Autor Tema: HNK Rijeka  (Pročitano 419947 puta)

Van mreže izgubljeni sin

• Mlađi član
  • **
  • Ugled: +0/-0
    • Pogledaj profil
Odg: HNK Rijeka
« Odgovor #315 poslato: Mart 22, 2014, 10:31 »
Zna li neko što treba upisati na temi pa da mu se ime pojavi precrtano ??   :eek:

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
  • Ugled: +2305/-1146
    • Pogledaj profil
« Odgovor #316 poslato: Maj 15, 2014, 02:10 »
sva radost i vrhunac sezone, u 13 i pol minuta... :clap: :palac: :pijani: :navijacice:

[youtube=622,350]http://www.youtube.com/watch?v=tyRBC6o0i68[/youtube]
"Rijeku se može dobiti samo kad je mamurna!" - Samir Toplak
"Saga, kucy i miha su vratili Adeze na vlast!" - by Bojci
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #317 poslato: Maj 15, 2014, 02:10 »
"između običnog koša i dobre asistencije, uvijek izabirem dobru asistenciju! to mi je draže!" - #7 Toni Kukoč

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #318 poslato: Maj 15, 2014, 02:13 »
i na kraju - prezidente... :cigara:

p.s. iskreno savjetujem Gazdi da ne čita ovaj članak, jer će se grdno uneredit, kad vidi da Miško neće gradit jedan, već dva stadiona u Rijeci... :smeh1: :clap: :aplauz:

plus još trening kamp... ::)

http://www.jutarnji.hr/veliki-miskovicev-projekt--u-rijeci-se-gradi-kamp--dva--stadiona-i-pocinje-lov-na-naslov/1191554/

Van mreže Dule Savic

• Starosedelac
  • Ugled: +1197/-454
  • mitoman i povijesni revizionist
    • Pogledaj profil
« Odgovor #319 poslato: Maj 15, 2014, 02:38 »
Rijeka uzela Kup? Cestitke...down the memory lane - bio sam davno, davno, na JNA na finalu kupa Rijeka - Hajduk...bili penali, branili Varvodic i Ravnic...cudna tekma.
"This is exactly what football should be about."

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #320 poslato: Maj 15, 2014, 03:09 »
dabome Dule...opleli smo ruglomirce dvaput u tjedan dana, prvo u metropoli sa 1-0, pa sad pod stijenama... ;)

Van mreže mrkva

• Starosedelac
  • Ugled: +127/-0
  • neprimjetan
    • Pogledaj profil
« Odgovor #321 poslato: Maj 15, 2014, 04:45 »
ja za vikend unaprijed čestitario svojim marmelada-krkljancima, ne zato jer mislim da je dogovorito nego zato jer se vidlo u prvoj utakmici da kup ostaje va rike ove godine, agregat je prazan. bravo kantrida, najmidraže zbog tomečaka, pa krame a onda i ostalih  croatia
brižan u glavu

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #322 poslato: Maj 27, 2014, 10:02 »
juniori postali državni prvaci, prestignuvši u zadnjem kolu Ajduka... :clap: :clap: :clap:

Juniori prvaci Hrvatske height=267

http://nk-rijeka.hr/article/2014/05/25/juniori-prvaci-hrvatske

Van mreže Cvjecar Florijan

• Starosedelac
  • Ugled: +169/-97
    • Pogledaj profil
« Odgovor #323 poslato: Maj 27, 2014, 03:10 »
Kazu, nije sporcki direktor Doctor Evil, al je Mini me.

:smeh3: :smeh3: :smeh3: :smeh3:

Ja još uvek ludujem za tobom
ne znam šta ću sam sa samim sobom
još uvek me bole dani naši
tvoje oči još vidim u čaši

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #324 poslato: Jun 05, 2014, 08:29 »
60 je godina imena tvoga!!!  :clap: :clap: :clap: croatia :slo: (Keku u čast)... :smeh3:

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #325 poslato: Jun 05, 2014, 08:30 »
 Povijest je duga, povijest je zanimljiva, povijest je i takva da izaziva ponos kod svakog navijača Rijeke. I traje od jedne tople srpanjske večere 1946. godine. Nakon strahota drugog svjetskog rata, uz još prisutni dug legendarne Fiumane dvadesetak ljudi raspravljalo je o budućnosti riječkog nogometa. Zaključak je bio – osnivanje novog društva. Tako je nastao Kvarner – prethodnica HNK Rijeke. Momčad koja je počela u velikom stilu jer je u prvoj utakmici 1. kolovoza 1946. pred 6 tisuća gledatelja pobijeđen Hajduk s 2:0. Odmah, sukladno pravilima tadašnjeg nogometnog saveza, Kvarner igra i kvalifikacije za Prvu ligu, svladava momčad Unione sportiva operaia iz Pule i povijest je počela. No, Kvarner zapravo nije dugo trajao. Samo osam godina... A u tom pionirskom periodu bilo je puno lutanja i kroz lige i kroz sustave natjecanja, ali i lutanja od Kantride do Omladinskog igrališta. Nakon jedne teške i iscrpljujuće sezone, sezone opterećene i financijskim problemima – u klubu se poduzima novi korak. Na Izvanrednoj skupštini klub mijenja ime u Rijeka – ime koje klub i danas ponosno nosi. Dogodilo se to na današnji dan, 3. lipnja 1954. godine u dvorani Transjuga pred oko 300 okupljenih. Od tada je, dakle, prošlo točno 60 godina. I to kakvih. Predivnih, uzbudljivih, nezaboravnih... Bilo je i uspona i padova, ali pamti se cijela »bujica« riječkih pozitivnih, očaravajućih i zvjezdanih trenutaka. Rijeka se 1958. godine vratila u Prvu ligu. Osojnak, Naumović, Medle, Veselica i ostali pred 17 tisuća gledatelja protiv Napretka na Kantridi slave ulazak u društvo najboljih. Broj gledatelja na Kantridi tih godina sve više raste, tih sezone rijetko je bilo manje od 10 tisuća ljudi na tribinama. Sjeme koje je povezalo klub i navijače je posađeno i ta nit više nikad nije prekinuta. Uslijedili su prvi nastupi riječkih reprezentativaca (kasnije i na SP-u; Pero Radaković), prvi europski nastupi (Rappan i Intertoto kup), pad, ali i povratak u Prvu ligu 1974. godine nakon čega se više nije ispadalo. Prvi trofeji (Kup 78' i 79'), prvi nastupi u Kupu Kupova i Kupu UEFA, stotine utakmica za pamćenje, stotine golova za pamćenje, milijuni gledatelja uz Rijeku... Sve do danas kada nova Rijeka živi najbolju sezonu u svojoj povijesti.

Van mreže Cvjecar Florijan

• Starosedelac
  • Ugled: +169/-97
    • Pogledaj profil
« Odgovor #326 poslato: Jun 05, 2014, 09:04 »
1999. ipak najbolja  :smeh1:
Ja još uvek ludujem za tobom
ne znam šta ću sam sa samim sobom
još uvek me bole dani naši
tvoje oči još vidim u čaši

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #327 poslato: Jun 05, 2014, 11:40 »
nekad je tvoju vickavost teško ubrati... :kafa:

Van mreže Saga Norén

• Starosedelac
    • Pogledaj profil
« Odgovor #328 poslato: Jun 11, 2014, 08:42 »
pripreme su polako počele, prva pojačanja već pristižu (o njima malo kasnije), al bit ovog posta je da pregovaramo s nekim - Kukuruzovićem... :eek:

ma majku mu, kako, pa kako?!

Ruglomir dovodi neke strance s imenima koja bi se odmah uklopila i u Real Madrida (tipa Machado i sl.), a mi - Kukuruzovića... :palac: :smeh3:

Van mreže nyc

• Starosedelac
  • Ugled: +217/-297
    • Pogledaj profil
« Odgovor #329 poslato: Jun 11, 2014, 09:31 »
Veliki  :respect  za NK Rijeka !  Kad ozbiljno pročešljam sopstvena sećanja dolazim do zaključka da je uz veliku četvorku, postojala i "Mala Četvorka" ! Kvartet klubova, tj. timova, koji je često znao da poremeti račune i planove "ovima gore", u "Vel'koj 4" ! Tu grupu su sačinjavali Velež, Željo, Rijeka i - eventualno - Sarajevo.

Eto, ja bi to tako.

A sad, vozi Miško!

:kafa: