Ako i jsd i cz dobiju polufinalne mečeve, voleo bih da poverujem da bismo onda gledali jedno
prelepo finale. "Prelepo" u smislu atmosfere i navijača. Ne bi više bilo onog zlobnog elektriciteta jer bi oba tima, u tom slučaju, već obebedili plasman u EL, što je, čini mi se, najvažnije u celoj ABA priči. U finalu bismo onda imali priliku da pozdravimo OBA beogradska tima - EVROLIGAŠA! Razlog da i jedni i drugi navijači budu ponosni na svoje ljubimce i da
zajedno proslavimo uspeh beogradske i srpske klupske košarke. Bez "potkačivanja", bez zlobnih komentara "maga" i "ćokija". Mogli bismo, konačno, da se usredsredimo samo na IGRU i da UŽIVAMO u majstorijama i jednog i drugog tima.
Naravno, treba stići do te, poslednje stepenice. Mislim da je naš put nešto lakši… iako ne treba zaboraviti da ćemo ovo polufinale igrati neposredno nakon silaska u sam pakao zvani Unics! Jsd, s druge strane, će morati mnogo više da se pomuči ne bi li otresli Cedu. Nadam se da će im u tu svrhu sutrašnji meč u Pioniru poslužiti kao idealna priprema.
Pitam se samo, ma kako se to namestilo, da se baš u poslednjem kolu sastaju isti protivnici koji će, nekoliko dana kasnije, igrati polufinalne mečeve!?!
SINKRONICITET, rekao bi naš Bojan, poznatiji kao "Gazda DPK".

[size=78%] [/size]