Autor Tema: Jelen Bunkerliga 2011/12  (Pročitano 168533 puta)

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
  • Ugled: +40/-15
    • Pogledaj profil
Odg: Jelen Bunkerliga 2011/12
« Odgovor #195 poslato: April 05, 2012, 09:46 »
Čekaj, je l' to zvaničan sajt. Ako jeste, debilizam čisti.

Što se tiče Vošinog saopštenja, nasrali 4 pasusa, ništa konkretno napisano. Standard. Čitam izjavu Mojsova i ne verujem kako čovek pokriva svoju nesposobnost i greške. Ono đubre Vulićević, jedno od većih govana u ligi. Uvek on prvi sere sudijama, uvek ima nešto da prigovori. I onda on nešto kenja. Ponašanje gospode kakvo se ne viđa ni u seoskim ligama.

Biće još patnje. :aplauz:

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #196 poslato: April 05, 2012, 09:53 »
Није ово Партизаново баш званично саопштење. То је заправо коментар једног навијача. Али свакако да не приличи Партизану да то качи на сајт.
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
  • Ugled: +61/-256
    • Pogledaj profil
« Odgovor #197 poslato: April 05, 2012, 10:04 »
zvanican sajt fk partizan
http://www.partizan.rs/30842-deja-vu/

nije preneto iz nekog medija,nepotpisan clanak,znaci mozemo lagano reci zvanican stav fk partizana,jer ocigledno iza teksta stoji zvanicni sajt.to je onaj isti sajt na kome nije bio okacen krstajiceva konferencija,koja je bila u svim srpskim medijima.hocu reci debelo je kontrolisano od strane djurica,i sada se pojavljuje ovaj tekst,kao sto rekoh bez potpisa,nije prenet,znaci stav sajta,a sajt je zvanicni.jedina logika je da je rec o stavu kluba...ko ga je pisao,ko je tacno doticni,dal ima neku funkciju,kakvu i sl je nebitno...
A ljubav ka tebi jos jaca je...

I svakim danom sve vise volim te...

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #198 poslato: April 05, 2012, 10:08 »
Који део реченице да је неозбиљно да то стоји на сајту ниси разумео?  :)

А коментар је са форума Партизан.нет.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #199 poslato: April 05, 2012, 10:09 »
Citat
Suspendovan stadion Radničkog, postupak i protiv Partizana

Kragujevčani će naredni meč igrati bez prisustva publike jer su njihovi navijači na nacionalnoj osnovi vređali Roberta Prosinečkog. Zbog sličnog ispada biće kažnjeni i crno-beli

Radnički iz Kragujevca skupo će koštati vređanje trenera Crvene zvezde Roberta Prosinečkog na nacionalnoj osnovi! Disciplinska komisija koja je zasedala u petak odlučila je da suspenduje stadion Đavola i odredi kaznenu meru po kojoj će ovaj klub igrati bez prisustva publike narednu utakmicu.

Takođe, protiv Radničkog je pokrenut i disciplinski postupak jer su karte za tribinu na kojoj su bili smešteni navijači gostujućeg tima bile skuplje nego za ostale sektore.

Postupak je pokrenut i protiv Partizana i Vojvodine, a razlog su incidenti viđeni tokom utakmice. Crno-beli će platiti kaznu zbog skandiranja svojih navijača kojim su gosti vređani na nacionalnoj osnovi, dok će Novosađani morati da odgovaraju zbog pokušaja ulaska njihovih navijača na teren nakon što je postignut prvi gol.

Od oba kluba zatraženi su dopunski izveštaji.

Izvor: Mozzart sport
zanimljive kazne,i to tako razlicite i to u istom kolu za istu stvar...

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #200 poslato: April 05, 2012, 10:11 »
to nije neozbiljno,to je mnogo gore od neozbiljnog.da ne spominjem koliki moras biti debil da sa foruma uzmes ovakav tekst i okacis,bez ikakve ograde i sl. kao sto rekog stav zvanicnog sajta fkp,sto implicira da je i stav kluba.da ne komentarisem dalje...

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #201 poslato: April 05, 2012, 10:12 »
Kakvo vređanje, to je najobičnija sprdnja.

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #202 poslato: April 05, 2012, 10:13 »
Већа је казна за клуб у Србији кад мора да плати него да игра без публике.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #203 poslato: April 05, 2012, 10:24 »
Kakvo vređanje, to je najobičnija sprdnja.
meni je isto pun kurac tih evropskih standarda i idiotski je bilo koga kaznjavati zbog toga,medjutim dvostruki arsini su vise nego jasni.

boki,daj ne zajebavaj...bice kaznjeni verovatno sa strasnih soma ili dve eura...

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #204 poslato: April 05, 2012, 11:45 »
Kakvi dvostruki aršini. To je navijačka sprdnja, a ono u KG je vređanje trenera ekipe.

Al' dobro, zaštićeni smo, pa smo igrali pred praznim tribinama protiv Jagodine.

Van mreže NenadBG

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #205 poslato: April 05, 2012, 11:46 »
cekaj pola madjar pola ustasa je sprdnja,a ono vredjanje?ja tu stvarno ne vidim razliku.osim sto ona pesma navijacka generalizuje pa fakticki tako proziva sve navijace vojvodine,a ovde je vredjanje bilo usmereno na jednog konkretnog coveka...

Van mreže Dimitrije BP

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #206 poslato: April 05, 2012, 11:52 »
Navijačka sprdnja, da. Jedino ako neko ko peva Mrzim Beograd i slično nije jako uvredljiv pa da uzme za zlo. Da su skandirali nešto ogavno Kataiju, to bih onda razumeo. Ili ogavno skandiranje o Dejanu (ubijenom navijaču Voše), kao što je bio slučaj u NS-u.

Partizan je nastupao pred praznim tribinama ovog proleća. Toliko o zaštićenosti.
« Poslednja izmena: April 05, 2012, 11:53 Dimitrije BP »

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #207 poslato: April 05, 2012, 11:57 »
Partizan je nastupao pred praznim tribinama ovog proleća. Toliko o zaštićenosti.

Више пута је играо ове сезоне пред празним трибинама.

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #208 poslato: April 06, 2012, 12:47 »
Kakvo crno vrijedjanje po nacinalnoj osnovi? Sta su im skandirali,srbe na vrbe mozda? Kako mozes Srbe da vrijedjas sa Madjari-ustase?  :smeh4: Ja sam mislio da je vrijedjane po nacionalnoj osnovi kad se Hrvatima pjeva "dajte nam salate,klacemo hrvate" i tako to,a ne ova sprdnja...budibogsnama...
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže KaiserNS

• Mlađi član
  • **
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
« Odgovor #209 poslato: April 06, 2012, 12:58 »
Realno gledano nije bio penal. Bacio se, bilo je kontakta, ali nismo Barselona(pičkice). Svakako može da prođe kao sudijska greška, loša procena, a ne plaćen penal, jer je kontakt očigledno postojao, kao i Mesijev . Imenjače iz BG, ako možeš da kažeš da Čelzijev penal nije postojao, onda ili ne poznaješ pravila fudbala ili ne voliš Čelzi. Meni je jasno da je teško prihvatiti činjenicu da je nekada veliki, pa ajde i najveći jugoslovenski klub sada ništavan, kao i da je srpski narod sklon teorijama zavere i da će svako sranje pre prihvatiti nego objektivno sagledati činjenice, ali molim vas,  gledajte malo svoje dvorište pa onda uzmite sebi za pravo da osporavate ijedan Partizanov penal. Onih Zvezdinih 8, 9 od pre koju sezonu, koji su je i držali u borbi za titulu, su male mace za ove koje pripisujete Toletu.
Nije mi jasno što pravdate tu pesmu koja je uvredljiva i meni kao Grobaru i polu-Mađaru. To što je pola mase retardirano, pa bi pevali i da puše kurac da vođe počnu s pesmom, je druga stvar.
« Poslednja izmena: April 06, 2012, 01:06 KaiserNS »