Dosao u BATE u veljaci 2016. U prvenstvu 2016 (oni igraju u komadu proljece-jesen) po 6 puta zabio i asistirao. Novo prvenstvo nije startalo, a u Europi 6 utakmica, 4 starta i 2 ulaska s klupe. Bez ucinka.
Placen milijun eura. Ugovor jos 2 godine.
Dakle, vjerojatno ce trebat odsteta, bar 700 k eura, ako ovi nisu zadovoljni s njim pa ga hoce utrapit ili ako je on nezadovoljan.
Po meni, nepotreban igrac za Rijeku.
Imate poduplane krilne pozicije, od cega trojica (Crnic, Matei, Gorgon) mogu i u sredinu, uz standardnog Franka i Misica koji je isto ofenzivac, ali kod vas igra sesticu.
Dovodjenje visokoprofilnog igraca na te pozicije nema smisla.
Vama treba klasicni centarfor, tipa Futacs ili Ohandza, koji ce na sebe vezat oba stopera i omogucit triju ofanzivnih veznih prostor za djelovanje u i oko 16 m.
Moji pickovi bi vam bili Jakov Puljic iz Zapresica, Harlem Gnoherere iz Dinamo Bucuresta (mala ozljeda, taman sanira do priprema, inace je u zadnjih 6 mjeseci ugovora, pustili bi ga za sicu), Mircea Axente iz Gaz Metan Mediasa (isto Rumunjska, 29 god, 9 golova, zadnja god ugovora, doso bi za sicu, level Mateija kvalitetom), a kad smo kod Rumunja, spomenuo bih i meni omiljenog Denisa Alibeca, koji je presao iz Astre u Steauu, ali ovi bi se mogli raspast ako im rumunjski MORH uzme pravo na postojanje.Egzoticna varijanta, Nizozemac Tom Boerre, 2 nizozemska, 20 golova na polusezoni, iz kluba iz kojeg je potekao Van Nistelrooij...