nisam rekao da je namesteno.jedino sto je sigurno jeste da mu je covek iz uprave partizana to rekao(ako ovo dobijemo sve je gotovo).to mi je najbolji drug,i sigurno me ne bi lagao za ovakve gluposti.
kao sto rekoh ni on nije tvrdio da je lik iz partiazana mislio na namestanje,on je meni samo rekao zabrinuo sam se zbog njegovih reci(posto je ortak naravno zvezdas).a istom logikom mozes da kazes da je mislio da je kula tesko gostovanje,i da ako to partizan pregrmi da su pred titulom(mada nema toliko logike pred dve predstojece utakmice tako reci)...
pazar je vazio za prijateljski klub partizana,ali ja sam i rekao kad su ulazili u ligu da oni zbog svojih gledalaca nece smeti da pustraju partizan.tako da to nisam ni ocekivao.
vezano za namestanje logicno da ga ima sve vise sto se prvenstvo blizi kraju,a u prvom delu sezone,pa i pocetkom drugog dela ga ima dosta manje.pa naravno da nisu sve utakmice namestene.
eto ja sam ortaka pitao za 3 ligu koju sudi,znaci od svih utakmica koje je sudio ove sezone(oko 15 do sada) koliko je bilo namesteno dogovorom dva tima,znaci ne dogovor da te sudija gura i sl,nego bas namesteno.on kaze do sada ni jedna.a objasnjenje mu je zato sto je bio prvi deo sezone,i da namestanja tek predstoje.to je ono u sta je on sigurno upucen...