jeste,i svaka joj cast na tome...istu tu budjavu buducnost godinama nismo dobili u pg,i to je cinjenica.ja buducnost nisam omalovazavao,cak sam i napisao
ne mogu reci da mi je zao sto je partizan izgubio,ali u ovom mecu nisam znao za koga da navijam.nisam siguran koliko nam ovo odgovara.ovako se buducnosti otvara da bude u 4,a bojim se ove najave da ce i pg da se kandiduje za domacina.jer u pg-u buducnost moze da osvoji jadransku i da se plasira u el.toga se bojim.inace partizan sa ovim porazom i te kako visi i za to cetvrto mesto.sa druge strane svi timovi koji se bore za prva 4 mesta su pravili dosta kikseva i nisu u og zna kakvoj formi,pa je jako tesko bilo sta prognozirati.ipak mi se cini da je buducnost ovde i najsigurnija,tj da ima najstanilniju formu i da ima zato i najvece sanse za f4.sa druge strane ta ista buducnost je igracki najslabija od svih konkurenata,pa je moguce da ipak izvise...
ja znam kakva je buducnost,dosta puta sam je gledao ove sezone.svaka im cast na uspesima.a zasto je budjava?pa bas zbog ove poslednje recenice,to su vecinom poluigraci,od kojih tesko da ce ko osim malog ivanovica imati dobru karijeru(naravno ivanovic jos treba da se dokazuje i da napreduje,ali potencijal ima,zao mi je sto ove godine kao da ne napreduje na pravi nacin,ne vidim da ima nesto bitniju ulogu nego prosle godine,i da je nesto znacajno napredovao). aleksa popovic daje 30p kao da je jordan,a nije ni za dlaku iznad proseka.fizicki dobar,jak, ok poznaje kosarku,ali klasican fizikalac,bez ikakvog suta.uz to predhodnih je godina buducnost najcesce imala igrace koji su mogli da naprave karijeru(micov,dragicevic,simonovic...) ovo sada je daleko ispod toga.jedino los kvalitet jl i totalna nestabilnost u formi konkurenata ce i ove godine buducnost verovatno odvesti na f4,a u svakom slucaju bice u 5-6 najboljih.
svaka cast buducnosti,sve postize svojim dobrim radom,ali ne volim kada neko igra na ovaj nacin,a pri tom ni nema neki kvalitet,pa ni potencijal.i kazem ovaj tim ne moze da se poredi sa nekima od predhodnih godina...
PS,nego gde si ti beer,nema te jako dugo.kao da spijuniras,cim se nesto napise protiv buducnosti odmah skaces