kod nekih izazvalo veće osude, nego da sam imao Zvezdin...

mislim, doista bi volio da mi neko od vas "što vrsno čitate između redaka" objasni što me doista priječi da to priznam?!  :smeh1: :smeh3: :cigara: ;)

Van mreže Blefer

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #867 poslato: Decembar 31, 2013, 03:00 »
 to su braća čvorovići oni vide neprijatelja i gde ga nema

Van mreže srdjan dimitric

• Starosedelac
  • Ugled: +6/-3
    • Pogledaj profil
« Odgovor #868 poslato: Decembar 31, 2013, 03:08 »
ima nas cvorovica da razjebemo tu bandu  :cigara:

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #869 poslato: Decembar 31, 2013, 03:09 »
ma dobro, nek vide...nemam ništa protiv... :D