Očekivano. Pionir grmi, "Uzmi DulO šaku pilule, šaku pilule, šaku pilule". Pre produžetka jsd je imao 25 sl. bacanja, a CZ 12. Super.
Čestitke sjajnim igračima Partizana: pre svih Bogdanu, Pavloviću pa i Lovernju!
Dulo je neprevaziđen: "Džaba vam novci moji sinovci". Obaška to što je njemu duhovni uzor jedan kantautor, nego je ovim ponovo dokazao da njega ne vodi ideja jsd uspeha, već potreba da nadigra CZ. Zato će uvek ostati upisan kao VELIKI trener jsd, ali maleni maleni trener u evropskim razmerama. U CSKA su to ukapirali nakon 60 dana. A i to im je bilo puno. Mogli su odmah mene da pitaju i ja bih im objasnio… "Vi LAŽETE"!
Eto pošto si veliki stručnjak, objasni onda i Obradoviću, Mesini, Geršonu i ostalima da su bili u zabludi kad su Duleta proglasili najbolji trenerom u EL.
Kako da ti kažem, a da te ne zaboli? BILI SU U ZABLUDI! Posebno "Obradović".
Nego, ko je sve tu imao učešća, mislim u glasanju? Mesina, Gerschon i…i… i… i… ? Kakvo je to "glasanje" uopšte bilo? Zvanično? Poluzvanično? Nezvanično?
Uostalom, ko god je gledao dotičnog "Gospodina Vepra" na parketu zna o čemu pišem.
Zmislite, sad, nekog teškog šarplaninca koji pošto poto brani CZ. Zamislite neku budalu koja se kune u Zvezdui… i Metallica!
Zamislite pedagoga, trenera, učitelja časova ljubavi, koji povlači svoju ekipu sa parketa TAČNO DEVET MINUTA!?
Sjajno?
More, JADNO, brale, JADNO.
Da ponovim, VI LAŽETE!