Uh, bemti. Kud mi se namesti čas sredom od 7:50 do 9:40 po šumadijskom. Danas baš nisam mogao da dam deci neku igračku dok ja gledam na monitoru utakmicu… Već sam to uradio onoliko puta. Neću moći ni slčedeće srede, jerbo imamo "posetu" - dolazi nam Dekan u "posmatranje". Dolazi sam, znači bez Bakane.
Ali, nisam mogao da poverujem kad sam konačno došao "do daha" i pogledao rezultat!!! Pa ja već bio spremio crni flor da sutra nataknem na rever! Sve mislim, ma nema šanse. Daj samo da nas baš ne razbiju na param parčad u Areni. Kad ono medjutim!
Nije mi jasno, KAKO, KAKO? Jebateled, pa taj Unics je izgubio samo DVE utakmice od početka sezone - jednu u EC i jednu u VTB ligi.
Ovaj rezultat i ovaj spektakl su, ujedno, velika opomena čuvenim "delijama" da se dozovu pameti i prestanu da popuju i politikanišu. Njihovo je, odn. trebalo bi da bude, da NAVIJAJU za Zvezdu i KRAJ PRIČE. Kakve Velike subote, kakvi bojkoti ABA lige, kakva sranja bre! Evo vam grobari - naučite bre nešto od njih. KK Partizan je moćna ekipa ponajviše (moje skromno mišljenje) zbog paklene atmosfere i pritiska koji domaći teren i navijanje prave u odnosu na sudije i protivnika.
Ali, ne. Oni će opet bojkotovati finale ABA lige! Treba da igramo, eventualno, protiv jsd za titulu i prekoputa je najjača grobarska ekipa, a sa naše strane niko ne sme da razvije barjak! Da povede navijanje! Da uključi megafon. Ništa od toga nije dopušteno. A, oprostite, KO ne dopušta? Pa, najveći zvezdaši na planeti - The Delije!!!
O, zemljo!
[size=78%]
[/size]
Večeras (ili noćaske, po vašem) čekam reprizu Unicsa na TV.