Autor Tema: KK Crvena zvezda 2013/2014  (Pročitano 309908 puta)

Na mreži Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
Odg: KK Crvena zvezda 2013/2014
« Odgovor #1170 poslato: Mart 26, 2014, 08:44 »
Ne znaš ko je gori.

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1171 poslato: Mart 26, 2014, 09:25 »
Najgori je reditelj prenosa, pa onda redom.... :yawn:
John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1172 poslato: Mart 26, 2014, 09:41 »
Đenka oooooooo, Đenka oooooo... :clap: :basket1: :kolce:
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže ladja

• Starosedelac
  • Ugled: +108/-96
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1173 poslato: Mart 26, 2014, 10:52 »
Nažalost nisam gledao bio sam na putu.... :'(

Gledam sad slike i video isečke jel moguće da je Arena tako bila puna pa bukvalno nema gde igla da padne! 24 000 ljudi!

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1174 poslato: Mart 26, 2014, 11:05 »
Svaka čast na pobedi!

Ovo možda treba u Ko se ljuti, ali nadam se da nećete zameriti. Čovićeve metode.  :D

https://www.facebook.com/photo.php?v=674121022661728
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1175 poslato: Mart 26, 2014, 11:11 »
Ajde nema potrebe za ljubomorom..vidi se da je Arena bila puna ko čep...a nisu mogli da ubace 2000 žetona.... :D

Van mreže dejo94

• Starosedelac
  • Ugled: +60/-36
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1176 poslato: Mart 27, 2014, 12:07 »
Deset godina života sam večeras izgubio, ali hvala ovom čovjeku k'o bratu rođenom. Vrijeme mu je bilo da i on nešto uradi, pošto od derbija ja bio u kanalu..

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1177 poslato: Mart 27, 2014, 01:44 »
Svaka čast na pobedi!

Ovo možda treba u Ko se ljuti, ali nadam se da nećete zameriti. Čovićeve metode.  :D

https://www.facebook.com/photo.php?v=674121022661728

:smeh1:
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1178 poslato: Mart 27, 2014, 09:11 »
  Više na borbu i sreću nego na znanje ali uspeh je postignut i zato sve čestitke igračima i stručnom štabu :aplauz:  Dvorana je bila stvarno puna u delu gde sam ja bio sektor 210 nije moglo da se prođe stepenicama do izlaza jer su i one bile popunjene, tačan broj ne znam niti me zanima ali smo pokazali da možemo da napunimo i tu Arenu a verujem da bi za utakmicu protiv Uniksa napunili i Marakanu.Previše smo ekipu podredili Rašku Katiću to sam  već ranije primetio ali ono sinoć je bilo stvarno previše :zbunjen:
« Poslednja izmena: Mart 27, 2014, 10:09 Blefer »
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Na mreži deda

• Starosedelac
  • Ugled: +50/-4
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1179 poslato: Mart 27, 2014, 09:36 »
Čestitke!

Van mreže Laki

• Globalni moderator
  • Starosedelac
  • Ugled: +54/-10
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1180 poslato: Mart 27, 2014, 09:37 »
Sreca nevidjenih razmera 3,9 sekundi do kraja regularnog dela.

John Pilger je sedamdesetih pravio dokumentarac o disidentima u Čehoslovačkoj. Jedan od njih mu je tad rekao kako zapad ima mnoge prednosti u odnosu na istok, ali u jednoj stvari istok ima prednost. Pilger ga pita,a koja je to? Odgovor - Kad nas mediji lažu, mi znamo da nas lažu.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1181 poslato: Mart 27, 2014, 11:15 »
kako ruzna utakmica i jako losa igra zvezde.ocigledno ne znamo da se borimo sa bremenom favorita u izuzetno bitnim mecevima. obe utakmice sa budiveljnikom smo jako lose odigrali,a prosli,sto je samo jedan od dokaza da smo realno bolji od njih. iako to bas i nismo dokazali na terenu(tj prosli smo u produzetku,na terenu smo bili bolji za mrvicu,uz dosta srece). u sustini oni su solidna,izuzetno iskusna ekipa. na pocetku utakmice su se bili pogubili zbog atmosfere i pritiska tribina.bar 5 min nisu mogli da dodju sebi,ali mi umesto tu da napravimo 10ak poena razlike odmah i da im stavimo do znanja gde su dosli i da nemaju sanse,mi smo isto bili ocajni. oni su se naravno onda stabilizovali,a iako su se celu utakmicu nudili da ih prelomimo,mi uz ovako losu igru to nismo mogli da uradimo do produzetka. da smo na pravi nacin poceli mec,oni bi se pogubili,i mi bi lagano mogli da mec privedemo kraju. ovako nismo iskoristili pre svega taj pocetak da se odvojimo,a onda smo propustali i kasnije sanse. ali mnogo je teze kada tako iskusnu ekipu,sa sigurno solidnim evropskim igracima pustis da se koliko toliko razigra(nisu ni oni bili nesto razigrani,ali mi smo bili ocajni),i da stekne samopouzdanje i veru da mogu da dobiju.

promaseno je mnogo zicera,otvorenih suteva, kontri. nismo mogli da ubacimo sut nikako. bas losa igra,na silu, sto rece moj ortak kao na basketu,pa ko izdrzi vise batina. to je otprilike prikaz utakmice. osim dzenkinsa niko nije odigrao dobro.jaka,radenovic i bobi po meni solidni i to je to. cak i dzenkins do pred kraj utakmice nije vola mogao da ubode. tek fakticki kada smo otisli u produzetak i kada mu je ocigledno pao kamen sa srca covek je pogodio sve zivo, tada je odigrao neverovatno. ostali svi tesko podbacili,pre svega katic i nelson,pa i tadija(mada ona jedna trojka koju je dao je bila jako bitna,cini mi se za izjednacenje).
da ne pricam da i kod radonjica se vidi blokada cesto u velikim utakmicama. da ne kazem sto je previse mu igrao rasko koji je igrao jako lose, i mnogi napadi su gurani na njega,iako je ocajno igrao.a da ne kazem sto je bobi bolje igrao,a opet nije smeo iole da ga pusti.istina da bobi ne moze da drzi lavrinovica,ali pusti ga kada rasku ne ide. kada je bobi cuvao lavrinovica(jedno minut-dva) i ovaj dao jednu trojku,odmah je izveo bobija,kao da preko raska nije dao ni jedan poen. kada je trebalo odigrati neki napad kada je na kraju bilo tvrdo napadi su bili bezidejni,bez ikakvog pokusaja,kretnje i sl, istina to ide rekao bih i vise na dusu igraca koji su se oduzeli,ali rekao bih da ima i do radonjica.takodje neverovatno kako ne zna da na pravi nacin iskoristi dominantnog centra kao bobi i u napadu pre svega,ali i u odbrani...
kao sto rekoh igraci su se bas usrali,niko nije imao hrabrosti da sutne,da preuzme na sebe. istina bili su jako borbeni, dobru odbranu smo igrali,ali moras i u napadu da das neke poene,a to je vec islo malo teze...

sto se tice ulaska evo saopstenja
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=03&dd=27&nav_id=829135

i ovo je sigurno tacno,ja sam imao godisnju pa su moju kucali,ali svi oko mene sa kartama,njih nisu kucali,nego su cepali.kao sto rece pera arena je bila prepuna,i na stepenicama su ljudi stajali,i u svim sektorima, nije imala gde igla da padne,na ulazima na tribinu bila isto guzva,tj ljudi su jedva prolazili.da je deo gde su delije bile standardno bio bez stolica. da li je to 21 ili 24 hiljade to vec ne mogu da procenim. i istina je da sam se juce zezao sa drugovima posle utakmice,da ce u obracunu nas i partizana na kraju ispasti da arena ima kapacitet bar 30.000. naravno da je to zezanje, ali tesko je i proveriti istinitost ovih tvrdnji. ono sto znam da je ova cifra verodostojna taman koliko i ona partizanova od 22 i nesto hiljade ljudi.

grobari su odmah brze bolje potrcali da se bave nekim stvarima koje ih se ne ticu,pa je ovaj klip na fejsu izasao na nekoj grobarskoj stranici,dal jf ili nesto sl jebem li ga...ono sto znam da bar kod karte moze jednom da se kuca,i da bi se neko laziranje napravilo,morali su da odstampaju vise karta nego sto je prodano i sto su pustili u prodaju.i onda da daju te karte ovim redarima na ulazu,koji bi tih hiljadu-dve-tri karta naknadno provukli,ali znaci svaku samo jednom,jer ne mogu istu kartu vise puta da provlace.previse je to logistike i organizacije,da bih pomislio da se neko tim bavio.nemoguce nije,ali isto vazi i za partizan,i za bilo koji drugi dogadjaj...
« Poslednja izmena: Mart 27, 2014, 11:36 NenadBG »
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Blefer

• Starosedelac
  • Ugled: +104/-109
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1182 poslato: Mart 27, 2014, 12:02 »
  mene uopšte nije briga da li nas je bilo 24 ili 22 ili 10 hiljada.Bili smo u Areni pružili podršku u jednoj velikoj borbi koju smo uz konačno dobru dozu sreće dobili ali košarka je ne zboravite takav sport, često se reši nekom ludošću u zadnjim sekundama ovog puta sreća je nas poslužila ali imali smo i loše sreće kad se Nelson okliznuo protiv MakabijaOdbranu smo igrali za medalju ali napad škripi pogotovo kad protivnik ima jakog centra kao što je sinoć bio slučajZa sad je sezona odlična samo neka tako i potraje još jedno dve meseca :palac:
Ћацо СрБиНе скини нам се с grbine

Van mreže ladja

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1183 poslato: Mart 27, 2014, 01:25 »
Noćas sam odgledao snimak....na b92...strašna je atmosfera bila..samo nije mi jasno iz kog su ugla ovi sa b92 snimali?Još to video nisam...smešno i bezveze....

Evo i koliko smo "zaradili"..... :cigara:

http://mondo.rs/a676516/Sport/Kosarka/Zaradili-smo-54.144-evra-bilo-je-24.232-ljudi.html

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #1184 poslato: Mart 28, 2014, 12:35 »
kao sto smo rekli bilo je vise nego prepuno...

:aplauz: :aplauz: :aplauz:
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...