Autor Tema: HNK Rijeka  (Pročitano 420469 puta)

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
Odg: HNK Rijeka
« Odgovor #435 poslato: Avgust 22, 2014, 11:10 »
E, hebga, ako bi JuEfa još  za ovo kažnjavala, onda dajte da ukinemo sve ove euro/kupove osim Kupa Liliane Ronchetti !

Mislim, kaj tamo ima uvredljivo, provokativno ili, ne daj bože, rasističko? Najobičnije zezanje na temu imena protivničkog kluba. Tu i tamo je čak i duhovito - što je svakako pohvalno za jednu fudbalsku navijačku skupinu  :respect  !  

Imam utisak da ste vi sami (Armanda + ubačeni elementi  :D  )  stvorili ovu lažnu uzbunu oko nečega što uopšte i ne postoji! Čisto da malo skrenete pažnju na sebe - kao, evo, i vi ste (konačno postali) ozbiljna tifo skupina (=grupina)! Kao, evo i vas će možda UEFA kazniti! Kud ćeš veće potvrde da ste i vi neka ozbiljna ekipa!?

HA! Jesam li vas provalija!?

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #436 poslato: Avgust 23, 2014, 08:17 »
rođaci Šumadinci, jasno je da je to vama duhovito, kao što je i nama, al oni birokrati iz uJeFe nemaju nimalo smisla za duhovitosti, vic, kombinatoriku...
ono nešto...naročito, ako "to nešto" dolazi sa Balkana...

postoje dva razloga zbog čega bi nas mogli kaznit, što ne znači ni da hoće:

1. popili smo kaznu upravo uoči ovog meča za onaj prošli kontra Ferenca, kaznu od 25 000 eVra, i to zbog - prevelikog broja publike na tribinama, tj. zakrčenja prolaza...stajalo nešto ljudi i na prolazima, tj. stepenicama na tribinama, a uJeFa ne voli stajače, pa nam opizdili kaznu...
na stranu to što su se kolege forumaši na riječkom topicu potrudili dokazati (i to fotkama) kako se ti prolazi zakrče npr. i kod jedne Borussije Dortmund ili jednog Juventusa, pa ih uJeFa ne kažnjava za to, mi smo ipak mali i Balkančerosi, pa nas rado globe...

2. mi imamo FARE organizaciju - lička ispostava...kojoj je valjda jedini cilj i smisao postojanja, tužakanje uJeFi hrvackih navijača zbog bilo kakvog prijestupa...tako su nas ti prvi prošle sezone tužakali za onaj keltski križ i pokušavali prikazat kao leglo desničarenja...
da stvar bude gora, ličkom ispostavom predsjedava Riječanin, i to još Šumadinac, koji svoje najrađe prokazuje... :no:

eto, zbog tog sam u blagoj bojazni... ;)

"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže VolimPFC

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +53/-42
    • Pogledaj profil
« Odgovor #437 poslato: Avgust 23, 2014, 05:50 »
Nama nije duhovito, naprotiv.  :D

Zato i za ovih 7 godina nije bilo bakljade na JNA na evro-utakmicama. Desilo se par puta da neki pojedinac upali baklju poslije gola, ali onda je srećan ako izbjegne linč ostatka tribine.  :D
Моје јутро, мој дан, моје жеље, мој сан, мој живот, моја ствар, једно име Партизан...

Н.А.                                                            26.11.1918.

Van mreže Zgembo Adislić

• Starosedelac
  • Ugled: +54/-20
    • Pogledaj profil
« Odgovor #438 poslato: Avgust 23, 2014, 06:10 »
nama je UEFA slučajem "Zrinjski" zapaprila pošteno, škartirala nam je iz Evrope možda i najbolji tim u novom milenijumu, i od tada nema zajebancije.

Koga zmija ujede, i guštera se boji.

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #439 poslato: Avgust 28, 2014, 09:05 »
[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=nrnZSLwfzVs[/youtube]

:rock:   :rock:    :rock:

Van mreže Фаул

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +105/-164
    • Pogledaj profil
« Odgovor #440 poslato: Avgust 29, 2014, 01:23 »
Nije ovo za kaznu,cak ni kod UEFA-e.
Zar nisu ljudi čudni? Nikad ne koriste slobode koje imaju ali zahtijevaju one koje nemaju. Ne koriste slobodu misli, traže slobodu govora.

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #441 poslato: Avgust 29, 2014, 03:39 »
Šerifi su prošlost, okrećemo se Sevilli, Standardu i Feyenoordu...

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=uji8zUJkmfc[/youtube]
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #442 poslato: Avgust 29, 2014, 03:49 »
raspored je sljedeći:

18.09. Standard Liege -  HNK Rijeka
02.10. HNK Rijeka - Sevilla FC
23.10. HNK Rijeka - Feyenoord Rotterdam
06.11. Feyenoord Rotterdam - HNK Rijeka
27.11. HNK Rijeka - Standard Liege
11.12. Sevilla FC - HNK Rijeka
« Poslednja izmena: Avgust 29, 2014, 03:50 Saga Norén »

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #443 poslato: Avgust 29, 2014, 07:15 »
pa da malo predstavim suparnike...

http://image.dnevnik.hr/media/images/original/Aug2014/60985388.jpg height=325

Rijeci ponovno atraktivna skupina: Na Kantridu stiže prvak! 

Nogometaši Rijeke igrat će u skupini G UEFA Europa lige zajedno sa braniteljem naslova Sevillom, Feyenoordom iz Rotterdama i Standardom iz Liegea.   
Voljom ždrijeba iz Monte Carla Riječani su opet dobili skupinu s atraktivnim protivnicima. Klub s Kantride je lani po prvi puta u povijesti igrao u skupini EL-a, ali nisu uspjeli proći dalje u konkurenciji Betisa, Lyona i Guimaraesa.
"Tri spektakularne utakmice na Kantridi. Sada je situacija da je tako zbog naših navijača, igrača, stručnog stožera… Uvjeren sam da niti jednom od ovih velikana neće biti lako na Kantridi. To su ogromni klubovi, bogati, iz velikih nogometnih zemalja ali jedva čekamo uhvatiti se u koštac s njima", kazao je za službenu stranicu Rijeke zamjenik sportskog direktora Ivan Mance.

Sevilla je prošlogodišnji prvak Sevilla je prošle sezone slavila u najmasovnijem europskom kupu osvojivši po treći put Europsku ligu nakon 2006. i 2007. godine. Andalužane i dalje vodi Unai Emery, no u odnosu na prošlu sezonu momčad je bitnije izmijenjena. Sanchez Pizjuan su napustili naš Ivan Rakitić (Barcelona), Alberto Moreno (Liverpool), Federico Fazio (Tottenham), Alberto Botia (Olympiakos), Diego Perotti (Genoa), Marko Marin (Chelsea) i Stephane M'Bia (QPR).Vrijednost momčadi procjenjuje se na 127 milijuna eura, što je šest puta više od Rijeke. Sevilla je na otvaranju nove sezone je remizirala s Valencijom (1-1).

Feyenoord loše krenuo u sezonu Feyenoord je bio prvak Europe (1970), te dva puta pobjednik Kupa Uefa (1974, 2002). U riznici trofeja ima i 14 naslova nizozemskog prvaka, no titulu čeka od 1999. godine. U kvalifikacijama EL provukao se kroz ušicu igle pobijedivši ukrajinsku Zorju 4-3 nakon što je prvi susret završio 1-1. Feyenoord je do pobjede došao golom u sudačkoj nadoknadi nakon što su Ukrajinci od 0-3 došli do 3-3. Momčad Freda Ruttena je spasio Elvis Manu.Momčad sa stadiona De Kuip vriejdio oko 50 milijuna eura, a glavne zvijezde su veznjaci Jordy Clasie, Jean-Paul Boetius, Lex Immers i Jens Toornstra, te napadači Wesley Verhoek i Bilal Basacikoglu. Nakon tri kola Feyenoord je 10. sa četiri boda.

Standard je prilika Standard je ovogodišnju europsku priču započeo u Ligi prvaka. U trećem pretkolu je bio bolji od Panathinaikosa (0-0, 2-1), a potom je u zadnjem pretkolu ispao od Zenita. U Liegeu je izgubio 0-1, a potom u St Peterburgu 0-3. Standard je deset puta bio belgijski prvak, a još šest puta pobjednik Kupa.U Europi je najdalje stigao 1982. kada je poražen u finalu Kupa kupova od Barcelone. Trenutačno je na osmom mjestu belgijskog prvenstva sa sedam bodova, šest manje od lidera Anderlechta. Momčad je procijenjena na 47 milijuna eura, a glavni igrači su belgijski veznjaci Paul-Jose M'Poku i Geoffrey Mujangi Bia, te brazilski napadač Vinícius Araújo

Raspored utakmica skupine G:

1. kolo, 18. rujna STANDARD-RIJEKA  21:05 h,  Sevilla-Feyenoord 21:05 h
2. kolo, 2. listopada RIJEKA-SEVILLA 19 h,  Feyenoord-Standard 19 h
3. kolo, 23. listopada RIJEKA-FEYENOORD 19 h, Standard-Sevila 19 h
4. kolo, 6. studeni FEYENOORD-RIJEKA 21:05 h, Sevilla-Standard 21:05 h
5. kolo, 27. studeni RIJEKA-STANDARD 19 h, Feyenoord-Sevilla 19 h
6. kolo, 11. prosinca SEVILLA-RIJEKA 21:05 h, Standard-Feyenoord 21:05 h
« Poslednja izmena: Avgust 29, 2014, 07:20 Saga Norén »

Van mreže nyc

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #444 poslato: Avgust 29, 2014, 07:44 »
Koja grupa   :uzbudjen:

Van mreže Boki

• Administrator
  • Starosedelac
  • Ugled: +7/-2
    • Pogledaj profil
« Odgovor #445 poslato: Avgust 29, 2014, 07:52 »
Dobra grupa. Svaki od protivnika je pobediv, a opet su to zvučna imena. Očekujem Rijeku na 3. mestu.
Voleo sam, volim ga, voleću ga ja.
Jer će ime njegovo večito da sja!

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #446 poslato: Avgust 29, 2014, 08:38 »
ajme meni nije mi dobro,
ajme meni nije mi dobro... :zvizvdi:

slavlje igrača i Armade i u Tiraspolju, a prezidente najavljuje igranje i u LP... :clap:

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=a90naY6t3rM[/youtube]

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #447 poslato: Septembar 01, 2014, 05:48 »
dakle, Zadar pregažen sa 6-1...

evo sažetka i svih golova...
obratite pozornost na peti gol, postignut doslovce sa centra, kojeg je zabio najnovije pojačanje Cvijanović... :clap: :clap: :clap:

http://www.tportal.hr/sport/prvaliga/348693/Kantrida-svjedocila-spektakularnom-golu-kakav-se-rijetko-vida.html

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #448 poslato: Septembar 01, 2014, 05:53 »
u međuvremenu Brezovec je otišao u Speziu, a stigla dva nova pojačanja...
Portugalac Ruben Lima (igrao dosad za Benficu, Hajduk i Dinamo), te vama dobro poznato lice i ime - Marko Vešović iz Torina... :cigara:

http://radio.hrt.hr/radio-rijeka/clanak/predstavljen-ruben-lima/68790/

nadam se da će se pokazat dobrim pojačanjima, u dugoj i teškoj sezoni pred nama...

foto: Beta/AP height=335

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #449 poslato: Septembar 01, 2014, 06:03 »
eh, da ne zaboravim...

prodali smo Jahovića u ruskog drugoligaša Krilja Sovjetov...

i to za 400 000 eura , nakon što smo ga prije samo dva mjeseca doveli za džabaka...

majstorski posao... :aplauz: :rock: :respect